Pientä piristystä parvekkeelle ja kodinkoneshow jatkuu

heinäkuuta 21, 2015

Olen tämän kesän aikana saanut tasaiseen tahtiin hengiltä melkein kaikki kukkaset, mitkä olen parvekkeelle kantanut. Ilmeisesti kastelu ei onnistu tai sitä on liikaa tai muutama lämmin päivä on kuihduttanut kukkaset aivan surkeiksi. Viimeinen yritys on nyt nämä valkoiset ruusut, jotka tykkäävät kuumuudesta, jos sellaista nyt sattuisi olemaan ja myös yön viileydestä. Katsotaanpas miten näiden käy. Parvekkeella on tullut oltua taas turhan vähän, mutta eihän tuolla oikein ole edes tarennut.Hempeän liilahtavan  Daalian ostin porraspieleen, jospa se toisi vähän väriä. Meidän terassi kun on toimittanut kodinkoneiden hautausmaata kohta parisen viikkoa, niin eipä ole tullut mieleen edes kukkasia laitella. Eilen sitten saimme vihdoin kodinkoneet pois ja uudet tilalle, tosin pyykkikoneen pitäisi tulla vasta huomenna. Kyllä näiden laitteiden kanssa on ollut mukava show. Tilaus otettiin kyllä vastaan, mutta joku siellä toisessa päässä unohti laittaa tilauksen eteenpäin ja vasta muutaman odotuspäivän jälkeen, kun aloin kysellä tuotteita, niin he huomasivat, että eihän tilaus ole edes lähtenyt eteenpäin. Kodinkoneet olisi tuotu sitten meidän reissuviikolla, joten eihän sekään onnistunut ja sen takia laitteet saatiin vasta eilen. Kyllä tässä on saanut bodymirkkuna heilua ja raahata ja kantaa noita järkäleitä ja äsken juuri kannoimme yläkerrasta alas pihalle pyykkikoneen. Tytär ja minä toisessa päässä ja mies toisessa. Ovat muuten meikäläiselle aika painavia ja pelkäsin mieheni saavan koneen päällensä kun hän meni edellä. Onneksi kaikki hyvin, mutta nyt jo odotan kauhulla huomista ja sen uuden koneen kantamista. Niistä pirskutan koneista kun ei tahdo saada millään otetta ja pelkää kokoajan, että ote lipsuu ja kone putoaa. Ei meikäläisestä tulisi kyllä muuttonaista sitten millään.Mansikat alkavat olla kypsiä minunkin pienessä puutarhalaatikossa, kunhan etanat antaisivat niiden olla rauhassa. Yhden jättiläisen yllätin kiipeämästä verkosta ja voi sitä kiljuntaa ja yökötystä, että sain sen irti siitä verkosta. Tipautin sen kivellä ja heitinkin sitä kerran sillä kivellä. Mutta sepä ei ollut moksiskaan vaan tarttui kiinni siihen kiveen. Siitä vaan, ajattelin ja lennätin etanan kivineen päivineen aidan yli. Ei minusta niitä ole keittämään, sillä niin ne tappajaetanat kuulemma pitäsi tuhota. Hyi.
Onko muilla samanlaisia ongelmia tuholaisten suhteen?

                                                                  With love,
                                                              M
                                                               

12 kommenttia on "Pientä piristystä parvekkeelle ja kodinkoneshow jatkuu"
 1. Sama vika täällä, en muista, että olisin koko tässä asunnossa asumisen aikana käyttänyt kesällä näin vähän parveketta, koska ei siellä tarkene. ;)

  Jessus mikä show noiden kodinkoneiden kanssa. Meillä kävi näppärä remppareiska hakemassa 40cm:ä leveän päältätäytettävän pesukoneen. Heitti sen olkapäälleen ja kantoi yksin alas kolmannesta kerroksesta. Oltiin miehen kanssa :O :D Mutta tosiaan niistä on tosi hankala saada kii ja naisihmisen oteleveys ei tahdo millään riittään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja kesä, mutta minkäs teet:)
   Hei, toi remppareiska olis tervetullut meillekin! Pitää varmaan lähteä illalla nosteleen salille vähän rautaa, jotta huomenna taas jaksaa :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos:) Ruusut on aina ruusuja ja kauniita!

   Poista
 3. Mä olen myöskin muutaman kodinkoneen kantanut ja ovat ihan hemmetin hankalia siirreltäviä juuri sen takia ettei niistä saa kiinni mitenkään. Ja jos saa, on siinä aivan varmasti joku terävä metallireuna. Tsemppiä raahaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, ettei ole meikäläisen hommaa! Sain muuten tänään sen pesukoneen ja lirkutin miehet kantamaan sen yläkertaan, jee! Mies oli muualla, joten olin ovela ja nyt kone odottaa vain asennusta:)

   Poista
 4. Etanoita porhaltaa täälläkin, mutta ei mua ne jotenkin haittaa. Mutta meidän pihalla ei olekaan oikeastaan kukkaisia vaan pelkkää vehreyttä. :)

  Kivaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se muuten, mutta en haluaisi niitä niihin istutuslaatikoihin mun kasvattamia ruohoja ja marjoja napsimaan. Kasvattakoot omansa:)
   Mukavaa ltaa <3

   Poista
 5. En minäkään pysty mitään kärpästä isompaa tappamaan.
  Pesukoneet on ihan hirveän painavia, niissä on kuulemma betonia sisällä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vielä ampparin nirhaan, mutta se etana oli niin ällö ja paksu!
   Betonilta se kuule tuntuikin, se meidän vanha kone. Uusi on nyt tullut ja sain miehet lirkuttamalla kantamaan sen yläkertaan:) Asennusta vaille valmista!

   Poista
 6. Mulla on tuo sama taito kuihduttaa, tai sitten liikakastella ruukkukukat kuistilla :(

  Ja IIIIIIK etana, mä en kestä niitä, limaisia löllöjä, yök! En pysty edes tikulla koskemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä me viherpeukalot:D
   Etanat ovat jotenkin niin ällöjä, hiiretkin menis, vaikken niitä kyllä tappais. Tulispa se viimevuotinen siili nyt popsimaan näitä ällöjä pois meidän pihalta ja hoitais multa sen poistohomman:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature