I AM JUICY COUTURE

syyskuuta 06, 2015

Nyt kun kesä mennyt on, syksy saapuu....laulettiin lapsuudessani eräässä hittibiisissä ja niinhän se on, että seuraavaaan kesään on aikaa. Ajattelin kuitenkin kertoa vielä yhdestä, minusta niin kesään sopivasta tuoksusta ja päättää näin kesäisten tuoksujen esittely.  Kyseessä on siis Juicy Couturen tuoksu, vaatimattomasti I am Juicy Couture. Nimi on kyllä helppo muistaa, kun se viittaa myös itse merkkiin. Kaikkien näiden uutuustuoksujen nimien kanssa kun helposti nimet sekoittuu, niin tämäpä ei.


Meidän perheen naiset, ehkä tyttäret enemmänkin ovat olleet Juicy Couture- tyttöjä ja nyt minäkin liityn mielelläni tähän fanitusjengiin. Makeahko, hedelmäinen ja kesäinen, tuli minulle heti mieleen tätä tuoksua nuuhkaistessani.  Tässä kyllä on niitä hedelmiä kuten vadelmaa, pomeloa ja passionhedelmää ensituoksuna. Sydäntuoksuna Gardenia, Heliotrope, ruusu ja hajuherne. Pohjatuoksuna myskiä, puuta ja meripihkaa. Kiehtovalla tavalla  nämä kuroutuvat yhteen ja lopputuloksena on kesään sopiva makeahko tuoksu.


Pullo on kaunis koristeellisine korkkeineen ja naisellisuuden voi hyvin aistia tämän tuoksun yhtenä tärkeänä pointtina. I am juicy couture-nainen on tyylikäs ja itsevarma, menevä ja seurallinen.
Mutta silti tämä tuoksu voi yhtä hyvin sopia nuorelle tytölle kuin aikuiselle naisellekin, sillä se ei kuitenkaan ole päällekäypä tai voimakas. Kesän tuoksua tässä nyt sitten iltojen pimetessä nuuhkailen Juicyn pullosta ja odotan kaiholla seuraavaa kesää.

Oletko sinä Juicy couture-tuoksujen ystävä?

Lehdistönäyte
                                                             With love,
                                                         M


14 kommenttia on "I AM JUICY COUTURE"
 1. Olen jo aiemmin ollut Juicy tuoksujen ystävä. Ovat jopa poikkeama hyvinkin hedelmäisten tuoksujeni joukossa, niissä on ollut sopivasti tyttömäisyyttä ja naisellisuutta. Tämä kyllä vei pisteet kotiin ja on upein Juicyn tuoksu. Tätä ei tarvinut edes miettiä vaan tuoksuun rakastuin totaalisesti ensi tuoksutuksella. Tämä on täydellinen tuoksu. <3

  Tuoksuvaa päivää M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on, että tämä on täydellinen:)
   Kiitos samoin tuoksuvaa päivää sinne:) <3

   Poista
 2. Mä en tykkää kaikista, liian tyttömäisiä osa, mutta aah, tää on ihana. Tarpeeksi naisellinen munkin makuun, tosin noi pullot on niin överimakeita, mutta tässä taitaa olla silti mielestäni hienoin tähän asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tietty joissakin pulloissa menee vähän yli tuo koristelu, mutta näin makeisiin tuoksuihin ne jotenkin sopivat:) Naisellinen on myös hyvin tätä tuoksua kuvaava.

   Poista
 3. Pullo on kaunis. Meillä teini on ihan sekaisin näistä ja pakko myöntää, että pikkuhiljaa itsekkin lämpenen näille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja meidän likat myös johdattivat minut näiden tuoksujen äärelle:)

   Poista
 4. Täällä yksi fani ilmoittautuu. Pidän vähän makeahkoista tuoksuista ja juicy couturelta niitä löytyy.

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana tuo pullo! En omista ainuttakaan Juicy Couturen tuoksua, vaikka muuten tuoksuja onkin kokoelmaksi asti :) Täytyypä käydä tuoksuttelemassa tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, etkö? Minä niin luulin, että tämmöinen olisi sinulla varmasti:) Käyhän tuoksuttelemassa:)

   Poista
 6. Mä en kestä! Meillä kaikilla on tää! Ostin omani pusulomalla välittömästi ku Tiia teki postauksen. Ihanaa!

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature