Hiekanvaalea tarjotin

heinäkuuta 26, 2015

Ei koskaan pitäisi poiketa "vain katsomaan" mentaliteetillä, kun on kyse alennusmyynneistä, sillä aina sieltä jotain sattuu tarttumaan mukaan. Niinnkuin tämä tarjotin tässä. Menin sitten todellakin aivan muita juttuja ostamaan ja kuinkas ollakaan Stockmanilla oli tavaraa 50% alennuksessa, joten himotus iski ja tarjotin lähti mukaan sitä aikani pyöriteltyäni. Kotona vasta välähti, että vaikka tämä nyt on saanut paikan olohuoneesta, niin sen paikka varmasti tulevaisuudessa löytyy yläkerran vessasta, jahka sitä joskus pääsee remppaamaan.


Tarjotin on tekonahkaa ja jäljittelee jotain eläinkuosia. Värisävy oli minusta niin kaunis ja rauhoittava hiekansävy, että ihastuin täysin ja vielä lisänä nuo metallisett kannattimet. Hintakaan ei ollut pöllömpi, vain 24 e. Riittääkö tämä selitykseksi miksi taas sorruin shoppailemaan, vaikkei pitänyt?Tämän kauniin kukkasen kera toivotan mukavaa sunnuntaita ja tämä lähtee nyt riehumaan puolitoistatuntiselle zumba-maratonille, jiihaa!

Oletko muuten käynyt jo aleostoksilla ja mitä kivaa mukaan tarttui?

                                                    With love,
                                                           M
20 kommenttia on "Hiekanvaalea tarjotin"
 1. Kiva löytö! Näyttää hyvältä sisustuksessa :) Eikä paha hinta ollenkaan, kun oli -50%.

  PS. Mukavaa zumbariehumista! <3 Täällä sataa, joten riehutaan sisätiloissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ja kiitos kun huojensit mun huonoa omaatuntoa tuosta shoppailuista:)
   Tulin just riehumasta ja varmaan 1000 kaloria poltin:) Kyllä täälläkin on sadellut, harmi taas vaihteeks!

   Poista
 2. Kiva tarjotin - ja tuollaiselle löytyy aina jokin paikka ja käyttöä!
  Kivaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sitä minäkin yritin itselleni selitellä:)

   Poista
 3. Pelkästään se, että se oli alennuksessa on riittävä syy tämän hankinnalle.
  Onhan se myös tosi nätti tarjotin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Kiva kun täällä ollaan aina niin ymmärtäväisiä :D

   Poista
 4. Riittää selitykseksi ja kaunis on, mutta jäin nyt jumiin tuohon mielettömän hienoon arkkuun! <3 Upea sekin. <3

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Olen saanut arkun joskus mieheltäni synttärilahjaksi, tosin olin sen kyllä itse ensin valinnut :D Pentikin tuotantoa.
   Hoipertelin juuri kotiin tanssitunnilta ja nyt mä oon niin poikki, taas:)

   Poista
 5. Tarjottimia ei ole koskaan liikaa ;)
  Olisinpa minäkin saanut aikaiseksi käydä tänään jumpalla...No, käytiin koiran kanssa sentään jonkulainen metsälenkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit:) Kiitos myötätunnosta!
   Noita maraton tunteja ei ole ihan joka viikko, joten on mentävä kun ne ilmoittaa, joten hikoilut tehty ja kivaa oli:) Koiralenkkitai metsälenkki on aina parempi kuin ei mitään, eikö!

   Poista
 6. Nätti ja hyvä hinta, loistohankinta siis! Sellaisista ei kannata tuntea syyllisyyttä. Tunsin kerran erään ihmisen, joka osti kun halvalla sai ja kotiin päästyään tunki ostoksensa kaappiin, eikä tuntenut syyllisyyttä...! Ja sen ihmisen olisi pitänyt. Sinulla sentäs tulee käyttöön:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu:) Sitä aina vaan käy pohtimaan, että oliko sittenkään tarvetta ja nyt on näytön pakka lähinnä itselle, että tarvittiinko vai eikö! En minä kyllä kaappiin laittaisi uutta hankintaa vaan kyllä se pitää esille panna ainakin joksikin aikaa. Mutta kiva tämä on nyt olkkarissa kun vielä pehmitän miestäni näissä remppainnostuksissani:D

   Poista
 7. Hyvä selitys ;) Kiva tarjotin ja niitä ei ole koskaan liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittelen täällä nöyränä:) Tarjotinta aina tarvitsee, varsinkin siinä, kun mies tuo sen joka-aamuisen aamiaisen sänkyyn:) Heh, I wish!!

   Poista
 8. Kaunis tarjotin! Alennusmyynneistä tarttuu usein jotain tarpeellista ja ihanaa mukaan. Ainakin minun mielestä ( mies voi olla eri mieltä:)) No, nyt tarttui uusi blenderi ja kasa vieraspyyhkeitä. Huomenna puolestaan menen varaamaan tyttöjeni kanssa kirppispöytää, jotta kotona tavaratasapaino saataisiin edes himppasen kohdilleen. Reissuilta on tarttunut mukaan PALJON ja kaikkea- hih!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle täältä Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisiä vaan Ouluun:) Tämä on juuri se juttu, jota miehet ei aina ymmärrä, että ensin ostetaan tavaroita ja sitten niitä myydään kirpputorilla, mutta johonkinhan ne uudet tavarat täytyy saada mahtumaan:) Kyllä aina blenderiä tarvitaan ja vieraspyyhkeitä kanssa:D
   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 9. silloin kun en voi ostaa yhtään mitään ylimääräistä ja entisestäänkin on tingittävä, pistän mainoslehdet ja kaikki ilmaisjakelut paperin keräykseen lukematta juuri siksi, ettei tule ostettua tai tule paha mieli, kun ei saa ostettua. Kaupoille turha lähteäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että silloin ei kannata lehtiä ja houkuttimia edes katsoa. Kyllä sitä ainasilloin tekee löytöjä, juuri kun rahat on lopussa:) Pitää vaan olla tiukkana, eihän siinä muukaan auta.
   Mukavaa viikkoa sinulle Viltsu

   Poista
 10. Meissä kaikissa taitaa asua pieni 'Sulo Vilen' eli kun halvalla saa .... :-) Kauniille tarjottimelle löytyy aina käyttöä!

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature