Tallinnan sisustuskaupan uumenista

elokuuta 27, 2015

Tallinnan matkalla Viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoi meille tarinan siitä, kun Siljalaivoja remontoitiin, niin jostain kätköistä oli löytynyt laatikollinen toista sataa, jos oikein muistan, käyttämätöntä kokkihousua kokonumerolla 46. Henkilökunta oli yhdessä innokkaasti pohtinut, että miten näille kokkihousuille voisi antaa uuden elämän. Globe hope tuli tähän kuvioon mukaan ja kokkipöksyistä tehtiin kukkaroita. Nyt näitä kukkaroita voi ostaa myös Siljalaivojen kaupoista. Miten hauska tarina ja ihana, kun kokkihousuille tuli parempi käyttö. Tuo kukkaro on todella napakkaa kangasta, joten onpa aikoinaan kokeilla ollut varmasti kuuma noissa pöksyissä.Kokkihousuista hypätään vessanmattoon, jonka löysin Rottermanin sisäpihalla olevasta viehättävästä sisustuskaupasta. Tämä on ilmestynyt sitten minun viime käyntini jälkeen, joten innoissani siellä pyörin ja löysin sitten timantein koristellutn maton vessaan. Nyt se vessa odottaa, vieläkin, sitä pikkuremppaa, mutta jahka tässä saan aikataulut soviteltua niin käyn toimiin ja saan toivottavasti esitellä tuota mattoa sitten vähän paremmin.


Vanhemmalle tyttärelle löytyi ihanan pehmeä torkkupeitto, jonka pehmeys vaan houkuttelee silittelemään tuota pintaa.


Lyhty? Säilytyspurkki? Maljakko? No, joku näistä kuitenkin ja niitähän aina tarvitsee, pakko saada.
Kaupassa oli kaikkea pientä ja isoakin, sellaista, jota voi rahdata kevyesti laivalla kotiin ja hinta oli juuri sopiva. Tuonne menen kyllä uudestaan.

Minkälaisissa sisustuskaupoissa te tykkäätte käydä Tallinnan vierailulla?

Yhdessä Tallink Silja oy, Helsinki Design Week , Visit Tallinn
14 kommenttia on "Tallinnan sisustuskaupan uumenista"
 1. Hauska idea tuo lompakko. :)

  Tosi ihanasti koristeltu matto. Ihan bling. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo kierrätysidea oli tosi kiva:) Maton olen joskus jossain nähnyt ja ajattelin, että pitääkö ne bling-timantit taas itse mattoon ommella, mutta onneksi tuli vastaan tämä matto:)

   Poista
 2. Näitä postauksia kun lukee niin haluan Tallinnaan. En edes osaa kertoa, mitä haluaisin nähdä, olen siellä ollut viimeksi vuonna 1997 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Outi, nyt sun on vaan pakko lähtee sinne. Sinunlaisesi tuunaaja löytäisi vaikka mitä kivaa sieltä ja niitähän voisi vielä tuunata lisää! Se on kuin kauemmaksi lähtisi, kun Tallinnaan lähtee ja tuossahan se on kahden tunnin päässä.

   Poista
 3. Tuo lompakko on niini ihana idea ja kierrättäminen nimenomaan vielä. :) Tuo shaali on hieno, olenkin unohtanut kysyä oliko tytär tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussi oli tosi kiva. Tytär oli peittoonsa tyytyväinen ja nyt se on aina hienosti laitettu se sänkykin:) Kannatti siis.

   Poista
 4. Ihana kokkihousukukkaro :) Ihme kyllä tämä sisustushullu ei ole kovinkaan perehtynyt Tallinnan sisustustarjontaan, pitänee tehdä joskus. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa. Itsekin olen usein suunnitellut ihan vain sisustuskauppoja kiertää, mutta kumma kyllä porukat eivät ole olleet samaa mieltä ja sitten onkin pyöritty vaatekaupoissa. Joskus vielä lähden sellaiselle reissulle.

   Poista
 5. Ihana lompakko - ja kiva tarina taustalla! Hienoa, että varustamokin tekee yhteistyötä kierrätyksen merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli minustakin mukava yllätys ja myös se, että henkilökunta oli ollut innolla suunnittelemassa mukana.

   Poista
 6. Ihania ostoksia! Tuo viltti on kyllä hieno! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja tuo viltti on niin pehmoinen ja tytär tykkäsi, se oli tärkeintä.

   Poista
 7. Hyviä ostoksia! Itsellä ei ole mitään tiettyä liikettä, mutta aina sieltä jotain mukaan lähtee:) Ehkä sitä eniten sieltä etsii edullisia löytöjä kankaista ja langoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä olet sitten kanssa varmasti pyörinyt siellä Karnaluxissa. Pari kertaa käyneenä, yritän pysytellä poissa. Kassit oli aika mahtavat, mitä sitten niskat ja hartiat kipeinä raahasin kotiin. Eikä ne loppujen lopuksi nyt niin kovin paljon halvempia sitten olleetkaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature