Remington PROtect and Define & Style

lokakuuta 22, 2015

Instassa jo vilahtelikin kuva siitä, kun meikäläisen hiuksia laittoi maanantaina Outi Broux ja kauniit kiharat tämä huikea ammattilainen minulle taikoikin, vaikka tukka oli hieman alavireessä. Mutta ammattilainen osaa ja tietysti kiharoista tulee hyvät, kun on oikeanlaiset työkalut. Sain yhteistyönä itsellenikin tämän upean Remington PROtect kihartimen, joka on varustettu  HydraCare-teknologialla tuottaen täydellisen kosteuden ja lämmön välisen tasapainon. Laitteessa on keraamisesti pinnoitettu sauva, joka luovuttaa keratiinia, argaania ja macadamia sisältäviä öljyjä kiiltävien ja terveeltä näyttävien hiuksien saavuttamiseksi. Suositeltu optimaalinen lämpötila on 170 astetta ja  220 asteeseen voit kuumentaa laitteen. Kihartimessa on 5 eri lämpötila-asetusta ja se on  nopeasti kuumuva, noin 30 s. Mikäli laitetta ei käytetä tai painiketta paineta tuntiin, niin se sammuu itsestään. Tällainen turvakatkaisu on tervetullut, neuroottinen kun olen siitä, että eihän vain joku kiharrin jäänyt päälle.


Miten tämä sitten käytännössä toimii? No, kuin unelma, täytyy heti hehkuttaa. Mutta jos kerron  kuitenkin siitä, että kihartimessa on pieni vesisäiliö, joka täytetään ja sitten laitteen annetaan lämmetä haluttuun lämpötilaan. Jos halutaan aktivoida Hydracare, niin pidetään painiketta alhaalla 2 s. Otetaan pieni osio hiuksia ja kieputetaan kihartimen ympärille ja raudan pidike kun painetaan alas viileä suihkaus aktivoituu, pidä 10 s ja vapauta hiukset. Kihara on valmis. Kaunis ja kiiltävä ja tässä ei tarvita mitään suojasuihkeita. Nämä hoitavat öljyt ovat siis tuossa keraamisessa osassa tiivistettynä teknologialla, jota on itsekin vaikea ymmärtää, mutta Outi kertoi, että nämä öljyt riittävät normaalissa käytössä saman kuin kiharrin itsessään eli noin viitisen vuotta.

Tämä pikkuinen on sitten Remingtonin Define &Style muotoilurauta, jolla voit myös kihartaa suoristamisen lisäksi. Tässä on sitten hyvä käyttää sitä muotoilusuihketta. Outi suositteli, että käyttäisin tätä noihin omien hiusten päällysosiin ja alaosiin tuota PROtectia. Tämän kanssa en ole vielä leikitellyt, mutta tarkoitus on nyt opetella tämänkin vekottimen käyttö, sillä nyt se ei ole kiinni laitteesta vaan tekijästä, mikäli ei onnistu. I hope.

Kannattaa käydä Sokoksella, sillä siellä on tällä hetkellä menossa vielä tuo hiusten hellimisviikko ja voit käydä tutustumassa näihin Remingtonin kihartimiin ja vaikka kokeilla itse.

Tuotteet saatu blogitestiin

https://www.facebook.com/RemingtonSuomi                                                         With love,
                                                                M
12 kommenttia on "Remington PROtect and Define & Style"
 1. Voi kun on kauniit kiharat. Tuolla pikkuruisella Outi minullekin taikoi rokkitukan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla ammattilainen varmasti saa vaikka mitä aikaiseksi. Minullekin Outi teki laineita päälaelle.

   Poista
 2. Ihanat kiharat<3 Enpäs ollut kuullutkaan kihartimesta jossa on itsessään hoitavat aineet! Minä taidan enemmän käyttää kiharrinta suoristamiseen kuitenkin.Tuo alempi voisi olla siihen kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näinhän se on ,että minä en ikinä suorista ja tytöt meille tekee molempia. On varmasti kovassa käytössä nämä laitteet.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos:) Laite oli aika kätevä tuossa kiharoiden tekemisessä.

   Poista
 4. Voi mitkä hurmauskiharat! Tuollaiselle kihartimelle olisi minullakin
  käyttöä.Osaatko sanoa mitä moinen kähertäjä maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt kannattaa suunnata Sokokselle, sillä se on nyt tarjouksessa 69 e muistaakseni.

   Poista
 5. Viimeisen päälle upeat kiharat. Monella laitteella osaan tehdä tytöille, mutta en itselle sitten millään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se onkin helpompi toiselle vääntää kuin itselle!

   Poista
 6. Ihanat kiharat tytöllä. Ja sinulla myös näkemissäni kuvissa. Kun käytin polkkatukkaa, niin kiharrin oli kova juttu, latvat piti saada kauniisti taivutettua. Mielenkiintoista lukea, miten kehitys kulkee. Meilläkin on lähisuvussa kasvamassa pikkuisia tyttöjä kolmin kappalein, tulevia kihartimenkäyttäjiä.
  Kiitos esittelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ollos hyvä:) Uskoisin, että kihartimet ovat kyllä joka tytöllä ainakin joskus käytössä:) Nykyisin kihartimet alkavat olla turvallisia hiuksille, kun niissä on hoitavia aineita, vaikka se kuulostaakin uskomattomalta.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature