Paloja rippijuhlista

elokuuta 17, 2015

Tyttärellämme oli eilen tärkeä päivä, hän pääsi ripille. Ennen kuin pappi oli ensimmäisiä sanoja lausunut, tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valua silmäkulmista. Vanhempi tytär tönäisi minua ja sanoi: "Et nyt ala itkeen." Se kun vaan ei ole tahdonalainen juttu, kun herkistyy, sille vain ei voi mitään. Kirkko jo itsessään on vaikuttava paikka ja usein kun urut pärähtävät soimaan tiedostan sen, että itku on herkässä. Nyt yritin skarpata kameran kanssa ja lauloin virsiä mukana, tosin ääni käheänä flunssasta, mutta buranan avulla selvisin kaikesta suhteellisen hyvin. No se kyllä vähän kostautui seuraavana päivänä.

Kaikessa kiireessä mekkoa tuli kuvattua tänne blogiin vähän huonosti, mutta tärkeintä neitokaiselle oli kaverikuvat, joten suurimmaksi osaksi kauniit nuoret neidot asettautuivat upeaan poseerausriviin ja saimme ihastuttavia kuvia muistoksi kuulemma parhaasta kesästä ikinä.
Juhlahetki on nyt ohi ja kukkakimput ja ruusut muistuttavat vielä olemassaolostaan. Ilma oli meille suotuisa ja osa vieraista viihtyikin terassillamme nautiskellen kakkukahveja siellä. Vaikka täällä nuhaisena nyt köhin, nautin eilisestä päivästä ja juhlahumusta ja muistelen vieraiden kanssa seurustelemista. Olen valtavan onnellinen ja ylpeä tyttäristämme, vasta vauvoina ja nyt jo nuorina neitosina.


                                           With love,
                                                  M
20 kommenttia on "Paloja rippijuhlista"
 1. Voi mikä kaunotar! Äitiinsä tullut. <3

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihanuus sekä tyttö, että mekko. Mua alkoi melkein itkettää se kun sua itketti ;) mitäs me herkkikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä sitten on sellainen, joka ymmärtää, miksi välillä ei vain voi mitään kyynelille:) Herkkyys on hyvä asia!

   Poista
 3. Onpa kaunis mekko kaunottarella. Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihana ripari tytär sinulla! Konfirmaatio on niin herkkä hetki, että en itsekkään pystynyt olemaan kyynelehtimättä tilaisuudessa...Nuorelle tärkeä etappi <3 Koetahan nyt levätä ja parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No niin on herkkää ja meillä jo vanhempainillassa ennen itse juhlia yksi äiti itki ja arvaa vaan sitten itse juhlissa. Onneksi oli kamera, jota räpeltää, että sai pidettyä itsensä jotenkin koossa:) Kaipa se flunssa joskus hellittää, nyt on sitten ääni mennyt:)

   Poista
 5. Kyllä sitä on kyyneleet herkässä noissa tilaisuuksissa... :)

  VastaaPoista
 6. Toinen itkijämamma ilmoittautuu! Kaikki juhlat vollotan. Kaunis tyttö! Malliainesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun täällä löytyy kohtalotovereita. Mä itken aina kaikissa leffoissakin, jos on aihetta. Juhlissa mua ärsyttää itkeä, mutta kun en voi mitään:) No nyt on sitten nämä juhlat tässä, joten hetkeen ei itketä:) Kerron mallille terkkuja:)

   Poista
 7. Tämä äiti nieleskeli kyyneleitä siitäkin kun saatteli autolla tyttären ylä-asteelle, hih! Kyllä me äidit vaan ollaan niin hassuja mutta on meillä oikeus välillä tirauttaa onnellisia ja hämmentyneitäkin kyyneleitä ja miettiä että kuinka nuo vaan kasvaa silmissä ettei tahdo pysyä vauhdissa mukana!! <3 Oikein mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kai siinä itkettää, kun huomaa ajan kuluneen ja vauvat ovatkin jo kohta aikuisia! Joo täällä on itketty päiväkodin portilla, ekakluokkalaista saattaessa, mutta sitten en enää saatellut ja sain keskittyä vollottamaan muita juttuja:)

   Poista
 8. Lämpimät onnittelut teidän perheelle! Perhejuhlat on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jhanna:) Niin ovat ja kyllä minä kaiken niiskuttamisen keskellä niistä nautinkin:)

   Poista
 9. Täällä myös yksi, joka itki kaikki juhlat läpi sekä omien että kummilasten kohdalla - nythän noita juhlia ei ihan vähään aikaan olekaan odotettavissa;)
  Kaunis tytär ja kaunis mekko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, yksi itkijänainen lisää:) Harva kai pystyy istumaan silmät kuivina tuollaista hetkeä.
   Kiitos kehuista:)

   Poista
 10. Ooh täällähän kaunotar onkin ihanassa mekossa. <3 Niin kauniit tytöt teillä, voi että ja mitkä hiukset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:) No, hiuksia kummallakin riittää ja mies kyllästyneenä hiuksiin lattialla, pöydillä, milloin missäkin, yrittää aina saada tytöt kampaajalle leikkauttamaan hiukset lyhyiksi:) No sitä taistoa ei mies todennäköisesti vielä voita!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature