Ecotoolsin uudet siveltimet

syyskuuta 02, 2015

Osallistuin Ecotoolsin blogitapahtumaan Kauneushoitola Kuiskauksessa ja aiheena olivat Ecotoolsin uudet siveltimet. Väri oli siveltimissä muuttunut ja uutta oli myös tuo kaunis turkoosi koristelu, joka kiertää ornamentein siveltimen varren ympäri. Ecotoolsista olenkin aiemmin kertonut tässä postauksessa, joten edelleen siveltimissä käytetään kierrätettyä muovia ja metallia ja nopeasti kasvavaa bambua ja muita luonnon kasveja, kuten hamppua, soijaa ja luffaa.


Meitä opastettiin meikkauksen saloihin ammattilaisten toimesta ja juuri näistä siveltimien käytöstä oli puhetta,että  mikä sivellin mihinkin tuotteeseen on sopivin. Mutta yllättäen kyllä, ammattilainenkin tunnusti, että saattaa käyttää usein meikkipohjan tekemiseen vaan sitä yhtä ja samaa sivellintä. Vaihtoehtojahan on, mutta ammattilainen sutii onnistuneen lopputuloksen varmasti vaikka millä sudilla.
Silmänympäryssiveltimen muoto on suunniteltu pyöreähköksi ja napakaksi, joka luonnehtii sopivasti sormenmuotoa. Siveltimellä saa tarkan lopputuloksen, koska peiteaine levittyy hyvin ja mukautuu silmänympärysihon juonteisiin. Tämä tulee ehdottomasti heti käyttöön, sillä minähän olen sutinut aivan väärällä siveltimellä tuota peiteainetta, joka muutoin on hyvä, mutta en ole saanut sitä niin hyvin imeytymään ihoon varmasti siksi, kun olen käyttänyt vääränlaista tekniikkaa.

Tuo pikkusivellin on korjaava peitevoidesivellin. Sivellin on muotoiltu niin, että juuri oikeanlainen määrä tuotetta tarttuu siihen ja lopputulos on tasaisen pehmeä. Sopii pienten näppyjen, ryppjen ja virheiden korjailuun puuteri- tai voidemaisella tuotteella. Tämmöistä en ole ennen omistanut, joten nyt tämäkin on varmasti heti käytössä, kun seuraavan kerran meikkaan.
Paksuin kaveri näistä siveltimistä on sitten kiiltoa poistava puuterisivellin, joka pitää ihon freesinä koko päivän. Duo-kuitujen muotoilu luo virheettömän viimeistelyn joko kivi- tai irtopuuterin kanssa. Lyhyet harjakset kiinnittävät puuteria ja pitkät levittävät puuterin tasaisesti iholle. Tätä voidaan käyttää myös meikin viimeistelyyn. Jopa on ihmesivellin. Minä en itse nykyisin ole käyttänyt puuteria, mutta uskon, että johonkin viimeistelykäyttöön tämä sivellin kyllä minullakin tulee. Jospa tällä saisi kauniimmin meikkivoiteen levitettyä. Mikäänhän ei estä leikittelemästä näillä siveltimillä ja voihan niiden käyttötarkoitusta muokata itselleen sopivaksi, jos vain taitoja löytyy. Katsotaan miten minun käy.

Mitä sinä tykkäät siveltimien uudesta ulkonäöstä?

Tiedot poimittu lehditötiedotteesta
Lehdistönäytteet


                                               With love,
                                                     M


6 kommenttia on "Ecotoolsin uudet siveltimet"
 1. Tykkään tosi paljon näiden uusien siveltimien ulkonäöstä. Tälläkin hetkellä joka päivä käytössä yksi Ecotoolsin sivellin. :)

  VastaaPoista
 2. Ekotoolsit käytössä täälläkin , ei kyllä vielä noita uusia:)

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä NIIN hyvältä. Itselläni on juuri hakusessa siveltimet, enkä ole vielä keksinyt, että mihin sitä päätyisi. Pitää tutkailla.

  VastaaPoista
 4. Yksiä upeimpia siveltimiä ikinä! Minulla onkin muutamia omasta takaa ja tykkään noista todella paljon. Kotiin jäin jumiin, koska auto on pajalla aina vaan... Huh toivottavasti ehdin sen viikonlopuksi saada.

  Jotenkin erityisesti nämä uudet siveltimet miellyttävät silmää, ovat todella kauniita. <3

  VastaaPoista
 5. Mun tyttö juuri puhui, että tarvitsee uusia siveltimiä. Pitääpä tutkia näitä tuotteita tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on todella edullisia ja kuitenkin laadukkaita:) Kannattaa:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature