Tommy Hilfiger shoes

elokuuta 23, 2015

Minun mieheni on aina ollut kenkien kerääjä, eli ostaa mielellään tyylikkäitä ja arvokkaita kenkiä. Niitä on sitten vuosien saatossa kerääntynyt ja pois niitä ei saa heittää, vaikka ovatkin jo hieman kulahtaneet. Olen aina naureskellut hänen kenkäinnostukselleen, mutta toisaalta näin keski-ikäisenä ja hieman jaloista kärsineenä olen huomannut, mikä merkitys hyvillä kengillä on. Tommy Hilfigerin kengät osuivat kohdalle Tallinnan reissulla, kun Tiia, Minäkö keksi-ikäinen-blogin pitäjä nappasi ne hyllystä ja alkoi niitä sovitella. Kengät olivat Tiialle kuitenkin liian pienet ja koska ne olivat puoleen hintaan, niin pakkohan minun oli tarttua syöttiin. Isoilta ne aluksi tuntuivat, mutta oman pohjalliseni kanssa juuri passelit. Enhän minä nyt kenkiä aikonut ostaa, mutta taasko tässä kävi näin, että kortti vingahti ja minulla on uudet kengät kassissa. Olen tainnut sairastua kengänkerääjätautiin. Kantapiikistä selvittyäni ja tukipohjallisia käyttäessäni, olen ostellut useammat kengät viimeisien vuosien aikana, kuin koskaan. Mutta aina ei voi tietää, vaikka kengät kuinka tuntuisivat hyviltä kaupassa, niin ovatko ne myös kaupungilla koko päivän tallustaessa vielä illalla jalassa mukavat. Tallinnan reissulla kyllä huomasi, että New Balance-kengät olivat hyvä ostos silloin keväällä ja jalat ja selkä eivät tulleet lainkaan kipeiksi. Se oli kuulkaas perustelu myös näiden uusien kenkien ostamiselle, tuntuivat samanlaisilta ja onhan se hyvä, että on vähän värivaihtoehtoja.Nyt pitää vain muistaa suihkutella nupukinahan hoitoainetta pintaan ja here I go again!

Tässä on kärvistelty viikko flunssan kourissa ja ihan tuntuu siltä, kuin se alkaisi menettää hieman kiinnostusta minua kohtaan. Jokohan siitä vihdoin pääsisi eroon.

Mukavaa aurinkoista sunnuntaita!

                                                          With love,
                                                      M

                                               
12 kommenttia on "Tommy Hilfiger shoes"
 1. Kivat tossut ja varmasti helppo yhdistää moniin asuihin :) Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tossut kyllä sopii varmasti moneen menoon ja nyt olen taas kunnossa, tosin tuo ääni vielä vähän kähisee:)

   Poista
 2. Tykkään TH:n tuotteista.Kivat kengät olet löytänyt ja kun saa vielä alesta!

  VastaaPoista
 3. On ne kyllä hienot ja just hyvän värisetkin.
  Toivottavasti se flunssa nyt alkaisi helpottamaan sielläkin, täällä koen vasta nyt olevani terve, eihän siinä mennytkään kuin melkein kuukausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on juuri sopivat väriltään! Kylläpä se flunssa sua piinasi pitkään. Mulla vielä ääni kähisee, mutta muuten olen kunnossa:)

   Poista
 4. Mä oon niin kade noista tossukoista, mutta onhan mulla lämmittäjänä se sukka! ;) Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi. Sun pitää nyt patsastella se sukka jalassa ja vaihtaa vaikka välillä jalkaa:) No, saithan säkin läpyskät.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature