Uusi tukka

lokakuuta 13, 2015

Kävin tänään töiden jälkeen tutustumassa Hair Desing kampaamoon Uudenmaankadulla, jonne kampaajani Oona Sahla on muuttanut työskentelemään. Olen käynyt Oonan käsittelyssä nyt nelisen vuotta ja hyvin hän on oppinut tuntemaan tukkani ja mieltymykseni. Tällä kertaa hiuväristä tuli hieman kirkkaampi/oranssimpi ja hitusen vaaleampi ja minä koen sen hyvinkin omakseni. Pituuttakin lähti ja tukka keveni kummasti. Nyt minulla on vain huoli, että miten saan noin kauniita kiharoita väännetyksi itse! Taitaa olla vaikeampi homma. Tosin kestokiharaa vielä jonkin aikaa riittää, mutta onhan se keväästä hiukan kasvanut jo pois, joten heippa vaan huoleton kikkura, nyt pitää alkaa tositoimiin ja harjoitella kihartamisen salat.
Oona tekee työnsä todella huolella ja useampi tunti siinä vierähti kampaamossa, joten hiukan on rouva nuukahtaneen näköinen tuossa kuvassa aamuiset meikit kasvoilla, mutta tukka on nyt hyvin.Mä taidan nukkua seisaallaan, jotta tukka ei mene pilalle. Tosin Oona lupasi, että aamulla se on fine, kun vain haron ja hieron sitä kevyesti. Mutta nyt on aika nukkumattia tapaamaan! Hyvää yötä kaikille!

                                                 With love,
                                                        M
32 kommenttia on "Uusi tukka"
 1. Ihana, noi kuparit hiukset on vaan niin sua. Katselen aina tilaisuuksissa oletko paikalla siten, että katselen ensiksi näkyykö ketään kuparihiuksista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuparipannu täällä moi! Joo, kyllä mut näistä hiuksista varmana tunnetaankin, mut kun mä oon niin kotonani tässä värissä, joten ei muu auta :) Hyvää yötä <3

   Poista
 2. Kyllä on upea. Tuskin sua tuntee viikonloppuna ;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Marina:) Kokeilin ruskeaa tukkaa jonkin aikaa, mutta aina oli vähän fiilis, että mulla on peruukki päässä. Oonan kanssa puhuttiin juuri siitä, kuinka ihonväri merkkaa paljon tukanvärin kanssa ja kun on tällainen kalkkis, niin punainen passaa:)

   Poista
 4. Siis wau mitkä hiukset. Sopii täydellisesti sulle tuo kirkkaampi väri ja pituuskin näyttää hyvältä. Kauniita unia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Minäkin tykkään, vaikka aluksi mietin kotona, että menikö vähän vaaleeks, mutta ei, hyvä se on :)

   Poista
 5. Upeat hiukset! Onnentyttö olet, kun sulla on noin mahtavan
  paksu tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija:) Välillä se vaan uuvuttaa ja varmaan kampaajaakin kun useampi tunti sitä väkerrettiin.

   Poista
 6. Niin kauniit hiukset sinulla. Ja hiuksista kyllä tunnistaa, vaikkei olisi aiemmin nähnytkään, kuten kerran minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari:) Muistan vielä sen kun tunnistit mut Barbara-kiharoista :) Sepä taisi olla eka kerta ikinä, hih :)

   Poista
 7. Pirteät hiukset, sopii oikein hyvin!

  VastaaPoista
 8. Ihanat hiukset, upea väri ja upea nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta! Sain tänään juuri töissä palautetta uudesta tukasta, että toi on sellainen vähän aikuismaisempi tukka sulla! Ajattelin, että joo, mummotukkaako tarkoitat?! Joskus ne kehut ei aina tunnut kehuilta, you know:) Mutta kiva, että täällä blogistaniassa kannustetaan hyvällä:)

   Poista
 9. Upea kampaus! Hiusvärisi on kyllä kaunein mahdollinen punainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sillä tämä on nyt vähän erilainen kuin viimeksi ja sekin kyllä oli hyvä, mutta tämä on varmaankin parempi:) Uudessa kampaamossa Oonalla on uudet värit käytössä.

   Poista
 10. Oon aina ihaillut sun hiuksia - tykkään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko? Voi kiitos! Mut mehän ollaan molemmat punatukkaisia, joten punainen on trendiväri, eikö!

   Poista
 11. Onpa nätit hiukset! Ja kiiiivat kiharat. Oikein onnistunut väri ja tyyli. Iloa syksyyn! Leena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oona on aina niin taitava kihartamaan, etten mä uskalla uneksiakaan saavani tukkaa noin näteille kiharoille. Mutta kyllä mä yritän ainaski. Ihanaa syksyä sinulle myös Leena:)

   Poista
 12. Kaunis kampaus! Koskahan keksitään "nukuniinetteikampauskärsi-uutuusteknologia-vuode"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuo olis kyllä tarpeen:) Jossain hiustapahtumassa sanottiin, että lakka ja kaikki mömmöt pitää harjata aina pois illalla ennen nukkumaan menoa, ettei kasvoille tule sitten tyynyn kautta hiuslakkaa ja lopulta näppyjä. Kuulostaa loogiselta, mutta ei kiharatukkaa voi harjata lakoista, sillä silloin se on kamala pehko ja aamulla pitää alkaa kaikki alusta! Tämä on niitä naisena olemisen kimurantteja kohtia:)

   Poista
 13. Ihanat hiukset. Kampaus sopii sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 14. Mikä messutukka, upea väri ja kampaus. Nähdäänhän Iloveme-messuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo en taida pestä tukkaani lainkaan, jotta kampaus säilyy messuille asti ja mä meen vasta sunnuntaina :D Milloinkas sä pyörit siellä, olisi kiva nähdä?

   Poista
 15. Teidän perheen naisilla on kyllä niin upeat kutrit. Ihana väri ja ihanat kiharat, näyttää todella kauniilta. Huomenna sitten tämän upeuden näenkin, kivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh! Väristä tuli kyllä magee ja kiharat on kauniisti laitetut, mutta voi, seisten pitää meikän nukkua, jotta kiharat olisi huomenna vielä ojennuksessa:) Pahoin pelkään, kun yleensä nukun levottomasti, mies sanoo!

   Poista
 16. Upea tukka sinulla! Niin kaunis väri. Ja sinulle sopii hyvin kiharat. Olen joskus asunut Irlannissa ja sopisit tukkasi kanssa hyvin sinne punatukkaisten luvattuun maahan. Siellä noita näki, samanlaisia runsaita, kauniita hiuksia. Onnea uudessa lookissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kihara ja tämä väri kyllä tuntuu olevan se mun juttu:) Tiedän tuo Irlanti jutun, sillä asuessani aikoinani vuoden Usassa kaikki luulivat minua Irkuksi!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature