Clarins syksyn kokoelma

lokakuuta 12, 2015

Clarins on tuonut hehkuvan syksyn värit luomille uusissa Pretty Day and Pretty Night viiden luomivärin paleteissaan. Lisäksi yksittäisenä mustana luomivärinä on Ombre Matte, cream-to-powder matte Eyshadow 07 carbon. Toki tämä vähän luomille päästyään hohkaa sinisyyttä, mutta niinhän musta usein tekee.
 Huulille sipaistaan Rouge Eclat 22 Red Paprika, joka liukuu pehmeästi ja hyvälle tuoksuvana aavistuksen kiiltävänä ja  huulet kosteaksi jättävänä ja punaisen sävyssä on aavistus ruskehtavaan oranssia. Juuri niin minun sävyinen huulipuna.


Tätä mustaa kokeilin myös kostealla eyeliner-siveltimellä rajauksiin ja toimii. Uskaltauduin myös kokeilemaan ihan vaan sormella taiteillen ja sekin kävi, mutta tämmöisen mustan kanssa kannattaa ehdottomasti  tehdä pohjustus kasvoille silmämeikin jälkeen, sillä kyllä tätä vähän poskipäille varisi. Minä en vielä ole sitä ottanut tavaksi, mutta kyllä se varmasti nyt täytyy, jos mielii tummia värejä silmille laittaa ja kyllähän ne aina vähän varisee. Jotenkin se opittu istuu niin tiukasti, että pohjustus ja meikkivoide tulee levitettyä ensin ja sitten silmät, mutta helpomipi on sotkut pyyhkäistä puhtaalta iholta siveltimellä pois.


Päivittäin olen käyttänyt tätä Day versiota ja noita vaaleampia sävyjä tästä paletista ja hieman rajausta tummimmalla ruskealla. Luonnollinen meikki on valmis nopeasti ja Clarins laadukkaana pysyy luomilla iltaan saakka. Tummemmpaa palettia tulen käyttämään tässä varmasti juhlavimpiin iltoihin ja syksyn tullenhan niitä jonkin verran tulee.
Luomivärit levittyvät hyvin, mutta minä varmistan aina asian käyttämällä silmiin pohjustusta, jotta vuotavat ja helposti rasvoittuvat luomet eivät hävitä luomiväriä päivän aikana. Luomiväreissä on toiset täysin mattapinnan antavia ja toisissa on kaunis hohto. Kyllä näillä saa varmasti monen monituista versiota, kunhan vaan uskaltautuu siltä omalta mukavuusalueeltaan pois ja kokeilemaan.

Mukana tuli myös meikkausopastuskortit, jos haluaa tehdä meikin just eikä melkein.
Ihana kun meikeistä tehdään niin kauniita kuin korut ikään. Näitä kyllä tyytyväisenä käyttää ja kehtaa näistä rasioista julkisella paikalla peiliinkin kurkistaa. Kannen muuten sulkee hauska kuminauha.
Ovatko Clarinsin uudet syksyn ihanuudet sinulle jo tuttuja?

Sponsored


                                                   With love,
                                                         M


10 kommenttia on "Clarins syksyn kokoelma"
 1. Day-paletti on kyllä loistava päiväkäytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sillä saa sellaisen luonnollisen lookin. Yötä en ole vielä edes korkannut, vaan ihaillut vaan:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö! Tulee runsauden pula, että mistä nyt sitten alkais ja miten laittais:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin kauniita ja syksyisiä, mutta kyllä ne kelpaa mulle vielä keväälläkin:)

   Poista
 4. Totta, nuo Clarinsin meikkirasiat ovat kyllä todella kauniita!
  Iskin silmäni tuohon punaoranssiin huulupunaan,
  jonka sävy on just eikä melkeen mun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin värisävynä aika herkku ja huulilla kevyt ja pehmoinen :)

   Poista
 5. Hyvät nuo meikkiopastuskortit, hyvät neuvot ovat kullan kalliita. <3 Rakastan tuota kokoelmaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja hauska idea laittaa ne mukaan palettiin:) Minäkin olen aivan ihastunut näihin:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature