Kerasilk, luksusluokan hiustenhoitosarja

lokakuuta 01, 2015


Sain eilen kunnian osallistua Goldwell Kerasilk, hiusten luksusluokan hiustenhoitosarjan esittelyyn.
Ylellisen sileät, joustavat, vaikuttavan runsasvolyymiset tai hämmästyttävän hehkuvat. Kerasilk tekee hiuksiin pitkäkestoisen muutoksen ja hiuksista tulee  juuri sellaiset, kuin haluat. Uusi Kerasilk sisältää ainutlaatuista teknologioita, jotka on yhdistetty korkealaatuisiin ainesosiin ja se tarjoaa viisi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävää kampaamopalvelua sekä luksusutason kotihoitotuotteita ja näiden avulla saavutetaan poikkeuksellisen pitkäkestoisia tuloksia.

Kerasilk Keratin treatment-käsittely tarjoaa pitkäkestoisen muutoksen, niin että hallitsemattomista hiuksista tulee sileät ja joustavat ja hallittavat jopa 3-5 kuukaudeksi. Tämän mahdollistaa KeraShape Technology, joka vaikuttaa hiuksen rakenteeseen aktiivisesti.
Kerasilk Reconstruckt- palvelu takaa pitkäkestoisen muutoksen raviten hiuksiasi, niin että niistä tulee elinvoimaisen ja terveen näköiset jopa 10 pesukerran ajaksi. Keratiinia ja Hyaloveilia sisältävät koostumukset hoitavat hiuksia ja niiden vaurioita.
Kerasilk Repower Volume-palvelu muuttaa keratiinin ja elastiinin avulla hentoiset hiukset runsaiksi ja vahvoiksi ja kestävää 10 pesukerran ajan.
Kerasilk repower Anti-hairloss -palvelu on oheneville ja hauraille hiuksille. Palvelu auttaa hiuksen rakenteeseen, niin että hiuksista tulee paksummat ja runsaat Procapil ja t-flavanoni-aktiiviaineen ansioista, jotka hiuspohjatutkimuksessa tunnetaan erityisen suuresta tehokkuudestaan.

Kerasilk Control, pörröhiuksista hallittavat, Kerasilk Reconstruckt, elähtäneestä elinvoimaiseksi eli rasittuneet ja vaurioituneet hiukset. Kerasilk Repower, voimattomasta vahvat, hentoihin hiuksiin uutta voimaa, Kerasilk Color, himmeästä hehkuvaksi eli mieliväri kestää kauemmin ja Kerasilk Repower anti-hairloss, ohenevat ja hauraat hiukset vahvistuvat ja tulevat runsaimmiksi. Kerasilk kampaamopalvelujen jälkeen tarkoitetut kotihoitotuotteet, jotka tukevat näitä tehtyjä hoitoja, mutta tuotteita voi toki käyttää ilman hoitopalveluakin.Upean kauniita malleja tepasteli lavalla pitkine hulmuavine hiuksineen, joiden hoitoa ja kampaustekniikoita kampaaja esitteli. Kieltämättä tuli sellainen tunne, että aika kampaajalle olisi tilattava välittömästi.

Kerasilk-palvelut ja kotihoitotuotteet ovat  olleet tarjolla Goldwell-liikkeissä syyskuusta 2015 lähtien.

Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta

                                                 
                                   With love,
                                        M
4 kommenttia on "Kerasilk, luksusluokan hiustenhoitosarja"
 1. Henkeäsalpaavan upea sarja <3 onkohan hieman kuin nuo eri plex hoidot tuo hoito ja sitten noilla upeuksillla pidetään yllä. Menee oman maun piiriin ulkonäössä Balmainin kanssa samalle viivalle. Markkinoiden kauneimpia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiinnostavalta tämä juttu kuulostaa ja pitänee kokeilla itse, jotta voi sitten asiantuntevasti tästä kertoa:) Glamouria kerrassaan!

   Poista
 2. Todella ylellisen kuuloisia tuotteita ja pakkausten ulkonäkö ei jätä kylmäksi myöskään.
  Mukavaa lokakuun alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat tyylikkäitä ja ylellisiä! Kunhan näitä kokeilee, niin uskon oman pehkonikin tulevan kesymmäksi:) Kauniin kiiltävät olivat mallien hiukset.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature