Aamukahvit Syster P:n kanssa

marraskuuta 03, 2015


Glamourin ystävänä olin suuresti otettu, kun minut kutsuttiin bloggaajatapahtumaan, jossa esiteltiin Syster Pkoru- uutuuksia Piironki sisustusliikkeessä ja samassa oli myös  Mrs Jones POP UP liike, mutta tästä lisää myöhemmin.
 Syster P on kahden ruotsalaisen siskoksen perustama koruyritys, joka aikoinaan 2006 lähti liikkeelle siitä, kuinka he Shanghaissa matkalla ollessaan löysivät markkinoilta upeita puolijalokiviä ja helmiä ja ostivat niitä, suunnittelematta mitä he niillä tekisivät. Hotellihuoneessa he askartelivat niistä koruja ja yllättyivät siitä, kuinka upeilta ne näyttivät. Tukholmaan palatessa ideat olivat alkaneet jo elää sen verran, että he päättivät pitää pienen näyttelyn eräässä kampaamossa, jossa myös myytiin koruja. Korut menivät kuin kuumille kiville heti viikossa ja niitä alettiin pyytää lisää. Tästä lähti pikkuhiljaa heidän tiensä korutaiteilijoiksi ja itse tuotanto alkoi kunnolla 2010, jolloin he jättivät kokopäivätyönsä paneutuakseen firmaan täysillä. Korut teetetään Intiassa ja ideoita kerätään matkoilta ja ympäristöstä ja  oikeastaan kaikkialta.
Sain tilaisuuden jututtaa toista näistä siskoksista, Annikki Schaeferdiekia, joka vaikutti suloisen vaatimattomalta ja jotenkin hänestä huokui se, kuinka onnellinen hän on tässä korumaailmabisneksessään. Tosin hän myönsi auliisti, kun kysyin, että stressaako hän koskaan sitä, että löytyykö ideoita. Kokoajan.  Miten hienosti Syster p onkaan saanut maailmalla jalansijaa, mutta pikkuhiljaa edetään, hän naurahti. Sillä Usassa, liikkeitä on vain pari ja muutamia maailmalla siellä täällä, Annika lisäsi.
Pohjoismaissa tämä merkki myy ehkä eniten ja sopiihan nämä korut juuri Skandeille, ovat mielestäni yksinkertaisia ja tyylikkäitä, viehättäviä ja somia. Muuten miehiäkään ei olla unohdettu, sillä heille on oma korumallistonsa.Syster P:llä on myös valikoimissaan huiveja ja ne kyllä hehkuivat upeissa väreissään.


Aamiaistarjoilu ei kyllä pettänyt tälläkään kertaa ja maha pullollaan sieltä sai rientää töihin.


Minäkin sain ensimmäisen oman Syster P korun ja se on soma Jousimiehen rannekoru. Marraskuu on minun synttärikuukausi, vaikka siihen on vielä matkaa, mutta nyt sain jo pienen lahjan ennakkoon.
Mukana tulleessa lappusessa kerrottiin Jousimiehestä näin vapaasti käännettynä: Määräävä kuu on jupiter, tätä minä en ole koskaan ymmärtänyt, että mitä se sitten tarkoittaa ja tuli on elementtini.
Jousimiehet tunnetaan rehellisyydestään, joskus liiankin, okei, tunnustan. Pidän yksinkertaisesta elämästä, no jaa, liian yksinkertainen on tylsää. Vaadit itseltäsi paljon ja myös muilta ja se saattaa joskus olla kohtuutonta. Minulle parhaiten sopivat kumppanit ovat Kaksoset, Oinas, juu ei, on koettu, Härkä, vanhempi tyttäristäni on sekä Neitsyt, nuorempi tyttäristäni on. Mielenkiintoista miten näitä tähtimerkkejä pitäisikään tulkita, en ole näihin pahemmin paneutunut, mutta mieheni on Skorpioni ja yhdessä ollaan oltu reippaat 22 vuotta, joten ei näihin aina kannata uskoa. Koru on silti soma.

Ovatko Syster P korut tuttuja sinulle?

Tuote lehdistönäyte

                                                 With love,
                                                         M

21 kommenttia on "Aamukahvit Syster P:n kanssa"
 1. Oletko Jousimies no ilmankos <3 Meillä on samiskorut ja menin vasta myöhemmin, harmi ettei siis nähty. <3 Syster P:n kaikki korut ovat sellaisia, että huolisin joka ikisen ja huivit myös. Todella upea sarja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin arvelinkin, ettei siellä muista niin aikaisin ollut ja olin ensimmäinen. Piti siitä liihottaa töihin kiireesti.Kivat oli korut ja huivit ja suloinen oli Annikki:)

   Poista
 2. Ai niin, mitä aiemmin olen lukenut, niin en tule Neitsyen kanssa tippaakaan toimeen (puolisona) ja Leijona on paras kumppani, jonkun muun kanssa. :) Nyt tuli taas uutta tieotoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, näihin voi varauksella suhtautua:) Mäkin uskon sen minkä haluan:D

   Poista
 3. Koruista ja yrityksen synnystä olen aiemminkin kuullut. On kyllä kauniita nämä korut ja kaunis on myös koru jonka sinä sait itsellesi. Minulla lukee horoskoopissa, että sovin parhaiten yhteen kaksosen kanssa. Tässä voin nyt lähes 24 vuoden kokemuksella sanoa, että oikeaan osui meidän kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korut ovat sellaisia hillittyjä, joten tykkään siitä vaikka kimalluksen perään olenkin:)
   No justiinsa, sulla on sit oikea kumppani. Mites mun nyt käy, kaikkien näitten vuosien jälkeen???:)

   Poista
 4. Ollaan siis molemmat marraskuun lapsia ;)

  VastaaPoista
 5. Huikean kauniita koruja ja mielenkiintoinen tarina niiden taustalla. :) Tarinat esineiden ja asioiden takana kiinnostavat aina. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Saa vähän niinkuin lämpöä niihin esineisiin. Mukavaa oli jutella ja huomata, että tuntui järkevältä ja symppikseltä tämä Annikki.

   Poista
 6. Itsellä on yksi Syster P:n koru ja tykkään niistä todella paljon. Ovat niin ihanan hempeitä. Neitsyt täällä huutelee ja osittain pitää paikanssa mitä olen lukenut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja harmittaa kun en päässyt tulemaan kun olen tulossa vasta torstaina sinne päin :)

   Poista
  2. Totta, ovat hempeitä!
   Horoskoopeissa on toinen puoli tarua ja toinen totta, eikö!
   No, me nähdään taas varmaan torstaina:)

   Poista
 7. Ei ole korut tuttuja, enemmänkin nuo huivit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa. Minäkin tänään vasta ensi kertaa livenä niitä näin, sekä huiveja!

   Poista
 8. Nämä korut eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta niin kivoilta näyttivät kuvissasi, että kiinnostaa nähdä ihan livenäkin. Marraskuussa syntyneitä olen minäkin; jousimies-ex:n kanssa liitto ei kestänyt, nykyisen kalojen merkeissä syntyneen kanssa yhteiselo sujuu huomattavasti sujuvammin - näin sanoo myös horoskooppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä korut on kyllä somia:)
   No sinunkin kuusi on sit tämä marraskuu:) Juu, ei noihin juttuihin liikaa kannata kiinittää huomiota, mutta on sillai mielenkiintoista huomata, että mikä pitää paikkansa ja mikä menee metsään. Se on se persoona, josta se on enenmmän kiinni kuin horoskooppimerkeistä, uskon minä.

   Poista
 9. Kaunis on korusi! Syster P:llä tuntuu olevan monia ihanan siroja koruja :) On muuten aina mahtavaa tavata ihmisiä, joilla on palo siihen mitä tekevät! Heistä näkee heti, että ovat aivan omassa elementissään. Innostus tarttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin juuri, tuli sellainen olo, että wau, upeaa, että saivat tuollaisen menestyksen koruillaan ja vieläkin on intoa jäljellä. Auliisti myönsi, että stressiä on välillä, mutta tuntui olevan kuitenkin jalat maassa ihminen.

   Poista
 10. Kauniita esineitä.En ole kuullut tuosta korumerkistä mutta pistän korvan taakse;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin:) Jaa, onkohan sitä siellä kaukomailla vielä? No, mutta netistä löytyy:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature