L'oréal luomivärit ja Super Liner Gel Intenza

heinäkuuta 05, 2015


L'oréalin silmämeikkiin löytyi mukavasti itselle sopivat värisävyt. Nimittäin Nude 200 on kaunis ruskean-liilahtava luomiväri, joka kimmeltää hennosti ja pysyi jopa meikäläisen luomilla yllättävän hyvin. Hieman taitettu valkoinen Nude 207 on ollut myös luomillani silläkin uhalla, että meikkitaiteilijat kielsivät tai kehottivat välttämään valkoista ja tumman yhdistelmää siten, kuten me kaikki keski-ikäiset olemme tottuneet meikkailemaan. Olen kuitenkin laitellut tuota valkoista kulmaluulle ja vain hiukan silmänurkkiin. Vaikka kuinka olen sumusilmämeikkiä harjoitellut, niin miten saan aikaiseksi aina sen fiiliksen, kuin meikkini olisivat jotenkin suttaantuneet. Siksi olenkin meikkaillut siihen tyyliin, kuin uskon sen itselle sopivammaksi. Vaalea ja metallinhohtava ruskehtava-liila ovat hyvä combo ja näillä sinisilmäisyys kivasti korostuu.


Olen myös innokkaasti meikkaillut tällä Super Liner Gel Intenza geelillä rajauksia. Voi pojat, miten kauniit rajaukset tällä saakaan aikaiseksi. Geeli liikkuu pehmeästi luomilla ja siveltimellä saa ohuen rajauksen aivan silmäripsien tyveen todella helposti. Vedenkestävänä tällä rajauksella pärjää hieman kosteillakin ilmoilla. Kestävyyttä lupaillaan jopa 24 tuntia. Mutta, ei minulla kestänyt kovinkaan kauaa, kun rajaus olikin levinnyt jo yläluomelle. Silmäni ovat sen malliset, ettei näissä tahdo rajaus pysyä, sillä rasvoittuva luomivako liuttaa värin pois. Ihana tuote niille, joilla vedenkestävä toimii, mutta eihän  minulla pysy vedenkestävä ripsarikaan, joten ei tämä uusi asia ole. Jos joku tietää sellaisen pohjustuksen, joilla ongelmaani saisin ratkaisun, olisin ikionnellinen.


Lehdistönaytteet
Yhteistyössä Loreal


                                                                             With love,
                                             M
14 kommenttia on "L'oréal luomivärit ja Super Liner Gel Intenza"
 1. Mielettömän hyvä tuo eye liner, muutenkin ollut vuosia vuosia oikeastaan vain L'OREALIN eye-linerit käytössä. :) Mielettömän hyvälaatu. Luomivärien käytössä en ole haka, mutta ihania nuo pikkunapit. <3

  Aurinkoa päivään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat, mutta harmi kun tuo eyeliner ei vain mulla Pysy!!
   Mukavaa päivää <3

   Poista
 2. Tuo geelirajaus vaikuttaa hyvältä!
  Ja utuinen savuinen meikki luomiin on aina yhtä haastavaa minullekin!
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se geelirajaus onkin hyvä, jos ei ole samanlaisia ongelmia kuin mulla:)
   Niin, pitäisi vissiin vaan harjoitella ja harjoitella, jotta se sumusilmähommeli toimisi :D
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Mä haluun testata tuota eye lineria, tykkään rajata silmäni aina meikatessa.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. Toi geelirajaus on ihan parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta mua ottaa päähän kun se ei mulla pysy!

   Poista
 5. Geelirajausta minäkin käytän, mutta onko tuo Lorealin mukana tullut sivellin kovin paksu, jotenkin näyttää (olen tottunut itse aika kapeakärkiseen)? Nauratti tuo keski-ikäisten vaalea-tumma -combo, kyllä vaan turvallisesti täälläkin käytössä, koska mulla on vahva usko sen sopivuudesta itselleni. Toisaalta, joskus voisi kokeilla jotain ihan uutta. Jonka todennäköisesti pesisin samantien pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sivellin on kapeahko ja sillä saa aika ohutta, kunhan taiteilee:) Vaan eikös olekin meille aikoja sitten opetettu, että vaaleeta luomelle ja sitten suditaan sitä tummaa sinne kulmiin:) Kyllä meidän tarttee alkaa harjottelemaan muutakin, vissiin! :)

   Poista
 6. Nyt mun on ehkä pakko kokeilla tuota geelirajausta, vaikka tussilinerin nimeen olen vannonutkin jo vuosikaudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, sillä saa pehmeämmän rajauksen kuin tussilla.:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature