Kahvila Rupla ja Make up for ever HD Ultra lanseeraus

elokuuta 14, 2015

Eilen piipahdin Kahvila Ruplassa Sörnäisissä Helsinginkatu 16 aamukahvilla ja Make Up For Ever eli MUFE-blogitapahtumassa. Tässä tilaisuudessa lanseerattiin uutuusmeikkivoide Ultra HD, joka on paranneltu versio HD-meikkivoiteesta.
Kahvilan omistaja kertoikin, (vasemmalla oleva herrasmies ja vieressä Whynot pr-toimiston Nora Soini) että kahvilassa pystyy hyvin pitämään  näyttelyn, järjestää syntymäpäivät tai vaikkapa tällainen kyseinen lanseeraustapahtuma pienelle porukalle. Kahvila on yhdistelmä kulttuuria, vintageliikettä, galleria ja kahvila.Kahvilassa oli esillä valokuvataidetta ja tunnelma oli hyvin rento, taiteilijamainen sisustus tapaili olohuonemaisuutta kierrätystyyppisillä tuoleilla ja nahkasohvilla, joita kuulemma saa ostaa omakseen. Tuli fiilis, että täällä saa kukin olla sellainen kun onkin ja hienostelut sikseen.
Terveellisyys on tärkeällä sijalla ja mm. Warrior coffeen superkahvit. Tilassa järjestetään myös Green Streetin workshopeja.Aamukahvit meille tarjottiin erilaisista kupeista, joissa useimmissa oli kukkasia koristeena.
Eikä mitään pröystäilyjä.Itse asiaan päästiin, kun ranskassa pitkään asunut suomalainen kansainvälinen koulutusjohtaja Makka Elonheimo esitteli uutuusmeikkivoidetta, The first 4K Ultra HD complexion, jolla saa pitkäkestoisen, kauniin kuulaan ihon, niin arkeen kuin esimerkiksi 4K kuvaan.
 Meikattavana olivat todella vaaleaihoinen ja mustaihoinen malli. Meikkivoidetta kun löytyy 40:ssä eri värisävyssä, täytyy olla tarkkana, että löytyy juuri oikea sävy. Tyttöjen ihoa kyllä pohjustettiin primerilla ja meikkipohjaa tehtiin useammilla kerroksilla, sekä  lopuksi taputeltiin päälle valkoista ohuenohutta mineraalipuuteria, joten ihan suit sait ei tästä meikistä selviä. Varjostuksia ja ihovirheiden peittämisiä tehtiin Ultra HD Stickillä. Lopputulos oli kaunis ja kuulas, luonnollinen.


Meikkivoiteen sävy tulee valita tarkasti ja ranteen sisäpuoli on kuulemma paras paikka testata sävyä. Maskeeraja yleensä kokeilee vähintään kolmea eri sävyä meikattavan leukapieleen ja valitsee sen, mikä parhaiten sulautuu ihonsävyyn. Itselle sain, yllätys, yllätys, vaaleimmasta päästä sävyn meikkivoiteeseeni. Testailuista kerron sitten myöhemmin, mutta epäilen, etten kykene tuohon kerrostamiseen yhtä taitavasti kuin taiteilija malliensa kanssa pystyi.

 Lehdistönäytteet saatu blogitestiin

                                           With love,
                                          M

20 kommenttia on "Kahvila Rupla ja Make up for ever HD Ultra lanseeraus"
 1. Vaikutti tosi kivalta paikalta tuo kahvila ja itse tilaisuuskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvila oli juuri niin taiteilijamainen kuin voi olettaakin, mutta viihtyisä:)

   Poista
 2. Kivan näköinen paikka.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se ja en olisi ehkä tuonne noin vain osannut mennäkään, joten oli mielenkiintoista löytää uusi kahvila:)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Voi vitsi... toi olis kyllä niin kiinnostanut... Olen jo tuota edeltäjää halunnut kokeilla, mutta se on jäänyt aina kokeilematta... kun ei ole vielä osunut kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nämä ovat myös uusinta uutta. Kerran minut on meikattu Make up for ever meikkivoiteella, mutta muuten ei ole vielä hajuakaan kuinka sen saa omalle iholle toimimaan. Täytyy korkata purkit ja kokeilla:)

   Poista
 4. Ensin jäin jumiin tuohon Noraan, kun on niin kaunis, sitten nuo punaiset mielettömät tuolit, kaikki tänne meille heti tässä ja nyt! Tuo meikkivoide tulee olemaan varmasti aivan mieletön. Olin myös todella vaikuttunut kaikesta infosta mitä saatiin ja tuntuu että ymmärsin vielä ainakin miltei kaiken. Hirmuisen mielenkiintoinen tuo tilaisuus ja jos en siellä olisi ollut, ei tuo 4K teknologia olisi varmaan edes avautunut.

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkintoinen tilaisuus ja aina sitä oppii jotain uutta. Nyt vain sit testailemaan ja meikäläinen varmasti joutuu vähän opettelemaan tuota kerrostamista:)

   Poista
 5. Tää vaikutti niin hyvältä, luulen, että tää hyaluronihapolla kyllästetty paranneltu versio toimii munkin iholla paremmin kuin se edellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pakkohan sen on nyt paremmin toimia, jos sitä on paranneltu, joten toivotaan upea lookkia meille kaikille ketkä toun purkin avaamme:)

   Poista
 6. Olin Ruplassa kesäkuun lopulla raakasuklaaworkshopissa,jonka olin saanut erään kuvakilpailun voittona. Kiva paikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta se mitä tuolla kahvilan tiloissa voi puuhastella:) On workshopeja ja galleriaa ja taidenäyttelyä, joten monimuotoinen putiikki.

   Poista
 7. Mielenkiintoinen tuote! Minä etsin varmaan ikuisesti sopivaa meikkivoidetta, mikään ei ole meikkaamisessa yhtä hankalaa. Kiva tilaisuus varmasti ja hauska miljöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ainahan niitä uusia ja uudistuneita tuotteita tulee ja minä yritän kipittää niiden perässä, usein kyllä pettyen, mutta nyt toivonkipinä on rinnassani, että löytyiskös tästä:)

   Poista
 8. Alkoi taas meikkivoiteet kiinnostamaan. Mä oon jo pari vuotta ollut mineraalimeikkimuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin välillä huojun ja heilun näiden välillä, että mikä olis parempi, mineraali vaiko voide!

   Poista
 9. Rupla on kyllä kiva paikka, itse olin siellä raakakakkukurssilla. :)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature