Giordani Gold Essenza

lokakuuta 20, 2015Fabrice Pellergini on tämän uuden Giordani Gold Essenza-parfyymin luoja ja hän sanoo sen tuoksuvan auringonpaisteelle ja onnellisuudelle. Mikäs sen ihanampi kuvaus ja kaikki varmasti haluavat tuoksua onnellisuudelle ja miksei auringonpaisteelle, koska nämä taitavat olla pari.
Italia ja appelsiininkukka ovat olleet inspiroijana tässä tuoksussa. Pellergini kertoo, että appelsiinikukan uuttaminen ja kehittäminen on todella vaativa tehtävä ja laitteiden kanssa on säätämistä niin lämpötilojen kuin paineiden, jotta saadaan kukan tuoksut parhaimmillaan esiin. Tekniikka on sen verran vaativa, että tätä käytetään vain kaikkein laadukkaimpien hajuvesien tuotannossa.
Vaikka appelsiininkukka onkin sydäntuoksuna tässä hurmaavassa Essenza-tuoksussa, niin sitä on maustettu  sitruksen ja bergamontin alkutuoksulla ja kunnianosoituksella Italialle loppuun lisättiin Toscanan puuta.
No, mille tämä minusta tuoksuu?
Tuoksu on päihdyttävän voimakas aluksi ja tätä ei kannata yliannostella. Pieni suihkaus riittää. Itämaiset mausteet ja tuo appelsiini tuoksahtaa alussa sekoittuen puun tuoksuun. Minä pidän mausteisista tuoksuista ja kyllä pullon kaunis ulkokuori tekee miellyttävän vaikutuksen ja lupailee tuoksuelämystä, joka jää mieleen.
Olisitko uskonut, että tämä hienous on Oriflamelta?

                       
  Lehditönäyte


                                                       With love,
                                  M

8 kommenttia on "Giordani Gold Essenza"
 1. Onpa todella kaunis pullo tuoksulla. Tuoksu taitaisi sopia hyvin iltamenoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja kyllä tämä tuoksu on aika voimakas, joten iltaan sopii :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Pidän myös siitä että pullon muotoilu ja tuoksu jotenkin kohtaavat. Sen vaan "tuntee kun on löytänyt oikean :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri. Kyllä sillä pullolla on suuri merkitys tuoksun valitsemisessa, niin hassulta kuin se kuulostaakin:)

   Poista
 3. Makee pakkaus! :) Oriflamellahan on siis yllättävän kivoja tuoksuja, ainakin mun mielestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina on saanut iloisesti yllättyä tästä tason noususta:)

   Poista
 4. No enpä olisi uskonut Oriflamen tuoksuksi! Arvokkaan oloinen pullo ja kauniit kuvat olet ottanut. Mulla ei ole yhtä ainutta Oriflamen tuoksua. Muita tuoksuja kyllä paljon, rakastanhan tuoksuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sepä oli ylläri:) Niin, ei minullakaan aiemmin ollut edes tietoa Orifalmen tuoksumaailmasta, mutta nyt olen saanut ilokseni tutustua:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature