Kesäkukkasia

heinäkuuta 04, 2015Kaunista hellepäivää kaikille! Kyllä olisi tällaisella säällä hyvä, jos olisi ilmanlämpöpumppu, niin yöt olisivat hieman viileämpiä, mutta en valita. Ei tätä hellettä kuitenkaan kauaa kestä, joten nautitaan. Tämä päivä meneekin mukavasti kunnostustöitä tehdessä ja hieman siivoillessa. Saimme miehen kanssa tehtyä kodinkoneista tilaukset, joten laitteita sitten odotellaan ja tässä odotellessa voi puunata koko keittiön kerrankin putipuhtaaksi. Mielenkiinnolla odotan koneita, sillä ei niiden ostaminen helppoa ollut, kun mieleisiä merkkejä ei kaikista laitteista saanut ja emme halunneet tilailla yhtä sieltä ja toista täältä. Pesukone tulee vasta kahden kuukauden kuluttua, mutta se nyt ei haittaa, kun vanha kone vielä jyrää pyykkejä vimmalla. Annetaan toisen vielä touhuta viimeiset kerrat. Rasittavinta tässä odotuksessa on se, ettei tiedä miloin ne koneet oikeasti ovat tuossa pihalla, sillä yleensä kuljetusajat heittää mukavasti puoli päivää. Viime kesänä muistan, että kuljetus ruokapöydälle ja tuolelle oli sovittu noin neljästä kahdeksaan illalla ja pojat toi kuorman vasta yhdentoista jälkeen. Eihän se tietenkään helppoa ole sopia tarkkoja aikoja, mutta nyt emme vielä edes tiedä päivää. Tuohan tämä vähän jännitystä elämään.

Kuvan kukkasen sain kesälahjana ja vitsit, että se on tuossa kuvassa hehkeänä.Vaan kun on hetken mun hoidossa, niin eipä ole enää. Ilmeisesti tuo lasitettu parveke ei ole sen paikka, joten parempi laittaa se terassille, jos se enää jaksaa kukkia.

  Olisi kiva kuulla, mitä teillä on hellepäiväksi suunniteltu?

                                                           With love,
                                                       M
8 kommenttia on "Kesäkukkasia"
 1. Edelliseen taloon hankittiin ilmis ja olihan se mahdottoman hyvä laite, kesät ihanan viileitä sisällä ja silloin meillä oli varaava takka ja suorasähkö, niin sähkölaskut laski 30% Nyt meillä on maalämpö joka on kyllä edullista lämmittämistä. :) Ilmis pitäisi kyllä hankkia tuonne leffahuonesiipeen, siellä turkasen kuuma ja talvella viileä, ilmalämpöpumppu auttaisi siinä. Tosin olen haaveillut sinne myös sellaista mustaa takkaa, sellaista modernia niille kylmille päiville. Katsellaan. Yleensä kun on tilanne että nyt hankitaan, useampi kodinkone menee putkeen rikki ja rahat meneekin siihen. ;)

  Aivan mielettömät nuo ylimmät kukkakuvat, kuin postikortteja. <3

  Iloa päivään ja täällä jatkuu siivous, ei voi mitään mieli ei lepää ennen kuin koko kämppä on siivottu. ;) Tosin muualla ei tarvitse touhuta niin paljon kuin eilen Sofian huoneessa. ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmis olis kyllä varmasti ihana laite, tosin ruma, mutta pitäsi saada jonnekin piiloon:) Meillä on sellainen design takka, Contura ja ollaan tykätty, mutta poltellaan sitä vain talvisin, koska muuten lämpötila nousee liiaksi. Se on juuri noin, että kun yksi kone paukahtaa, niin kohta jo toinen jne. Nyt oli siinä mielessä etua, että samaan syssyyn saatiin tilattua, vaikkei ne ihan heti kaikki tulekaan. Piti siinä vähän keskustella kuljetuksista, mutta tulivat sitten vastaan, kun uhkasin peruuttaa koko tilauksen.
   Täällä on painepesuri laulanut, kun linnunkakkaa on pesty seinistä ja pihaa siistitty. Taitaa jäädä sen keittiön siivous vielä.... Mutta uskon, että sulla onkin jo hyvällä mallilla suursiivoukset! Mukavaa loppupäivää <3

   Poista
 2. Onpa kaunis kukka ♡
  Oikein ihania kesäpäiviä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joskus tsäkällä onnistuu:) Mukavaa päivää sinne myös <3

   Poista
 3. Ilmalämpöpumpulla olisi nyt käyttöä, huoh meillä sisällä melkein +30....hyvin tarkenee!Onneksi on pari tuuletinta tuomassa hieman viileyttä...No nyt täytyy nauttia näistä hellepäivistä kun niitä vihdoin saatiin :) Leppoisaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä sama juttu. Ilmankos on hieman vetelä olo:) Pitää taas vain ajatella, ettei tätä kauaa kestä! Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Ehdottomasti kannatan ilmalämpöpumppua! Ne on aika kivannäköisiäkin tänä päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Henna ja kiva kun, löysit tänne. No onhan ne ilmalämpöpumput aika kookkaita, mitä olen nähnyt, joten ei niitä ihan piiloteta sisustuksiin:) Tosin olen vain nähnyt muutamien kodeissa niitä, joten laajaa tietämystä ei ole.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature