Lumene Party Collection 2015

lokakuuta 15, 2015Syksy on kohta saavuttamassa loppunsa ja loputkin kauniit lehdet lentelevät puista ja alkaa pitkä talven taivallus. Näitä värejä kun katselee ja viimeisten päivien kuulaita säitä kun muistelee, ei voi olla toteamatta, että kyllä se syksykin voi olla ihan kaunis ja kiva vuodenaika. Jos näin vielä hetken jatkuu ja ei sada, niin kyllä tämä kestetään.


Mutta sitten tuleekin jo se pimeä aika ja sen kestämiseksi voi tehdä kaikenlaista, kynttilöitä ja takkatulta, sisustamista ja ehkäpä karata pikku matkalle piristystä saamaan . Mutta ne, jotka eivät pääse tätä synkkää kautta pakoon voi hemmotella itseään vaikka näillä upeilla ja ihanan kimaltelevilla Lumenen Juhlakauden kynsilakkakokoelmalla. Marraskuusta minusta voi aloittaa joulun odotuksen ja juhlakauden. Uusi väri kynsissä näillä ihanuuksilla ja sinut huomataan. Minä olen pyöritellyt näitä tässä pöydälläni ja miettinyt, että mitä yhdistelmää käyttäisi, vai menisikö vain yksinkertaisella tyylillä. Olen nimittäin matkustamassa huomenna pikavisiitille Tallinnaan perheen kanssa, joten kynnet piti laittaa kuntoon, tietysti. Päädyin tuohon ihanan punaiseen Gel Effect Hehkuva iltaan, rivissä viimeisenä oikealla. Tosin huomisesta ei taida tulla hehkuva ilta, pikemminkin vauhdikas päivä, mutta väliäkö tuo. Kynnet nyt ainakin hehkuu!
Muuten lakat ovat ihanuuksia niin ulkoisesti kuin nimeltäänkin: vasemmalta alkaen Lumienkeli, Valon säteet, Säkenöivät hetket, Jäämarja, Talven kirkkaus ja tuo Hehkuva ilta.
Näillä voi siis leikitellä ja yhdistellä lakkoja päällekkäin hauskoja kuvioita tekemällä tai hillitymmin vain lakata yksikertaisesti pelkällä yhdellä värillä. Luulen, että vielä teen postauksen jostakin koristeluversioista, kunhan se oikea joulunjuhlakausi alkaa.


Onko näitä Lumenen kimaltelevia uutuuksia vielä tullut kauppojen hyllyillä pongattua?

Lehdistönäyte

                           With love,
                             M
12 kommenttia on "Lumene Party Collection 2015"
 1. Lumoava syksyn ruska ja herkulliset värit kynsilakoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä lumoavaa ja toivoisi, että nuo värit voisi säilöä johonkin, mutta eipä ne tahdo pysyä:) Kynsilakoissa noita hehkuja voikin sitten ihailla, mutta ehkä ne värit löytyykin enemmän syksyn kokoelmasta. Mutta nämä juhlakauden värit ovatkin sitten sitä pakkasta ruskan värien päällä:)

   Poista
 2. Meillä saman värisiä lehtiä parissa ruusussa, ihanan punaisia :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin jään kaipaamaan Lumenelle edelleen sitä vihreää lakkaa, varsinkin jouluksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh, täytyy nyt kyllä kertoa, ettei minua häiritse se lainkaan, sillä itselleni vihreä on suuri inhokkiväri:)

   Poista
 4. Kimallus löytyy jo kotoa. Itseasiassa tälläkin hetkellä kynnet säihkyvät Lumen lakalla.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan kimalletaan!
   Mukavaa viikonloppua ja messuilua!

   Poista
 5. Viikko sitten teinkin testiä Gel effect kynsilakasta blogiini. En kylläkään näistä kimaltelevista.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkimassa! Kiire hankaloittaa tätä harrastusta ja en tahdo ennättää käydä lukemassa blogeja kuten haluaisin:)
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle Kati!

   Poista
 6. Aika kivon kimelteisia, vaikka vierastankin kimalletta kynsillä, mutta voisihan sitä itsensä yllättää ja kokeilla jotain tuon tyylistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä kuules joskus kannattaa kokeilla, tiedä vaikka tykästyisit:) Kannattaa aloittaa noista hempeistä vaaleista jotta pääsee alkuun ! Minulla tahtoo tuo glitter olla himona vähän liikaakin :) Niin kynsissä kuin muuallakin, kuten esim. nyt neulon neuletta, jossa harmaan seassa kimaltaa hopea ja juuri tuo kimallus veti lankakaupassa puoleensa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature