Puhdas+ Beauty Oil

heinäkuuta 24, 2015


En ollut koskaan erityisemmin perehtynyt öljyihin kauneudenhoidossa ja minulla oli sellainen mielikuva, että vaikka öljyt ovat hyväksi, sisäisesti nautittuna, niin esimerkiksi kasvoille laitettaessa, iho räjähtää näppylöille välittömästi. Kun sain testiin Puhdas+ Beauty Oil tuotteita, päätin karistella ennakkoluuloni ja kokeilla öljyjä reippain mielin.

New Organics Oy on uusi suomalainen, innovatiivinen
kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan pohjoismaisille kuluttajille puhtaita, orgaanisia ja
ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita. Missiomme on ”Providing pure health – puhdasta terveyttä

Vartaloöljyyn, Deep Moisturising  Body Oil, tykästyin kovin, sillä mikään kosteusvoide ei ole saanut ihoani näin pehmeäksi. Annostelemisen suhteen minulla on vielä oppimista. En muistanut sitä sääntöä, että öljy tulisi levittää iholle sen vielä ollessa suihkun jäljiltä kosteana, vaan yritin hieroa sitä kuivaan ihooni. Öljyä tuli lotrattua ihan liikaa, koska aluksi se ei levittynyt iholle pienellä määrällä ja niinpä lisäilin sitä ja kohta sitä olikin jo liikaa. Imeytyminen kesti ikuisuuden ja en voinut kuvitellakaan pukeutuvani heti. Seuraavalla kerralla tein kaiken toisin, iho oli vielä kostea ja öljyä kului nyt vähemmän, mutta imeytyminen kuitenkin kestää jonkin aikaa. Olen enemmän iltasuihkun ystävä, joten silloin onkin aikaa odotella hieman ennen pukeutumista. Tuoksu tässä öljyssä oli ihanan mieto, mutta miellyttävä. Auringonkukansiemen, oliiviöljy, rosmariini ja kookosöljy tekevät kosteuttavan ja ihoa pehmentävän öljyn vastustamattomaksi ja tähän jää koukkuun. Voin vain kuvitella, miten ihanasti tämä kostuttaa ihoa talvella, kun iho on rutikuiva, varsinkin sääristä.

Tytär otti käyttöönsä kauneusöljyn, jossa on ruusunmarjaa. Se sopii erityisesti herkkäihoisille ja antaa kosteuttavan, rauhoittavan ja pehmentävän vaikutuksen. tytär kun kuivaihoisena kärsii välillä miliumeista, samoin kuin nuorempikin tytär, joten ajattelin tämän tuovan sitä kosteutta pintakuivaan ihoon. Tytär käyttää tätä vain iltaisin ja hän kertoi, että tuote ei heti imeydy, joten varmasti hänkin saattaa laittaa sitä liikaa. Mutta iho on tullut pehmeämmäksi näiden muutamien käyttökertojen aikana ja ainakaan miliumeja, tai muita ärsyyntymisnäppysiä ei ole ilmaantunut. Sisältää ruusunmarjaa, manteliöljyä ja auringonkukansiementä.

Testailin vielä decolteelle kauneusöljyistä Puolukansiemenöljyä. Öljyssä on omega 3-rasvahappoja, jotka kirkasavat ihoa ja pitävät yllä ihon luonnollista terveyttä ja kauneutta. Olen nuoruudessa käräyttänyt auringossa decolteen muutaman kerran ja nyt se punoittaa ja palaa helposti ilman kunnon suojaa. Iho on hieman karhea ja liian tuhti kosteuttaminen ja aurinkovoiteet saattavat aiheuttaa välillä näppyjen puhkeamista, joten tähän toivon öljyn tuovan apua. Vaikka olen käyttänyt tätä öljyä vain muutamia kertoja, on iho alkanut tuntua miellyttävältä ja ainakaan näppyjä ei ole ilmaantunut.  toivon tämän auttavan myös jatkossa.
Luontaistuotekaupat ja Sokos myyvät näitä Puhdas+ Beauty Oil tuotteita ja hinnat ovat noin 25-26 e/tuote.

Ovatko öljyt sinulle tuttuja ihonhoidossa? Onko tämä merkki sinulle jo tuttu?

Lehdistönäytteet
20 kommenttia on "Puhdas+ Beauty Oil"
 1. On rakastan öljyjä, käytän hiustenlatvoihin, kynsinauhoihin, säärikarvat kun ajaa, öljyt hellivät parhaiten. Puhdas öljyt ovat mielestäni aivan ihania, olen käyttänyt porkkanaöljyä nyt aktiivisesti ja sillä saa kivasti väriä pintaan.

  Upeaa että suomalainen sarja. <3

  Kivaa viikonloppua M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, hiusten hoitamisessahan tuota voisi kanssa kokeilla:) Hyvä juttu tämä suomalaisuus, siitä ++!
   Kivaa viikonloppua, Tiia <3

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. On aina hienoa löytää suomalaista kosmetiikkaa. Öljyt sopivat omalle iholleni loistavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:) Aina sitä vanhakin oppii uutta,siis meikäläinen:)

   Poista
 3. Menin sitten ja haastoin sut ;) Ei paineita!

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/07/kesahaaste-10-seikkaa-tasta-blogin.html

  VastaaPoista
 4. Tykkään käyttää öljyjä kasvoilla, vartalolla hieman vierastan. Puolukansiemenöljy kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat niin ihanan suomalaisia, että siitä heräsi mielenkiito! Minä en kuules ollut kokeillut edes kasvoilla minkään sortin öljyjä, joten kaikki oli uutta. Pelkäsin, että olen liukas ankerias koko illan, mutta en nyt sentään :D

   Poista
 5. Vieras minulle, mutta öljyistä arcania ja helokkiöljy ovat arkisia tuotteitani. Toimivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helokkiöljyä minä olen nauttinut vain kapseleina ja tuli niin kovat vatsakivut, että piti lopettaa. Nämä öljyt ovat näköjään joka puolella ja joka sarjalla nyt in.

   Poista
 6. Voi öljyt on niin parasta sekä ihonhoidossa että hiustenhoidossa. En tiennytkään, että Beauty+ sarjassa on myös tällaisia öljyjä. Aiemmin olin törmännyt vain sisäisesti nautittaviin tuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulle nämä olivat myös uutta, kuten koko öljyämistouhu:) Olen vain tuota oliiviöljyä nauttinut, mutta nyt vetelen näitä uusia öljyjä myös päällepäin:)

   Poista
 7. Öljyjä on ihana käyttää hiuksissa ja saunan jälkeen iholla. Pehmeyttävät mukavasti.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykästynyt hiusöljyihin, mutta nämä olivat minulle uutta. Pelotti, että kuinka ne imeytyvät ihoon ja kieltämättä ei se hetkessä käy, joten aikaa tarvitaan. Ihosta tulee kyllä tosi pehmeä:)

   Poista
 8. Nämä eivät ole tuttuja, mutta muutenhan olen aivan hullaantunut öljyihin! <3 Käytän niitä sekä kasvoilla että vartalolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muistelinkin, että olet niistä ylistävästi puhunut. Täältä tullaa vähän jälkijunassa näiden kanssa, mutta nyt on niihinkin tutustuttu:) Kasvoille en ole itse vielä kokeillut, odottelen sitä kuivempaa talviaikaa!

   Poista
 9. Minä en olet noihin öljyihin oikein kunnolla tutustunut - mutta Puhdas+ -tuotteisiin kyllä ja Puhdas+ Youth Capsules on ollut minun kuivan ihoni pelastus. Ehkä se on vielä öljytkin kokeiltava;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin vasta nyt niitä korkkasin, vaikka olen kuullut hehkutuksia jo aikaa sitten. Capselit nuoruuden minun piti sivuuttaa, kun taisi olla kalaa niissä:)

   Poista
 10. Mukava oli lukea kokemuksianne näistä. :) Öljyt ovat olleet kuivan ihoni pelastus. Talvisen sekoitan oliiviöljyä tavalliseen kosteusvoiteeseen. Imeytyy hyvin ja iho pehmenee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että talvella otan öljyt ihan jokapäiväiseen käyttöön, koska silloin iho niitä eniten tarvitsee, lähinnä kasvot:) Muutoin käytän öljyä aina suihkun jälkeen. Meikinpuhdistukseen öljyllä pitikin enemmän paneutua.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature