Schwarzkopf Essential Beauty-The Age of beauty collection

elokuuta 31, 2015

Aikuiset naiset ovat jo jonkin aikaa pitäneet tyylistä kiinni, vaikka ikää tulisikin lisää. Useinmiten käytetään ryppyvoiteita ja kinteyttäviä hoitoja ja restylane- ja botoxpiikit eivät ole enää niin kauhistuttavia asioita monenkaan aikuisen naisen mielestä. Hiuksien harmaantuminen on saanut monet naiset turvautumaan värjäämiseen, koska harmaantuminen on koettu niin mummomaiseksi. Miehet yleensä ovat päässeet tässä vähemmällä, sillä usein aikuisen miehen voi tehdä charmikkaan näköiseksi, kun hänellä on harmaata hiuksissaan.
Nykyään naiset ovat ehkä hieman pääsemässä tästä harmaan kammostaan ja harmaan täydellisen peittämisen sijaan aletaan harmaan värisävyihin suhtautumaan lempeämmin. Hiuksiin jätetäänkin se harmaa, mutta sitä vähän pehmennetäään, kirkastetaan tai  muutetaan hopeasta kultaisen hohtoon. Uuttaa tyyliä lupaa Essential Looks, joka on keskeinen osa Schwartzkopf Professionalin kokonaisuutta ja näin pyritään luomaan yksilöllisiä ja trendikkäitä lookkeja asiakkaille ja tyylejä, jotka myös inspiroivat stylistejä.


Me nelkytplusblogilaiset pääsimme hiusnäytökseen, jossa oli aikuisten naisten hiusmuotia ja olihan siellä yksi mieskin. Aluksi nautimme pientä purtavaa ja meitä viihdytti Crossfyre-yhtye.Meille kerrottiin uusista tuulista näiden värjäysten suhteen. Siitä, että nykyisin hiukset voi värjätä ja vaalentaa turvallisesti Fibreplex-sarjalla, jossa 3-vaiheisen, sidoksia suojaavan järjestelmän ansiosta hiusten vaurioitumista voidaan minimoida 94 prosenttisesti.

Myös kampaajan hiukset olivat niin ihanasti letitetyt, etten voinut vastustaa kiusausta ja kuvata kampausta.Meille valittiin ammattilaisen toimesta blogitestaukseen shampoot,hoitoaineet ja muotoilutuotteet BC BONACURE EXELLIUM-sarjasta ja tästä löytyy aikuiselle hiukselle kaikki hoito- ja muotoilutuotteet.

Kiinnostaisi tietää, että miten sinä suhtaudut harmaantuviin hiuksiin? Annatko vain olla vai peitätkö ne värikäsittelyillä?

Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta
Lehdistänäytteet                   


                                                          With love,
                                             M

12 kommenttia on "Schwarzkopf Essential Beauty-The Age of beauty collection"
 1. Positiivisesti suhtaudun. Minähän ehdin jo käydä hakemassa harmaata purkista hiuksiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on hyvä, kun uskaltautuu kokeilemaan muutakin, kuin vain niitä turvallsia värejä:)

   Poista
 2. En mitenkään negatiivisesti suhtaudu, sitä en tiedä kuitenkaan miten reagoin, kun ekat harmaat näkyy. Tosin mummollani joka eli 90-vuotiaaksi ei ollut yhtään harmaata hiusta, joten jännä nähdä miten itselle asian kanssa käy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun nykyään aletaan myös kunnioittamaan kauniisti vanhentumista, mutta blondeilla se onkin helpompaa siirtyä vaikka hopeaan pikkuhiljaa, kuin tummilla ja punatukkaisilla:)
   Olipas ihme, ettei mummo harmaantunut, luonto on joskus ihmeellinen:)

   Poista
 3. Vielä en osaa sanoa ;) en ole harmaisiin törmännyt . Mutta jos tuolleen ihanasti hopeoituvat , niin mikä ettei sais ollakin.

  VastaaPoista
 4. No voi olla että olen ihan harmaa, mutta enhän mä näiltä blondeilta hiuksilta sitä tiedä. Harmaat hiukset ovat tyylikkäät. Ihania vanhempia ihmisiä joilla pitkä harmaa letti tai harmaa polkkatukka. <3

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blondeista onkin helppoa siirtyä pikkuhiljaa harmaan sävyihin tai ihan valkoiseen:) Niin, sit joskus!
   Harmaa voi tosissaan olla tyylikäs:)
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Vielä en ole löytänyt harmaata hiuksistani, mutta luulen, että vielä en ole valmis omaan harmaaseen, mutta purkista sitä voisin tuhkanvaaleana hiuksiini laittaakin. Oli kiva nähdä tuolla näytöksessä. Meidän porukalla sitä juttua riittäisi vähän pidemmäksikin aikaa :D
  Oikein mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minullakin kirpaisis, jos pitäisi harmaaksi heittäytyä, mutta edelleen, harmaa/hopea sopii paremmin blodeille:)
   Mukava oli nähdä! Mukavaa viikkoa!

   Poista
 6. Minun tukkani on jo harmaantunut ihan luomusti ja harmaana saa pysyäkin ;-D.

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature