Natusan baby oil

elokuuta 02, 2015Natusan Babyoilista tulee ensimmäisenä mieleen tuhiseva hyvälle tuoksuva pieni vaaleanpunainen vauveliini, mutta kekseliäät ovat huomanneet, että baby oilista on moneksi, eikä pelkästään vauvat hyödy näistä tuotteista.
Otetaan ensimmnäisenä käsittelyyn Natusan Mild care powder, talkki joka pitää ihon kuivana. Itse en ole koskaan näitä talkkeja harrastanut, mutta sellaiselle henkilölle, joka ei kestä deodoranttia, tämä voi olla oiva pelastus. Myös hikoileviin jalkoihin tämä tuo avun, varsinkin jos sandaalit alkavat kuumalla hiertää, niin baby powderista voi olla apua. Tämä olisi voinut olla itselleni hyvä vinkki juuri jalkojen suhteen, sillä tietyt sandaalit tupppaavat hiostamaan ja lopputuloksena on aina kivuliaat rakot.
First touch, Intensive care ja Bedtime ovat hyvin samantapaisia öljyjä minun mielestäni ja en huomannut juurikaan niissä eroa. Muutamana päivänä, kun oli aurinkoista testasin tätä First touch öljyä vartalolle auringossa ja huomasin, että se todellakin edesauttoi ruskettumista ja ihoni ei palanut. Tosin kyseessä oli vain kädet ja jalat, mutta kyllä minulla kädetkin helposti alkaa punoittamaan, mikäli en ole niitä suojanut. Tässä ei ole suojakertoimia, joten tietenkään en voi  tätä aurinkoöljynä suositella,  mutta mielenkiintoista oli, että iho ei palanut. Öljyjä muutenkin kannattaa käyttää auringossa varovaisesti ja tätäkin testausta harrastin vasta iltapäivän loppupuolella, sillä halusin vain testata tuoteen toimivuuden. Jos palat herkästi, niin älä edes kokeile.
Meikipoistossa tämä on verraton ja normaali meikki lähtee tällä hyvin jättäen ihon ihanan pehmoiseksi. Samaa tuotetta voi sipaista myös suihkun jälkeen vartalolle kosteutta antamaan. Näistä allergiatestatuista öljyistä voi olla hyötyä niille, jotka haluavat käyttää öljyjä kauneudenhoidossa, mutta eivät pidä tuoksuista öljyissä. Muutamalla eurolla saa ihanan pehmoisen ihon.
Tässä huomaa, että alan päästä jyvälle näiden öljyjen suhteen. Öljyjen imeytymisessä on se ainoa ongelma, joten tätä kannattaa käyttää iltasella suihkun jälkeen, ennen nukkumaan menoa, kun ei ole enää tarve pukeutua.

Onko Baby oilit tuttuja kauneudenhoidossa?

Lehdistönäytteet saatu

                      

                                                    With love,
                                                           M
10 kommenttia on "Natusan baby oil"
 1. ON :)) yksi ihan huipputuote vanhemmallekin :) nimenomaan meikinpoistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikinpoistossa kuulemma tosi hyvä ja poistaa myös vedenkestävän ripsarinkin:)

   Poista
 2. Tulee muuten tiukka rusketus tuolla baby oililla :), eli iho palaa helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin , pitääkin olla todella varovainen kun tämän kanssa läträä. Ihme ja kumma ei kyllä minun jalat ja kädet olleet moksiskaan, mutta dekolteelle en tätä laittaisi ja sitten auringossa oleskelisi:)

   Poista
 3. Rakastan öljyjä! Mielestäni niitä on niin nopeaa ja vikkelää levittää, sellainen suit sait hommeli vaan. Olen kohta käyttänyt näistä jo yhden pullon ja iho kiittää kuules. Kyllä se nyt vaan on niin, että mikä sopii vauvalle passaa myös mulle. :)

  Ihanaista iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, sillä alan itsekin päästä näiden kanssa jyvälle:) Onhan se toki mukavampaa, jos öljy käy koko perheen hoitomuodoksi vauasta vaariin. Edullisuus antaa useammalle mahdollisuuden kokeiluun.

   Poista
 4. Kyllä on tuttua, ainakin tuo first touch baby oil. Se on toiminut meillä erinomaisena hierontaöljynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen todella noviisi näissä öljyissä, kun nyt vasta niihin opettelen. Mutta täältä tullaan:)

   Poista
 5. Sitä vauvatalkkia käytetään myös koiranäyttelyissä "dopingina". Meidän Leon korvakarvat menee helposti sellaiselle kreppirautakäkkärälle mutta kun vauvatalkkia sipaisee niin johan suoristuu:) Pomeranian -rodulla kun karva ja sen loistokkuus taitaa olla se juttu ja korvakarvojen pitäisi näyttää suorilta ja harjatuilta. Tosin, täytyypä heti todeta, että tämä vauvatalkki on kiellettyjen aineiden listalla koiranäyttelyissä, ajattele:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika, kaikkea kanssa. Sehän on tuotteena varmasti aika kesy, mutta ehkä joku on taas vaan halunnut keksiä sääntöjä! Tosin koirien näyttelyt ovat minulle tuntematon alue, joten enpä sano mitään:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature