Asuja ja asusteita

elokuuta 17, 2015

Laitan tähän vielä rippimekosta kuvia, koska olen niin iloinen, kun se onnistui niin hyvin. Oli kuulkaas miettimistä näiden drapeerauksiem kanssa, kun ne piti ommella käsin ja niin, ettei tietenkään tikit näy. Ihana myyjätär Tammiston Eurokankaasta antoi hiukan neuvoja, etten mene ihan metsään ja olen neuvoihin tyytyväinen, sillä olisin voinut vähän töppäillä muuten.Parasta oli nähdä tyttären ilme mekon valmistuttua, sillä hymy aivan loisti kasvoilla. Tuli ihana olo siitä, että tyttärille kelpaa äidin tekemät ja ovat vielä ylpeitä niistä. Mutta niinkuin aiemmin tässä kerroinkin, on kone nyt nostettu piiloon pöydän alle ja toivon, ettei uusia juhlia heti ilmaannu.


Kynsilakkojen kanssa pähkäilin ja piti tehdä teille kysely mikä on paras väri, mutta flunssa vei voimia, enkä kerennyt. Kiitos Jonna Keyword-blogista, idea oli kiva. Päädyin sormien kynsissä hohtavaan harmaaseen ja varpaissa mustaan. Oli muuten yllättävän hyvä lakka tuo Isadoran musta.Tässä vielä loput asusteet juhlissa eli kengät, pikkulaukku ja helmikoru, joka sopi kivasti avonaiseen kaula-aukkoon. Arvatkaapas oliko pikkulaukussa naisten niin yleinen huulipuna ja puuteri?No ei, kun kasa nenäliinoja.


                                                              With love,
                                                                    M

16 kommenttia on "Asuja ja asusteita"
 1. Nuo drapeeraukset olisivat minulta kyllä jääneet tekemättä, vaikka aikoinaan ompelinkin paljon.
  Hienot väriyhdistelmät omassa lookissasi - ja Isadoran kynsilakoilla on tosi hyvä hinta/laatusuhde:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Drapeerauksissa oli se "ahaa"-elämys tärkein ja sitten se jo alkoikin sujua. Mutta, sinä sitten tiedätkin, mitä se ompeleminen on, jos sitä itsekin taidat.
   Lakat oli hyvä ostos, myös tuo Kicksin oma harmaa.

   Poista
 2. Toi lakkayhdistelmä on takuulla toiminut! Sulla on ollut melkoinen homma noiden mekkojen kanssa. Muistan omasta lapsuudesta, kun mummo aina ompeli kevätjuhlamekkoni, johon valitsin kankaan itse. Ei ollut mikään yhden illan homma, vaikka mummo oli tosi näppärä käsistään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä tiedätkin sitten jotain ompelemisesta, jos mummosi on sinulle mekkoja tehnyt:) Joskus kaikki menee nappiin ja mekon voi ommella jopa päivässä ja sitten kun on jotain hienosäätöä, voi se hiukan kestää. Minä olen aika nopea, joten tytöt ovat oppineet vähän turhan hyvälle,ja he tulevat jonkin kuvan kanssa luokseni ja ehdottavat, että jos tämän huomiseksi saisi valmiiksi.....kankaita ei tietty silloin ole vielä edes hankittu:D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Outi:) Minusta ja mini m:stä se onnistui myös justiinsa eikä melkein:)

   Poista
 4. Mielettömän upea tuo mekko! Isotöinen on ollut, toivottavasti tulee muutakin käyttöä tai ainakin varmasti silkkipaperiin käärittynä laitat sen tytön muistojen laatikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo se yleensä harmittaakin, kun tuntuvat jäävän vähän kertakäyttöiseksi. Eihän niillä VOI toista kertaa keikailla, jos on samoja kavereita paikalla ja jotkut jo mekon nähneet :D

   Poista
 5. Siis niin kaunis mekko. Miksi ei kelpaisi. Kaupasta ei ikinä saisi mitään noin upeaa luomusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maiju:) Joskus se saattaa olla noloa, että aiti on tehnyt, mutta onneksi mun tytöt osaa arvostaa mun taitoja!

   Poista
 6. Todella kaunis mekko! Olet taitava, kun sait drapeerauksetkin noin hienosti tehtyä. Paras kiitos ja tunnus kuitenkin tytön aito ilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näin on, että tärkeintä oli se, että kantaja on onnellinen mekkonsa kanssa!

   Poista
 7. Hienosti ommeltu mekko kyllä :) Kyllähän tuolla kelpaa juhlia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset:) Kyllä sillä mekolla hienosti juhlat sujui!

   Poista
 8. Aivan ihana mekko ja juuri rippijhuhliin täydellinen. Vielä kun minä onnekas näin kuvia kaunottaresta joka mekkoon oli pukeutunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:9 Niin, sinä pääsit kurkkimaan kamerasta muitakin rippiotoksia:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature