Kivistön asuntomessut osa 1

heinäkuuta 23, 2015

Urakoimme tänään mieheni kanssa asuntomessut, jotka tänä vuonna pidetään tuossa melkein naapurissa,Vantaan Kivistössä. Paljon on katseltavaa ja kuvattavaa ja haasteita asettaa ihmistungos ja ahtaus kuvaamiseen, joten välillä otokset meni hieman päin mäntyä. On tietysti mukava katsella näitä yksityiskohtia näin jälkikäteen, kun tungos saattaa aiheuttaa messuilla kiireen tunteen. Esittelen tässä ensimmäisessä osassa lähinnä lavuaareja ja jotain wc-kalusteita, jotka ovat aina minua kiehtoneet ja huomasin, että viime vuoteen verrattuna ei paljoakaan uutta sillä rintamalla ole tullut. Samaa tyyliä ja värimaailmaa löytyi melkein jokaisen talon vessoista tai pienistä klpyhuoneista. Liekö sitä myös itse alkoi sokeutua ja nähdä samanlaista joka puolella. Tämä oli mielenkiintoinen materiaalivalinta. Kaunis kimalteleva lasiseinä, oletan, että se oli lasia tai jotain plexiä, mutta koomisinta oli, että kylpyhuone oli avoimiin rappusiin päin ja kun olet suihkussa, niin olet kaikkien näkyvillä, sillä lasiseinä ei anna yhtään näkösuojaa. Ehkä siinä on joku tummennusjekku, pakko olla.
Kulmikkuutta eri koossa ja hyvinkin pienillä syvyyksillä. Itse opin sen, että kaunis matala allas on kaikkea muuta kuin käytännöllinen. Kerran vuokraamassamme mökissä oli juuri tällainen pieni matala allas ja joka kerta vedet roiskui päälle, kun allasta käytti.


Mikrosemettiä! Tätä minä nyt halajaisin ja ihana harmaa sävykin. Tuntui silkkiseltä ja yllätyin, koska se näyttää niin betonilta, joten olettaa sen tuntuvan siltä myös.Kupari on kiva piriste ja nyt in, mutta onkohan kauaa ja miten tämän puhdistamisen kanssa, täytyykö aina kiillottaa, kuten kuparipannua?
Tähän mattoon ihastuin, valitettavasti kuvassa ei nyt erotu kuinka kaunis tuo kuparitehostelanka on. Itse haluaisin maton, jossa olisi efektilankana hopea. Tämä erottautui mukavasti  niistä tavallisista vessan ja kylpyhuoneen matoista ja kiva kun se oli tuollainen pitkä malli. Sopisi hyvin meidän yläkerran vessaan.


No, löytyihän jotain pyöreälläkin muodolla.


Tämäkin oli muistaakseni mikrosementtiä myös ja ihana sävy ja struktuuri hieman rosoisempi, ei niin siloiteltu. Kaunis.Tämä allas oli minun suosikki tyyliltään. Ihanan rouhea ja hieman maskuliininen.
Tässä ensimmäinen erä asuntomessuilta. Mukavahan näitä oli katsella ja kyllä messuilla aina jonkinlainen sisutuskipinä iskee. Voi miesparka!

Joko sinä olet käynyt asuntomessuilla?


                                                                                 With love,
                                                            M

14 kommenttia on "Kivistön asuntomessut osa 1 "
 1. Upeita kylppäreitä ja no niin mä haluan pronssin värisen hanan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos sä halusit niitä vessakuvia ja tässä tuli pläjäys, muttei yhtään kylläkaan ole mun:) Niin onhan tuo prossinen hana kaunis, mutta kyllästyykö siihen sitten?

   Poista
 2. Makeita ovat nämä asuntomessutalot - siitä onkin vuosia kun olen siellä käynyt.. eikä nykyään edes tarvitse - kun on niin hyviä kuvia blogeissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit Anne, tervetuloa! se on totta, että blogeista löyttyy kuvia vaikka kuinka messuista, jos ei itse ehdi tai pysty menemään. Pää on kyllä ihan pyörällä kaikista taloista ja lopussa alkoi tuntua jo vähän uuvuttavaltakin:)

   Poista
 3. Hyvät kuvat olet laittanut. Meillä kylppäriremontti alkaa kohta ja olen miettinyt sinne malja allasta. Noissakin kuvissa näkyy olevan joten ei vissiin ole pois muodista vielä. Ehkä minä sen laitatan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä ne maljat vielä rulettaa, kannattaa katsella reilun kokoista, jottei tule hankalaksi käytössä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö? Tuli ihan himotus, että voiskohan tuota itse väkertää jotenkin?!

   Poista
 5. Näyttää kivalle nämä kylppärikuvat. Pitäisiköhän itsekin kohta vaihtaa altaat, kun nämä niin ovat houkuttelevan näköisiä. Itseasiassa yksi meidän altaista on alkanut halkeamaan, vaikka on Idon allas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä olisin mieluusti jonkun valinnut ja kotiin kiikuttanut. Meillä on kanssa se Idon allas, ihan perus ja mua ärsyttää se suunnattomasti. Miten sait sen rikki? Vinkkejä tässä vain kyselen....:) No, ei oikeesti, kyllähän ne helpolla menee rikki, jos vaikka tiputtaa hajuvesipullon. Kaveri kerran teki niin vahingossa uuteen kylppärin altaaseen ja halki meni, mutta vain hieman. Pakko se oli uusia, jottei se paukahda sitten joskus kunnolla.

   Poista
 6. Kupariset /pronssinväriset hanat ja suihkut minäkin bongasin - liekö muotitrendi vai kestäisikö enemmän aikaa? Tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniitahan ne toki oli ja erikoisia, etten sanoisi ylellisiä. Mutta iskeekö suomalaiseen kuluttajaan, joka kuitenkin useinmiten menee perusjutuilla ja jolle tämä hananväri saattaa olla liian erikoinen. Mutta eihän sitä tiedä:)

   Poista
 7. Käyty on ja samoja juttuja näemmä bongasimme. Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti monet bloggaajat ovat juuri kuvanneet noita samoja juttuja:) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature