Päiväkumpu

syyskuuta 10, 2015


Lohjan seudun matkailussa pääsimme viimein veneeltä kuivalle maalle ja nyt oli vuorossa lounas Päiväkummussa. Olen ottanut nyt vain kuvia alkusalaateista, mutta yleensä itse nautin alkupaloista ja jälkkäreistä eniten, siinä lienee syy. Pääruokana oli karjalanpaistia tai vaihtoehtoisesti kalaa.


Päiväkummussa on menossa tällä hetkellä ensi kevääseen saakka remontti allas-ja spa-osastolla. Tarkoituksena on uudistua ja tehdä erilaisia altaita ja saunaosastoja, jotka hellivät kaikkia aisteja. Tässä valmiina Koivusauna, jossa laattoihin on haettu ideat koivuista ja siellä on koivuntuoksua sekä kuuluu koivunlehtien havinaa. Olisi kyllä ollut mielenkiintoinen kokemus, mutta meille oli varattu seuraavaksi pilates-tunti, joten ehkä saunomme sitten seuraavalla visiitillä.
Lisäksi Päiväkummussa voi rentoutua ja kaunistautua hieronnoissa ja kokovartaloa hellivissä hoidoissa.Päivä oli oikein onnistunut ja huomasi, miten paljon voi löytyä mukavia vierailu/matkailukohteita kotimaanmatkailuun.
Lisätietoja näistä kohteistä voit katsoa täältä: Päiväkumpu
www.lumomatkailu.com Visit South Coast Finland

                                                     With love,
                                                  M
11 kommenttia on "Päiväkumpu "
 1. Ihania paikkoja olette nähneet ja vielä mukavan matkan päästä Helsingistä.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vain pieni ajohetki Helsingistä ja olet Lohjalla, joten ihan kivoja päiväreissukohteita:)

   Poista
 2. Meillä oli kyllä niin niin ihana päivä. Oikein rentouttavaa viikonloppua. Sua alkaas kuules olla ikävä, kun ei olla riittävää annosta toisistamme tällä viikolla saatu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kivaa:) Ihanaa viikonloppua:)Voi Tiia, kuin myös:) Ens viikolla ehkä nähdään <3

   Poista
 3. Päiväkummun ruuat oli NIIN parhaita. Ihanaa kun oli niin hyvin huomioitu myös gluteenittomuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se, siis tuo ruokapuoli on todella tärkeä ja ymmärrän sinua, kun allergisena ja allergisten lasten/anteeksi nuorten äitinä olen siitä aina kärsinyt. Mutta onneksi jossakin nämä asiat on huomioitu ja ihanaa Maiju, että jaksat olla äänitorvena niiden ihmisten puolesta, jotka tarvitsevat erikoisruokia!

   Poista
 4. Herkullisen näköisiä ruokia! Ja myös nuo Koivulan kartanon herkut. Teillä on ollut maittava ja mukava päivä. Hyvä ruoka ja hyvä seura... se on parhautta!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja ruoka tekee puolet viihtyvyydestä ja seura sen oisen puolen, tai no ehkä enemmänkin:) Tämä blogistania on kyllä tuonut mahtavia ihmisiä elämääni, joita en olisi varmasti muutoin tavannut:)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Ihania herkkuja, slurps! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä kivoja kohteita on mukava kuvata:) Ihanaa viikonloppua sinulle myös:)

   Poista
 6. Onko osa kuvista kadonnut jonnekin?

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature