Virkattua ja valmista

elokuuta 01, 2015

Tänään, kun kerrankin aurinko paistoi, oli pakko lähteä hieman pyöräilemään ja ottamaan naapurustosta kuvia.  Samalla otimme asukuvia neuleesta, jonka olen saanut vihdoin virkattua valmiiksi ja se on esittelykelpoinen. Pinterest on ollut innoittajana ja kerrankin sieltä löytyi myös virkkausohjeen tapainen ohje, mutta kyllä siinä piti itse hieman pähkäillä, koska ohjeet olivat vain piirroskuvina.Hattu ja housut Kappahl. Lankana virkkauslanka, Oulunkylän lankamaailmasta ostettu Cewec Cotton 8/4 .
Letkeää lauantai-iltaa!

                                             With love,
                                                    M
24 kommenttia on "Virkattua ja valmista"
 1. Kivoja paikkoja teidän lähellä, tytöt tykkäisivät. Tosi kivat pökät ja sinulle hoikkeliinille istuvat jetsulleen. :) KappAhlissa eilen minäkin. ;)

  Kivaa lauantaita M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo kartano on tässä kilsan päässä:) Housut ovat vuodelta 1 ja 2 jostain Tukholmasta ostettu. Ihme kun ovat vielä kelvolliset, eivätkä ole hajonneet!

   Poista
 2. Todella kaunis paita ja täytyy kyllä sanoa, että olet todella lahjaks virkkaaja ja ompelija. Niin kauniita vaatteita olet tehnyt tässä kevään ja kesän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi. Sinä osaat arvostaa, kun itsekin teet kässää:) Mulle se on mielen rauhoittaja, kun otan puikot tai koukun käteeni ja onneksi piiskaan itseni saamaan sen tekemisen kanssa loppuun. Oikeestaan into kasvaa mitä lähempänä käsityö on valmistumista:D

   Poista
 3. Siis toi sun puserosi on ihan MIELETTÖMÄN kaunis. Jos mä jotain olisin joskus halunnut oppia,niin se olisi ollut juuri virkkaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Eiköhän seuraavan kerran oteta koukut ja langat esille, niin mä opetan:)

   Poista
 4. Täytyy sanoa, että KYLLÄ ON NÄTTI. Upeaa työtä. Kiitos kun jaoit tämän kanssamme :) Innoittaa taas jatkamaan omia, tämän rinnalla niiiiiiin vaatimattomia, "virkkuuväkerryksiä". Onnellista elokuuta! toivottelee, Leena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Elä sano noin, että vaatimattomia omia virkkuita, sillä yleensä käsityöt ovat kauniita:) Ihanaa kuulla jos innoittaa jatkamaan käsitöiden tekoa. Minulle se on niin luonnollinen terapian muoto, että on hassua, jos ei jotain ole tekeillä. Ihanaa ja onnellista elokuuta sinulle myös,Leena:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! On vaan niin kylmä kesä ollut, ettei tätä ole paljoa keritty ja tarettu ulkoiluttaan:)

   Poista
 6. Ihana pitsipusero! Ilmeisesti on virkattu ensin noita ympyröitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo kukkasia ensin ja sitten pienempiä kukkia yhdistämiseen. Pinterstistä nappasin, löytyy mun sivustolta sieltä ja on mahdollista myös ne kukkakuvioiden ohjekuvat tulostaa, jos kiinnostaa. Mutta sitä en tiedä teinko oikealla tavalla yhdistämiset, piti soveltaa, kun ohjeita ei ollut:)

   Poista
 7. Onpa kaunis pusero. Ja hauska poseerauskaveri sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin oli ihana heppa, mutten voinut edes koskettaa, kun oli aidassa kielto. Tosin en mä ehkä olisi uskaltanutkaan, kun ei koskaan tiedä noin isosta eläimestä:)

   Poista
 8. Onpa nätti paita! Oot kyllä taitava :) Minulla ei pysyisi koukut käsissä...

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis - ei onnistuisi minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Virkkaus voi näyttää vaikealta, muttei se sitä oikeasti ole. Jos osaa vetää langan koukun läpi, niin ei siinä muuta tarvita, joskus ehkä saattaa tulla muutama langankierto koukulle jännitystä antamaan:) Kannattaa aloittaa tiskirätistä, niin huomaa, että kyllä se siitä!

   Poista
 10. Valkoinen virkattu pitsi on niin kaunista! Mä juuri pohdin uskallanko aloittaa ruotsinkielisen neuleen, on vähän tuntemattompaa alan sanasto toisella kotimaisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä varmasti selviää, jos löytyy jostain neulesanaston käännökset. Fiina-neuleen sivuilla on ainakin englanninkielinen, jota olen joskus käyttänyt apuna. Sieltähän voisi myös kysyä vastaavaa. Onnea matkaan:)

   Poista
 11. Virkkaaminen on mun lempipuuhaa, ja vähän samaan genreen menee tuo aikuisten värityskirjahommelikin. Tuo neule on niin kertakaikkisen upea, että!!! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Malli neuleessa on kieltämättä ihana. Oli siinä hiukan miettimistä, että miten nuo olkapäät sun muut saa yhdistymään nätisti, mutta vähän kikkailin, niin kyllä se onnistui! Käsityöt on niin terapiaa, siitä mä aina jaksn jauhaa:)

   Poista
 12. Wow, siis ompa ihana pitsipaita. Olet taitava. Olen täysin samaa mieltä, että käsityöt on myös mitä parhaita terapiaa (ellei niihin yhdisty aikataulupaineita). Kiva kun löysin tieni blogiisi, jota ihailtavan usein päivität! Hui, en ikinä tule pystymään moiseen suoritukseen. terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Riitta:) Mukavaa, että löysit blogini. Kyllä me käsityön harrastajat ymmärrämme mikä henkinen voimavara piilee käsitöissä:) Toki joskus kun tein esim. hääpukuja ystäville ja heidän tuttavilleen oli paineet hieman kovat, joten se piti lopettaa, kun en enää osannut nauttia käsityöstä.
   Tästä on tullut tapa päivittää blogia usein, mutta vain jos aihe löytyy. Minä tahdon olla papapata muutenkin, joten juttua tulee....

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature