Köyhiä ritareita ja arvonta on suoritettu!

elokuuta 11, 2015


Opiskelu alkoi tänään jo joissakin kouluissa ja huomenna opintielle suuntaavat myös loputkin koululaiset. Meillä lukiolainen aloitti jo koulun, mutta ysiluokkalainen aloittaa vasta huomenna.   Aamiaiseksi voikin  tarjota jotain erikoisherkkua, jolla saa esimerkiksi teinin innokkaammin kouluaamuna heräämään. Tein nimittäin köyhiä ritareita ja päälle vähän omista pensaista mustikoita ja kermaa sekä ripaus vadelmahilloa. Kylläpä oli makoisaa. Olin aivan unohtanut tämän herkun jonnekin omaan lapsuuden aikaan, koska tytöt eivät meillä lapsina tästä innostuneet. Nyt kyllä kelpaa, joten tätä voi tehdä silloin tällöin piristykseksi.
Oikein mukavaa koulunalkua kaikille kouluun lähteville.

Kristallikimaran facebook-arvonnassa arvonnan voitti Sari Häkkinen. Onnea Sarille ja lämpimät kiitokset osallistuneille.


                                              With love,
                                                     M
16 kommenttia on "Köyhiä ritareita ja arvonta on suoritettu!"
 1. Aah! Köyhiä ritareita. Onpa herkullisen näköiset kuvat ja juuri nyt kun tekee mieli makeaa, eikä kaapista mitään erikoista löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, niinhän se yleensä onkin, että kun kaapit notkuu herkkuja niitä ei tee mieli. Sitten joskus vaan himottaa makea ja sitten ei tietenkään ole mitään aineksia mistä niitä tehdä:)

   Poista
 2. Nam mitä herkkuja.
  Onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
 3. Ihana herkku!
  Meillä kokkikoulun aloittava "pääsi" maanantaina jo kouluun. Oma opiskeluni jatkuu ensi viikolla, mutta huomenna menen opiskelun "tuomalle" työmaalle katselemaan, että missä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa ja onnea opiskelun alkuun ja sinulle taas uuden uurastusvuoden alkaessa:)

   Poista
 4. Ihania ritareita. Olin jo unohtanut, että pakasteessa on pullapitko, jonka voisin paistaa ritareiksi. Mustikoilla tietenkin :). Kyllä koululaisten arki herkkuaamiaisen ansaitsee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta:) Minä tein nämä vain moniviljaleivästä ja ihan hyviä tuli silti! Pullasta olisi varmasti tullut maukkahampia:)

   Poista
 5. Nam! Täytyykin joku päivä tehdä köyhiä ritareita tai vaikka pannareita :) En edes muista milloin olen viimeksi tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu minulla, kun muistin tämän lapsuuden herkun:)

   Poista
 6. Nam ihanat köyhät ritarit, varmaan oikeasti lapsena syönyt viimeksi. <3 Ihanaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin ja muistan kerran kokeilleeni ja tytöt olivat kai liian pieniä tajutakseen herkun arvon. No, nyt tajuavat:)

   Poista
 7. Köyhistä ritareista tulee ihan lapsuus mieleen. Onpa kiva idea hemmotella koululaisia.
  Meillä vanhin poika aloittaa huomenna ammattikoulussa, vähän meinaa jänittää ainakin äitiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koululaiset tarvitsevat joskus todella hemmottelua kaiken ahertamisen lomassa:) Onnea vaan uudelle ammattikoulun alkavalle opiskelijalle ja äiti pärjää kyllä:)

   Poista
 8. Eipä ole aikoihin tullut tehtyä, hyvää ja helppoa. Meillä koulut alkaa huomenna, toisaalta kiva ja toisaalta haikeaa kun kesä on lopuillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä elämään palaa jonkinlainen rytmi aina koulun alkaessa, mutta haikeaa se on ja pitkä vuosi taas edessä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature