Syklaami ja variksenmarja yhdessä

syyskuuta 27, 2015Syysistutukset kiehtoivat vielä sen verran, että piipahdin puutarhamyymälässä hakemassa valkoisen syklaamin ja variksenmarjan laatikkoon. Tuossa laatikossa oli pari pulloa öljyä ja kun se oli siinä viikon verran majaillut keittiön tasolla, niin mies antoi vinkin, että turhia rojuja olisi syytä karsia. Mies meillä hoitaa astioiden tiskausprojektia ja ymmärrän hänen kantansa, ettei tasolla tarvitse kaikkien öljyjen ja pullojen olla. Olin nimittäin unohtanut pullot siihen ja siirrellyt niitä paikasta toiseen kokatessani. Ajatus oli, että ne öljyt olisi voinut ollakin siinä korissa jonkin aikaa, mutta mies on minimalisti ja minä vasta harjoittelen. Eilen sitten tyhjensin kaappeihin kaiken "turhan" ja olin jo viskaamassa tätäkin laatikkoa roskiin, kun huomasin, että sillehän voisi antaa uuden elämän kukkalaatikkona. Ensin ajattelin jopa maalata sen, mutta ihan hyvältä se näyttää noinkin. Toisaalta tulisi kyllä enemmän esille, jos olisi jokin tummempi sävy, mutta tummat maalit on loppu, joten olkoon nyt sitten omalla maalillaan. En oikein tiedä kestääkö tämä laatikko kovin kosteutta, mutta kestää sen minkä kestää.
 Syklaami viehätti minua hentoudellaan ja lumenvalkoisuudellaan. Olisin kyllä halunnut asetelmaan sammalta, mutta koska sitä ei ollut myytävänä, niin päädyin sitten variksenmarjaan. Yksinkertainen asetelma, jossa kasvien värikontrastit ovat pääosassa. Ai niin, olihan siellä vielä tuo valkoinen sydän, joka pilkistää asetelman takaa. Olen saanut tuon sydämen kesällä jonkin kukkapaketin mukana. No nyt sekin sai jatkoaikaa tuossa asetelmassa.

 Eilisestä juoksulenkistä tässä olen yrittänyt toipua ja kävimme pitkällä kävelylenkillä tänään. Lenkillä ollessa nappasin vähän talteen kasveja, sillä minulla tuli idea joulukorttien tekoon. Kyllä vain, joulukorttien. Pakko kerätä tuoreita kasveja tähän projektiin, muutoin ei onnistu. Palataan asiaan, kunhan saan kortti-ideani toteutettua.
Toivottavasti sunnuntai-päivä ja koko viikonloppu on mennyt mukavasti!

                                           With love,
                                          M


                                                         
12 kommenttia on "Syklaami ja variksenmarja yhdessä"
 1. Kovin kaunista <3 Kuules alkaa olla sua jo ihan kamala ikävä, toivottavasti nähdään pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kuin myös, mut keskiviikkona vissii nähdään! <3

   Poista
 2. Näyttävät oikein kauniilta yhdessä nämä kaksi kasvia.
  Ai sinullakin on jo joulukortti-ideat valmiina, niin minullakin :)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli en ole se porukan oudoin, meitä on kaksi:)
   Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 3. Kaunis ja herkkä asetelma. Mulla ei ole vielä pienintäkään idean poikasta joulukortteihin, hitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mitä, ei vielä joulukortteja mietitty!!!! No, en minä yleensä näin aikaisin,mutta kun idea tuli, niin pakkohan sitä on tarttua toimeen:)

   Poista
 4. Kaunis asetelma - ja syklaami on ihana kukka - etenkin valkoisena. Meillekin isäntä sellaisia kantoi - enkä tällä kertaa ollenkaan moittinut;)
  Kivaa uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkä ja kaunis, minustakin:) Upea valinta isännältä!
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Niin kauniisti sopii yhteen nämä kaksi kasvia! Hieno asetelma!
  Apua, joulukortit...en ole edes ehtinyt miettiä! Yleensä olen hyvissä ajoin liikenteessä, mutta nyt en ole yhtään miettinyt koko asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ju, yllättävän hyvin sopii, sillä minun kriteerinä oli kasvien purkin koko ja jotain vihreää havumaista, koska sammalta ei ollut.
   Niin, kuule se joulu jo kolkuttaa ovella:) No, ei nyt sentään, mutta tähän minun ideaan on pakko tarttua nyt, kun kasvit ovat tuoreita:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature