DrHauschka Eye Revive

elokuuta 08, 2015


Sain kesällä testavakseni DrHausckan Eye Revive, silmälaput. Näillä lähtee turvotukset silmän ympäryksiltä, luvattiin ja tulee virkeämpi olo. Välillä ruokailutottumukset näyttävät vaikuttavan, niin nuoren kuin aikuisemmankin silmäpusseihin ja sellaiseen on joskus hyvä ottaa vähän apuja käyttöön. Itse en niinkään kärsi tummista silmänympäryksistä, ehkä hieman silmäkulmiin tarvitaan valokynää, mutta yleensä, kun olen valvonut, ovat silmänikin turvonneet. Joskus myös liiallinen nukkuminen voi turvottaa silmänympäryksiä.
Juhannuksena otin nämä laput ensimmäisen kerran käyttöön, kun olin mökkivierailulla ja lätkäisin myös mökkivierailun emännälle laput silmille, siinä vaiheessa kun olimme saunasta tulleet ja kokkailimme iltaruokaa. Ruoka kypsyi uunissa ja me ladyt, kuohuva kuplien lasissa, pötkötimme pehmeissä tuoleissa ja rentouduimme vartin ajan laput silmillä. Johan auttoi ja pikavirkistyminen oli tehty ja silmäruohouute virkisti silmänympärysihoa. No, oikeasti se ero ei tietenkään mikään suuri ollut, mutta kyllä tämä kosteutti ja pikahoiti silmänympäryksiä mukavasti. Varmasti pitempi sessio voisi tuoda parempia tuloksia, mutta testikaverimme kanssa olimme tyytyväisiä tähänkin.
Paketin mukana tulevat pullo nestettä ja vanulaput, joihin neste imeytetään. Tämä on riittoisaa, joten siksi laitoin meille molemmille samasta pullosta hauteet. Varmasti toimisi hyvin, esimerkiksi pikahoitona  ennen tärkeitä  juhlia.

Onko tuote tuttu? Käytätkö sinä mitään tehohoitoa turvonneille ja väsyneille silmille?

Lehdistönäyte saatu


                                                   With love,
                                                          M
14 kommenttia on "DrHauschka Eye Revive"
 1. Silmänympärystuotteet kiinnostavat aina, tämäkin kuulostaa hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä niistä ei ainakaan mitään haittaa ole, joten kannattaa kokeilla:)

   Poista
 2. En ole kuullut tästä tuotteesta ennen. Mullahan on ainainen silmänympärysongelma, joten kaikki avut on kiinnostavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä varmasti kokeilla kannattaa:)

   Poista
 3. tätä tuotetta en tunne, mutta brändi on laatua viimeisen päälle. Rakkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä varmasti tästä sitten tykkäät, jos tunnet brandin:)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen tuote! Mä en ole koskaan näistä kuullutkaan, vaikka Hauschkaa olen paljon käyttänyt :) Suositellaanko näitä siis käyttämään säännöllisesti pidemmän aikaa vai vain tarpeen vaatiessa? Eli onko naamion tyyppinen vaiko sy-voide? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä tarpeen mukaan kerran kaksi viikossa. Pitäisi auttaa myös jos kärsii siitepölyallergiasta. Tänä keväänä se oli lievää, joten en kokeillut tätä silloin. Rauhoittava ja virkistävä vaikutus, joten naamion tapaan käytän.

   Poista
 5. No nyt tai viimeistään huomenna tarvitsisin juuri tuollaisia lappuja, sillä olen syönyt kasoittain aurajuustoa. Huomenna lippaluomet painaa... Dr.Hauschka on kyllä ihana. Tilasin juuri Hyvinvoinnin tavaratalosta Hauschkan käsivoiteen ja sekin on niin mahtava.

  Kivaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Tiia, nyt vain kokeilemaan, sillä eivät nämä tilannetta voi pahentaa.:) Minua harmittaa aina kiire, kun tuntuu, ettei ennätä edes naamioita tai näitä silmälappusia laittaan, kun ajattelee , että mä sit huomenna...
   Käsivoiteita tarvitsee aina ja sellaisia pikkutuubeja, joita voisi kantaa käsilaukussa:)

   Poista
 6. Kaikenlaista on kyllä tullut kokeiltua polvissa roikkuviin silmäpusseihin...:D Joku vähän auttaa useimmat eivät kovin paljoa ainakaan. Noita voisin kyllä kokeilla. Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuushan on se, ettei kaikki toimi kaikilla samallalailla. Mutta kosteutta ei varmasti silmänympäryksille ole liikaa tarjolla näissä tuotteissa. Itse olen allerginen, mutta ei tämä ainakaan minulle mitää aiheuttanut, joten on kokeilemisen väärti. Voi pitää muuten kauemmin kuin sen 15-20 min, kun kääntää laput toisinpäin :)

   Poista
 7. Noita voisi kyllä kokeilla,Useat Dr.Hauschkan tuotteet ovat kyllä tuttuja ja hyviksi todettuja. Turvotusta silmien ympärillä ollut jo teini-iästä asti. Taistelut niitä vastaan oli silloin hieman huvittavia, teippiä yms :D

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature