Vinna

heinäkuuta 22, 2015


Vinna, joo jos ruotsia oikein taidan, niin on voittajan olo, kun keittiössä on kodinkoneet paikallaan. Jääkaappipakastimet ja astianpesukone, jossa tosin oli vielä joku etusarjan osa alas kiinnittämättä, mutta koneet toimii! Miten ihana tunne, kun ei tarvitse tiskata käsin ja kuivata pyyhkeellä ja se jos mikä, oli rasittavaa ja hidasta. No, mutta nyt homma on hollillaan ja poikihan se hieman lisäinnostusta ja tuunailua muuallekin keittiöön. Meillä on Petra- keittiö ja siihen hankkimani vetimet alkoivat ärsyttää. Joten toissailtana hurautin Ikeaan ja nappasin mukaani uudet vetimet, jotka käyvät paremmin uusien kodinkoneiden kanssa yhteen.Näitä oli 28 kpl, jotka väänsin paikalleen ja pyyhin tietysti samalla kaikki keittiön pinnat siinä samalla. Mies tuli kotiin loppumetreillä ja kysyi, miksen käyttänyt akkuporakonetta, jolla olisi saanut homman helpommin. No, eipä tullut mieleen ja ilmankos peukalossa on nyt rakko. Mutta nyt voin sanoa tehneeni keitiöremonttia ja kuvia pikku remontista ja uudesta ilmeestä laitan tänne myöhemmin. Pienillä jutuilla saa kyllä kivasti vaihtelua, miksiköhän en ole tätä aiemmin tajunnut?


Vanhoja vetimiä on nyt se 28 kpl työttömänä, joten jos tiedät jonkun, joka haluaisi ostaa tämän satsin omaan keittiöön tai vaikka mökille, niin laita minulle tarjousta s-postiin ennenkuin laitan nämä huutonettiin. Hinta ei ole kuin pari euroa kpl, mutta voit laittaa tarjouksen koko satsista.


Pyykkikonekin tuli tänään ja sain lirkuteltua Postin pojat kantamaan koneen ylös. Mies oli silloin muualla ja kyllähän ne pojat kantoivat kiltisti koneen tuosta vaan. Minun piti kyllä allekirjoittaa lappu, että otan täyden vastuun, jos irtaimistolle tapahtuu jotain. No toki otan, sillä enenmmän tuhoa tapahtuu, jos minä hyppään puikkoihin ja rupean sitä konetta kantamaan. Painaa muuten 75 kg, joten kyllähän sitä kantaa tasaisella, mutta kierreportaissa, jossa ei ole paljoakaan tilaa, niin no thanks. Mutta nyt se kone odottaa vain asennusta ja olen niin iloinen. Kohta tuo karmiva pyykkivuori saa kyytiä. Millähän tuon asentajan saisi lirkuteltua tuolta sohvalta hommiin? Ei tepsi enää nuo samat lirkutukset, kuin postin poikiin.


                                                        With love,
                                                               M
8 kommenttia on "Vinna"
 1. Huh melkoisen urakan oot tehnyt ilman porakonetta! :D En ihmettele yhtään rakkoa, auts.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi kyllä pitänyt ajatella, että miehillä on kaikkiin laitteet ja tavallaan sen tiesinkin, mutta siinä innoissani sen unohdin:) Tulipahan nyt sit tehtyä ihan käsivoimin :D

   Poista
 2. On teillä siellä hommaa riittänyt.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mutta nyt kaikki pitäisi kohta olla valmista :)
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle myös!

   Poista
 3. Hahaa näen sieluni silmin sut kantamassa sitä 75kg portaita ylös! :) Mahtavaa ja tyylikkäältä näyttää se vähä mitä täältä näkyy. <3

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta tuntuu, ettei mun mies aina tajua, ettei mun rahkeet riitä tuohon bodymimminä oloon tai sit se näkee mut vahvempana kun olenkaan :D Kiitos, pieni on muutos, mutta silti...
   Mukavaa iltaa <3

   Poista
 4. Nuo uudet vetimet olivat meillä ykkössijalla kylppäriin aikaisemmin, mutta suunnitelmiin tuli suuri muutos ja tuleekin toisenlaiset vetimet toisenlaisiin kaappeihin. Hieno valinta siis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ei pöllömpi valinta siis:) Se oli melkein ainoa tuohon sopiva mitoiltaan, joten ei jäänyt paljoa valinnanvaraa ja en halunnut maksaa älyttömiä hintoja vetimistä, kun en kuitenkaan usko, että tätä keittiötä tässä loppuikämme katellaan. I hope so:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature