Kohti jouluisia somistuksia

marraskuuta 21, 2015

Kyllä se vaan on niin, että jouluun on aikaa enää muutamia viikkoja ja nekös hurahtaa ohi, niin ettei huomaakaan. On siis viisasta aloittaa pienten jouluisten somistusten lisääminen kotona, jotta se jouluisuus alkaisi pikkuhiljaa tuntua. Tein viime viikonlopulla pieniä jouluisia ostoksia ja White on White liikkeestä löysin sydänjouluvalot, jotka toimivat pattereilla. Voi jee, sillä nämä voi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja ei tarvi pähkäillä missä se pistorasia olikaan ja yltääkö johto ja näkyykö se ikävästi. Siitä en tiedä kuinka patterisyöppöjä ovat, mutta eihän tätä tavitse kokoajan päällä pitää.


Maalaamaani työkalupakkiin sain siis kaipaamani valot ja minusta se on nyt valmis. Haaveilin niistä kirjaimista ja numeroista ja katselin tarroja, jotka olivatkin sitten todella pieniä ja eivät toimineet kuten olin ajatellut. Mutta sitten yksi askartelukaupan myyjä ymmärsi kysyä, että millaista maalia sinulla siinä pakissa on ja totesi, ettei tarra taida kalkkimaalissa pysyä. Minä kun en ole lakannut tuota maalin pintaa. Joo, se on nyt sitten siinä, se asetelma ja enempää siihen en laita, jottei mene överiksi.

Minusta tämä tuo ihanan jouluisan tunnelman eteiseen.
Joko teillä on joulua jo kovasti somisteltu?

Mukavaa lauantaita kaikille!

                                                 With love,
                                                        M
                                                        

                                                      

14 kommenttia on "Kohti jouluisia somistuksia"
 1. Mä en ole vielä pystynyt somistamaan mitenkään, pakko odottaa, että maanantaina alkavat n. 10 päivän putkiremppa on eka ohi. Muuten olisi aloittanut jo. Ihanan tunnelmallisia kuvia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ymmärrän, tuo on hankalaa! Toivottavasti menee ohi siinä 10 päivässä:) Kyllän sen sittenkin kerkee:)

   Poista
 2. Näyttää täydelliseltä. Ihanat nuo sydänvalot <3
  Kivaa lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallinen. Ei ole somistettu eikä joulukoristeita tai -somisteita nähdä meidän kodissa ennen joulukuuta. Jouluvalot saatan laittaa jo ensi viikolla mutta varsinaiset joulukoristeet vasta juuri ennen jouluaattoa. Sitten kyllä pidän niitä Nuutin päivään saakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on hyvä, että on linja joka pitää:) Itse sorrun kyllä jo ennen joulukuuta hempeilemään:) Mutta kerään koristeet usein jo uudenvuoden jälkeen heti pois.

   Poista
 4. Onpas todella hieno ja tunnelmallinen asetelma! Kyllä meiltä aika paljon joulua ja jouluvaloja jo löytyy - pakko aloittaa ajoissa, sieltä se aatto kovaa vauhtia on tulossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja siinä se joulun odotus tavallaan kiteytyy, kun siihen pikkuhiljaa lähtee mukaan:)

   Poista
 5. Kaunis tunnelma, niin jouluinen ♫☺

  VastaaPoista
 6. Ihanaa sydämellistä valoa. <3 Meillä ei ole vielä joulua laitettu valojenkaan muodossa, mutta joulun tuoksuisia kynttilöitä on polteltu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joo, mulla onkin kynttilät jääneet jotenkin takavasemmalle ja pitäisi uusia hankkia:)

   Poista
 7. Todella kaunis!
  Valo luo niin ihanan tunnelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä se kivasti pehmentää ja tuo sitä fiilinkiä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature