Letitysvinkkinä sydänmalli

elokuuta 02, 2015Pitkät hiukset ovat siitä kivat, että niihin voi viritellä helposti uusia kampauksia, kuten letittämällä. Tämän hauskan sydänletityksen idean  vanhempi tytär nappasi weheartista ja minä yritin kuvan mukaan tehdä hänelle samanlaisen. Ideana on lähteä letittämään päälaelta ranskalaista niin, että ei oteta lisäyksiä kuin vain toiselta reunalta. Lähdetään ensin letittämään eteenpäin muutaman kerran ja sitten käännytään loivasti korvan vierestä kauniilla kaarella takaraivoa kohti. Lopputuloksena on sydän.

Oletteko kokeilleet erikoisempia letitysmalleja?

                                                                  With love,
                                                             M

                                   
12 kommenttia on "Letitysvinkkinä sydänmalli"
 1. Ihana kampaus:) Minulla ovat taas hiukset hieman kasvaneet ja tällä nyt niin kuumalla säällä teen usein ranskalaistyylisen letin,joka ei hiosta niin kuin avoimena oleva tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on varmasti totta, että kuumalla on helpompi kun hiukset on kiinni. Itsellä just ja just saan hiukset kiinni, mutta nyt ne ovat jo yli kasvaneeet ja kampaamokäyntiä vailla :)

   Poista
 2. Aivan ihana letitysmalli. Tämähän kelpaisi ihan juhlakampaukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me vähän suunniteltiin, jos vaikka niihin rippijuhliin tekis, mutta mieli voi vielä muuttua!

   Poista
 3. Onpa kaunis kampaus! <3 Mä olen niin surkea hiustenlaittaja, että menen yleensä helpoimman kautta. Joskus yritän kyllä jotain väkertää, mutta esimerkiksi arkena laitan aina hiukset kiinni. Helppoa ja nopeaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itselle tuo voi olla haastavaa tehdä, mutta ei se mahdotontakaan ole:) Letityksiä pitää vaan vähän harjoitella ja tehdä jollekin toiselle ensin ja sit itselle, niin tekeminen helpottuu:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos:) Oli vaikeuksia tehdä siitä riittävän pieni, jotta siitä tajuaa sen olevan sydän:)

   Poista
 5. Oi teitä taitavia ja vielä tyttäresi käsittämättömän paksut hiukset.

  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo oli kyllä lopuksi ihan helppo letittää, kunhan ymmärsi idean. Muutaman kerran sitä kuitenkin ensin piti kokeilla, ennenkuin suostui onnistumaan:) Tukkaa kyllä meidän tytöillä riittää, liekö tulleet äitiinsä tuon paksuuden suhteen.

   Poista
 6. Kaunis letitys! Minäkin ennen muinoin väsäilin vaikka minkälaisia letityksiä nuorille neideille. Enää ei tarvitse, tekevät kampauksensa nykyään itse : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, mutta vielä näköjään välillä äitiä kaipaillaan avuksi:) Nuorempi on tosi taitava näissä lettihommissa, parempi kuin minä!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature