Meikäläinen lehdessä, mutta mitä oikein tapahtui....

syyskuuta 04, 2015

Minuun otettiin yhteyttä Arbutiiniseerumin kokeilun johdosta, koska Maiju, Pinkit korkokengät -blogista, oli vinkannut minun siihen perehtyneeni. Haastattelu käytiin puhelimitse ja kun sen sain sähköpostiini, olin hämmästynyt kuinka paljon sitä piti muutella. No, muutin asiat oikeiksi ja seuraavalla viikolla kuvaaja tuli ottamaan ainakin kolmesataa kuvaa, jotta helppo tapaus kuvattavaksi en ollut. Minulle luvattiin lähettää tämä Hymy/Terveyslehti sitten kotiin. Mutta. Ihmetykseni oli suuri kun synnyinpaikat ja asuinpaikat olivat menneet metsään ja kun vartavasten mainitsin, että voisinko mainostaa blogiani, sillä muuten en tästä kovin hyödy, niin johan se oli editoitu sieltä pois. Kysäisin tätä toimittajalta, joka harmitteli, että joku uusi kaveri oli käynyt asialla ja näpelöinyt tekstiä. (En voi kirjoittaa toimittajan oikeita rumia sanoja tähän.) Mutta taas kerran vaihteeksi, ei voi kyllä aina luottaa näihin juttuihin, siitä miten jutut kerrotaan ja miten ne sitten julkaistaan.  Muutoin tarinat menivät sinnepäin.

                                                             With love,
                                                         M
35 kommenttia on "Meikäläinen lehdessä, mutta mitä oikein tapahtui...."
 1. No huh , aikamoista , jos ei voi luottaa siihen mitä kirjoitetaan ! En ole juttua lukenut, mutta tuo kuva ainakin näyttää ihan hyvältä ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Aikamoista toimintaa. Ihana kuva <3

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, mitä toimintaa. Kiva kuva.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, harmi. Samoin mukavaa viikonloppua sinne:)

   Poista
 4. Onneksi ihan kaikki julkaisut ja toimittajat eivät kuitenkaan toimi näin. Puhun ihan vain kokemuksen syvällä rintaäänellä ;). Ihanan kuvan he sinusta kuitenkin ottivat <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meni vähän usko. Tosin en mä tuolla kuvalla mitään hyödy jaa siksi annoin pärstäni ja jutun, jos tästä jotain irtoaisi.

   Poista
 5. Eikä valitettavasti taida olla ensimmäinen kerta, että lehtijutuissa käy näin :/ Todella kurja juttu, olisihan se ollut kiva edes joku "hyöty" ajankäytöstä saada. Mua haastatteli viime syksynä Hesarin toimittaja pitkät pätkät kotitreenaamisesta puhelimitse, mutta koskaan en saanut tietää julkaistiinko jotain ja jos niin mitä (mulle ei tule Hesaria). Tuokin haastattelu tuli blogin kautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurja.Sinulla siis samat kokemukset. Kyllä pitäisi toimittajien omaa uskottavuuttaan pönkittää, vaikka olikin vain tämmöinen pilipali juttu.

   Poista
 6. Voi vitsit mitä kämmäilyä. Kuva on kuitenkin oikein kaunis, niin kuin sinäkin.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Toi on todella tyypillistä, että blogien nimet jätetään teksteistä pois. Et varmasti ensimmäinen, etkä viimeinen. ;) Jännästi haluavat kyllä jonkun kertomaan jotain, mutta vastapalvelusta ei olla valmiita tekemään, kun kokevat, että syömme heidän leipää. ;)

  Ihana kuva jokatapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt viisastun, vaikka itse sitä tekstiä korjailinkin, niin muuttui kummasti ja jopa kaupungit meni pieleen lopullisessa versiossa. Heti kun asian huomasin tuosta lehdestä, kolahti minullakin, että ilmeisesti blogin nimi oli jätetty tietoisesti pois, mutta mitä sitä edes sinne sitten kuvaan laittaa, että bloggaaja Minna. Tosi tylsää.

   Poista
 8. Äh, ärsyttävää! Luulisi edes jossain kohtaa osuvan oikeaan, jos tekee noita hommia työkseen. Itellä kävi kerran sama; haastateltiin bloggaajana lehteen, mutta yllätysyllätys blogin osoitetta ei jutusta löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, tämä on siis tapana! No ilmankos, ettei me vaan saada mainosta ja minä kun en tästä mitään muutenkaan hyödy!

   Poista
 9. Harmi kun meni moni asia metsään... mutta kuva on ainakin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä tunnustaudun tädiksi... oli väärä profiili auki ;)

   Poista
  2. No niin oli, mutta mitäpä sillä tekee:)

   Poista
 10. Mulla on myös huonoja kokemuksia toimittajista, jopa Hesarin taloustoimittajasta. Mutta ihan silmiä avaava kokemus tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä oppii, näköjään kantapään kautta! Sinisilmäisyydestä sakotetaan.

   Poista
 11. Kuva on aivan mielettömän hyvä, että jotain iloa siitäkin. Vastaavaa kokemusta ei minulla ole, tai siis on mutta blogin nimi kyllä oli siinä jutussa kivasti mukana ja kaikki sanat olin käynyt läpi ja muuttanut ja juttu tuli juuri sellaisena ulos. Kuva olikin sitten törkeän ruma ja sai aloittamaan elämäntaparempan. Että ei mene putkeen nämä, mutta näytät kyllä aivan mielettömän kauniilta kuvassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Tiia! Kuva tai niitä oli yksi kannessakin, olivat ihan hyviä ja kuvaaja osaava, kun noinkin hyvät kuvat minusta taikoi. Mutta tuli vähän plääh olo. Eihän nämä tietty aina mene, kuten kuvittelisi. Hätäisesti oli sitten tämä juttu editoitu ja hei mä asun nyt sit Raahessa, tai jos uskoo lehtijuttuihin:)

   Poista
 12. alkoi niin lupaavasti ja olin jo puoliksi irti tuolilta lukemassa kuvan sivulta, mitä näen, mutta sitten... VOihan kanan kakka ja siipisulat! Että suututtaa tuollainen! Minun blogistahan tehtiin juttu vähän samoin kokemuksin. Lupauksia, pettymyksiä, suuttumusta... mitä jäi käteen? Sähköpostitse vajaa juttu pätkitystä haastattelusta. Ei edes blogin osoitetta ei mitään sellaista millä kuulijat tulisivat blogiini.. Tätä siis sattuu ja tapahtuu. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää kyllä näyttää olevan jokaisen kokemus! Onpa harmillista, että meitä vähän huiputetaan, saadaan mitä halutaan ja sitten jätetään blogin nimi just pois. Tuskin siinä nyt olisi kellekään meille nyt ihmeitä tapahtunut, mutta olisihan se ollut kiva tapa saada myös sitä mainosta, josta me kaikki bloggaajat tykkäämme:) No, mutta tästähän me ja kaikki muutkin opimme!

   Poista
 13. No jopas oli tökeröä toimintaa... harmin paikka... Mutta kuva on ainakin onnistunut, pointsit siitä sinulle, kaunis lady :)

  VastaaPoista
 14. Oispa kiva lukea tämä lehti! Harmi, kun tekstit eivät menneet kuten pitää :( Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymy-lehden välissä on se Hymy/Terveyslehtinen, jos kiinnostaa. Mukavaa viikonloppua sinulle myös:)

   Poista
 15. Tutulta kuulostavaa kämmäilyä...aina löytyy joku syy, miksi faktat eivät ole oikein tai jotakin puuttuu..been there seen that....Mutta hyvä kuva ja juttu sinusta anyway! Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lohduttaa kuulla, etten ole ainoa, jota on vedätetty! Ihanaa lauantaita myös sinulle:)

   Poista
 16. Voi vitsit! Mua harmittaa sun puolesta. Sä oot niin pirteen näkönen kuvassa, ihana!

  VastaaPoista
 17. Siis mahtavaa, että olet päässyt lehteen mutta onpa perseestä (saako noin sanoa??) ettei juttua julkaista niin kuin on sovittu. Harmittaa ihan sinun puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta:) Nyt toimittaja on ottanut yhteyttä ja sanonut, ettei vika ollut hänessä ja marraskuun numeroon tulee ilmoitus mun blogista, mutta laiha lohtu, juttu oli ja meni:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature