Kiviston asuntomessut osa 2

heinäkuuta 28, 2015

Eiku saunaan! Siis asuntomessujen saunojen katseleminen on tänään vuorossa. Tarkkailin silmä kovana, onko tullut paljoakaan uutta sitten viime vuoden messujen, näiden saunojen suhteen, mutta eipä ollut. Tummat saunat ja eriväriset lauteet ja valkoiset kiuaskivet olivat tänäkin vuonna in. En siis ole poissa muodista, vaan saunani on juuri muodissa mukana.Tämähän voisi olla meiltä, tosin seinät ovat tummemmat ja tuota sävyä tavoittelin, mutten saanut.


Tämmöinen kiuaskin olisi ollut haaveisssa, mutta sain ainakin valkoiset kivet.Tämä sauna on milestäni sellainen, etten uskoisi tässä kovin viihtyväni, ei tule saunan tuntua lainkaan tai sellaisena kun itse sen miellän, mutta onhan tämä sellainen kevyt ja ilmava.


 Mikäs olisikaan ihanampaa kuin pulahtaa tuonne siniseen viileyteen saunan jälkeen. Ihana.


Tämä kiuas tuo kyllä mieleen kuninkaan kruunun. Hauska idea ja kaunis elementti saunaan.Kaunis oli tämäkin kiuas. Erikoinen kukkakuvioineen ja hauskat seinäkoristeet, mukailevat ilmeisesti pärekattoa?


Pakko laittaa kauniista materiaaleista vielä kuvaa. Mikrosementtiä ja miten viemäriritiläkin voi näyttää tyylikkäältä.

Millaisesta saunasta sinä muuten pidät vai oletko saunoja lainkaan?

                                                            With love,
                                                                   M
12 kommenttia on "Kiviston asuntomessut osa 2"
 1. Kolmas sauna ylhäältä näytti lähes meidän kotisaunalta :) Kyseessä on siis pihasauna, jonka remppasimme tänä kesänä ja kyllä on makoisaa kylpeä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, no meillähän on sitten samanlainen saunamaku:) Hyvä maku sulla muuten:D Pitääpä käydä katsomassa onko sinulla juttua siitä. Minä olen tohkeissani toitottanut oman saunamme maalauksesta, jonka kesäkuun alussa tein. Käy kattoon!

   Poista
  2. Löytyy sieltä minun blogista saunajuttua :D Käy kurkkimassa ;)

   Poista
  3. Juu kävin silloin heti kattomassa ja jätin puumerkin. Samalla tyylilinjalla tosissaan ollaan oltu:)

   Poista
 2. Monenlaisia saunoja ja hauskoja kiukaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Se on nykyisin sellainen oma juttunsa enemmän kuin aikaisemmin, tuo sauna ja enää ei niinkään se koko vaan värit ja kiuas:)

   Poista
 3. Kiukaat ovat kyllä eniten muuttuneet vuosien saatossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja enää ei värinä ole pelkkä puu, vaan musta, valkea, harmaa ja ruskea:)

   Poista
 4. Hienon näköisiä saunoja ja kiukaita Tuollainen "pulahdus" allas olisi mielettömän ihana.
  Minun mieleeni olisi ehdottomasti ulkosauna, jossa on hämärä valaistus ja hyvät löylyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin kuolasin, tuota allasta. Tosin pienellä pihalla vie paljon tilaa. Ulkosauna olisi kiva ja se oma järvi siinä vieressä, eikö:)

   Poista
 5. Ei tässä enää perässä pysy kun aina pukkaa uutta, mutta jos johonkin olen meillä tyytyväinen on suihkukaivot Eli rempan yhteydessä ne laitettiin niin, että suihkuseinän päässä on pitkä hopeinen kaivo eli ns.lista, on mielestäni modernilla tavalla tyylikäs ja on kiva ettei siihen tule suin surmin astuttua suihkussa ollessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä onkin sitä uusinta uutta ja se kannattaakin tehdä kun remppaa, jos vaan niitä viemäriputkistojen paikkoja voi siirtää:) Mutta aina tulee tosiaan uutta, joten on pakko kulkea keskitietä, valita rauhassa ne kestävimmät ratkaisut:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature