Sensai The Silk, silkkinen tuoksuhuntu iholla

syyskuuta 28, 2015

Ensimmäinen tuoksu, joka korostaa naisen kauneutta ja persoonallisuutta. Kyllä, aivan ihmeellisen ihana tuoksu, jota kaikki ympärillä pysähtyy nuuhkimaan ja kehumaan. Kaunis, kaikinpuolin.
Japanilaiseen kulttuuriin silkki ja tuoksut ovat kuuluneet pitkään. Aikoinaan silkkivaatteet käsiteltiin aromaattisilla tuoksuilla, jotka ihon lämmöstä levittivät ympärilleen aistillista, puoleensavetävää tuoksua. Silkki ja tuoksut muodostivatkin erottamattoman yhdistelmän, kun haluttiin kehittää yksilöllinen, omaa persoonaa parhaiten korostava tuoksu. Sensai, the Silk on moderni versio tästä vanhasta perinteisestä tuoksusta.
Raikas, itämainen, elegantti ovat avainsanoja tämän tuoksun yhteydessä. Kun tuoksu sekoittuu ihon omaan tuoksuun, syntyy yksilöllinen tuoksu. Silkkimäinen tuoksuhuntu, arvokas, aromaattinen ja kiehtovan sensuelli.


Sensai The Silk Eau De Parfym, hienostunut ja yksilöllinen, jossa ambran tuoksuun sekoittuvat aromaattiset tuoksuvivahteet.


 Sensai The Silk, Eau de Toilette, herkkä ja viehättävä tuoksu, jossa orvokin lehdet kietoutuvat yhteen valkoisten kukkien tuoksuun.


Sensai The Silkissä on mausteiden ja hedelmien tuoksuvivahteita: bergamotti, roseepippuri, päärynä ja orvokin lehdet, jotka herättelevät aistit. Seuraavaksi valkoisista kukista muodostuva hemmotteleva tuoksukokonaisuus, pioni, orkidea ja kielo. Jälkituoksuna tonkapuu ja myski. Lämmin ja aistillinen ambra kokoaa tuoksuvivahteet kuin silkiksi iholle.

Itselleni oli yllätys, että näissä pulloissa oli kuitenkin samantyylinen, mutta kuitenkin täysin erilainen tuoksu. Luulin aluksi parfymiä vain voimakkaammaksi tuoksuksi, kuin sen kevyempää eau de toilette sisartaan. Mutta kyllä nämä tuoksuvat vallan erilaiselle. Oma iho sen tietysti muuttaa ja tekee tuoksun omanlaisekseen ja nyt ymmärrän myös täysin sen, että kaikkien iholle ei kaikki tuoksut sovi. Siksi niitä on hyvä tuoksuttaa myös omalle iholle ja tutustella tuoksuun, ennen ostopäätöstä. Suosittelen lämmöllä näitä molempia ja mikä olisikaan ihanaa, kuin saada tämmöinen pullo lahjaksi. Sen verran on tyylikkyyttä, että luulisi jopa sen kriittisenkin arvostelija hiljenevän. Silkkikotelo, jonka muoto sopii täydellisesti käteen. Silkkikotelo on muuttumaton, mutta sen sisällä kehittyy elämä, esine, jolla on sisäinen olemus ja se hehkuu valoa ulospäin. Ohuet viivat pullon pinnassa kuvaavat pehmeää ohutta kangasta.
Tuote on tullut jo kesän lopussa myyntiin ja ajattelin sitä ensin esitellä kesätuoksuksi, mutta kyllä se tähän loppuvuoteen sopii todella hienosti. Juhlavaan aikaan juhlava, mausteinen ja elegantti tuoksuelämys. Loppuvuoden tuoksuesittely on siis korkattu!

Oletko sinä tutustunut jo tähän Sensai The Silk tuoksuun?

Sponsored
Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta

                                                            With love,
                                                       M


14 kommenttia on "Sensai The Silk, silkkinen tuoksuhuntu iholla"
 1. Mie tykästyin tuohon EdP:n, onneksi hinta on sen verran silkkinen, että jää haaveeksi. Olin Sensain esittelyiltamassa ja aika moni näihin siellä tykästyi.

  VastaaPoista
 2. Nää on ihania. Mä laitan aamulla EdT:ta ja lisään illalla päälle suihkauksen EdP:a, täydellistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja hei, kiitti vinkistä. Olinkin ihan sormi suussa, että kumpaa käyttäisin ja säästäisinkö toisen vai mitä:)

   Poista
 3. Nämä on kyllä tyylikkäät ja kauniit tuoksut! <3 Itselläni näitä ei ole, mutta kaupassa olen nuuhkinut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja pullot kauniita ja elegantteja:)

   Poista
 4. Sensain tuoksuja olen tuoksutellut ja tykästynyt niihin oikein tosissani. Tykkään niin noista raikkaista, mutta ei liian vahvoista tuoksuista.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensai yllätti, sillä en tiennyt niiden edes tekevän tuoksuja:) Tuo parfyymi on hieman voimakas, aluksi, mutta sen mausteisuudesta tykkään ja ei se hetken perästä ole enää niin voimakas.

   Poista
 5. Oi miten kaunis hajuvesipullo, oiva lahjaidea vaikka pukinkonttiin!
  Itse en voi käyttää kuin "vesihajuvesiä" yliherkän hajuaistini takia.
  Tous H2O on sopivan mietoa minun nirppanokalleni samoin kuin Body
  Shopin Body Mistit.
  Suloista syyskuun loppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita ovat nuo pullot:)
   Harmillista, jos on rajoitteita, mutta ainakin voit käyttää joitakin. Vanhin tytär on myös hajuherkkä ja yleensä kauhistelee monia minunkin tuoksuja liian voimakkaksi. Mutta miedot menettelee.

   Poista
 6. Kyseessä on kyllä vuoden hienostuneimmat tuoksut ja nuo pullot viehättävät silmää. Eau de toilette on enemmän arkiminälle, parfyymi taas juhliin. Rakastan näitä tuoksuja, niissä on jotain aivan erityistä. <3

  Kivaa tiistaita M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit. Voiko enää tulla tämän jälkeen parempaa, tuskin. Noin minäkin ajattelin, että arkeen ja juhlaan.
   Hyvää yötä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature