Flo täytettävä parfyymipullo

lokakuuta 29, 2015Oletkos moisesta pikku ylellisyydestä kuullut, kuin täytettävästä parfyymipullosta? Minä en ollut ja kieltämättä olen joskus tuskaillut noiden hajuvesipullojen mukana kuljettamisesta, varsinkin matkustettaessa. Lentokoneissa kun ei voi kovin isoa pulloa mukanaan raahata sillä sinne minigrip-pussiin kun tulee muitakin tuotteita tungettua. Mutta tämähän on tosi kätevää, sujauttaa vain lempi-tuoksunsa pullon sisuksiin ja voit viedä pullon minne vain, myös lentokoneeseen. Pieneen pulloon mahtuu 5 ml ja täyttöpullo sopii yhteen kaikkien hajuvesipullojen kanssa. Lasinen sisus varmistaa, ettei tuoksu pääse hapettumaan tai sen koostumus muuttumaan. Pullon voi pestä ja tuoksun voi näin ollen myös vaihtaa.
Väriltään nämä ovat supersöpöjä ja kun nämä pullot sain, niin voitte kuvitella, että ne vain katosivat. Minneköhän? No, ehkä minä jossain välissä hankin vielä itsellenikin tämmöisen ja lopetan stressailun siitä, että hajuvesipullo mahdollisesti rikkoutuu laukkuuni. Eikös olekin hyvä pieni lahjaidea ystävälle, työkaverille tai kenelle vaan, joka tykkää kuljettaa tuoksua mukanaan.

Tuote saatu blogitestiin


                                                                    With love,
                                                                            M
18 kommenttia on "Flo täytettävä parfyymipullo"
 1. Nämä on kyllä kätsyjä, itseltä löytyy myös tällänen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, olet ollut trendikäs jo aikojen alusta:) Minä vielä laahaan täällä perässä:)

   Poista
 2. Mulla on jokun valmistajan ollutkin, käteviä ovat, ei tarvitse tuskailla isojen pullojen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Nuo ovat todella fiksut, enpä ole aiemmin ajatellutkaan, että tuollaisia voisi olla. :) Kivaa iltaa M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tiia, olet ihan yhtä jälkijunassa ollut kuin meikäläinen:) No, nyt myökin tiietään:D

   Poista
 4. Onpas hyvä idea ja kivan näköinen tuote! Voi olla, että lähtee kuules hankintaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Nämä ovat sellaisia, että näitä voi hankkia useampia ja sitten ei tarvitse kaikkia hajuvesia vaikka matkoille raahata:)

   Poista
 5. Tällainen on kuulunut vakiovarusteisiin jo pitkään - ainakin lentokentillä (josta muutenkin pääosan kosmetiikkaani hankin) näitä on ollut myynnissä jo pitempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti, mutta minä en ole edes ajatellut tämmöistä mahdollisuutta, ennenkuin eteeni tipautettiin. Olen siis pärjäillyt vain niillä pienillä naytteillä, joita saa joskus kaupoista tai naistenlehtien välistä, heh! Nyt olen viisaampi.

   Poista
 6. Mulla on eräs marketista saatava tuote ollut käytössä ja se on kyllä kätevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä näille samantapaisille varmasti on marketeissakin ollut kysyntää ja hyvä niin, että on kaikkien saatavilla:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature