Asuntomessut ovat päättyneet, mutta kerran vielä...

elokuuta 12, 2015

Asuntomessut siis päättyivät ja perheet saavat tyytyväisinä muuttaa uusiin koteihinsa. Varmasti upea tunne, sen kaiken ahertamisen ja stressin jälkeen. Tein tähän viimeisen postauksen messuista ja laittelin kuvia makuuhuoneista ja lähinnä tekstiileistä, taisi sinne eksyä muutakin. Arvatkaapa minkä yhdistävän tekijän huomasin?


Huomasitko? Värin harmaan eri muodoissaan. Kylläpä se onkin nyt suosittu sekä seinässä, tekstiileissä ja jopa keittiössä.Vapise valkoinen, kautesi taitaa olla selätetty. No, kukin tykkää mistä haluaa ja valkoinen on kyllä suosikkivärini. Mutta kummasti tämä harmaa kiehtoo ja saa lämpöä aikaiseksi, varsinkin kaikkien valkoisten kotien jälkeen ja on tässä muutamat messut vuosien varrella koluttu.


Tähän loppuun vielä kuva kauniista, yksinkertaisesta kattauksesta. Musta pöytä ja ilmavat tuolit sekä lasiastiat keventävät muuten voimakkaasti hallitsevaa pöytää. Hieno.

Messut on nyt käyty ja seuraavan kerran sitten kutsuu Seinäjoki näissä merkeissä. Näistä messuista ei erikoisemmin jäänyt "wau-fiiliksiä" ja "minäkintahtoisintällaisen" tunnetta en saavuttanut. Mutta kyllä siellä jokin juttu jäi kytemään, jos sellaista voisi itselle tuunata....

                                                     With love,
                                                   M
10 kommenttia on "Asuntomessut ovat päättyneet, mutta kerran vielä..."
 1. Ihania kuvia! Ja niin kaunis tuo kattaus. Mä olen aina tykännyt harmaasta sisustuksessa :) Meiltä sitä löytyykin eri sävyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kyllä huikean kaunis väri:) Sopii moneen kotiin.

   Poista
 2. Messut jäivät tänä vuonna käymättä, mutta onneksi parhaat palat saa ilman tungoksia täältä blogistaniasta;)
  Harmaa on hyvä väri - ja meillekin oli tulossa minun työhuoneeseeni tehosteseinä harmaalla - vaan ei sitten tullutkaan;)
  Iloa elokuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, loppuiko puhti kesken vai muuttuiko vaan suunnitelmat?
   Mukavaa elokuuta:)

   Poista
 3. Samaa mieltä kanssasi, wau fiilis jäi vain yhden kodin ja muutamien yksityiskohtien varaan. Kiva oli kuitenkin kokemuksena!

  VastaaPoista
 4. Aah, toi harmaa vaan näyttää niin ihanalta sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tulee kyllä heti mieleen, että vaikka tyynyjä voi hankkia harmaana, jos ei muuta:)

   Poista
 5. Ihanat lakanat, muutoin tuo harmaa linja ei vaan meikäläiselle kolahda. Tyylikästä kyllä on kuin mikä. Ihanaa viikkistä M. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kaikille harmaa kolahda:) Hyvää viikonloppua! <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature