Kokomo Tikibar ja 40+bloggaajien pikkujoulu

marraskuuta 12, 2015


Nelkytplusbloggajat oli kutsuttu Kokomo Tikiin viettämään pikkujoulua Havajilaisissa merkeissä. Meitä oli kolmisenkymmentä bloggaajaa tapaamassa toisiamme, osa tuttuja ja osa uusia kasvoja. Kiva nähdä oikein livenä tätä mahtavaa porukkaa. Emäntänä ja kutsujana toimi tietenkin Heli, Nelkyt+blogit mediayhteisön perustaja. Lämpimät kiitokset hänelle, tämän illan järjestämisestä.


Nyt on sitten vuorossa ruokakuvia, sillä me söimme todella hyvin. Aluksi oli alkupalana minulla kasvishampurilaisen puolikas ja makkara, joka oli leivottu maissikuoreen. Alkupalamakkara oli niin herkku,että jo sillä olisi meikäläinen ollut hetken aikaa tyytyväinen.Toisille oli tarjolla kalaa ja äyriäisiä alkupalana.


Alkudrinkkinä tilasin Maitaita ja kylläpä oli raikasta.


Alkoholiton drinkki vei myös melkein kielen mennessään.Pääruokana söin ribbsejä ja voi jestas, ihan harmitti kun en jaksanut koko annosta.


 Kokomo Tikissä saa myös gluteiinitonta possua.


 Ruokajuomaksi valitsin olutta, Brooklin lager sekä vieruskaverille Havajilainen Fire Rock.Jälkiruokaakin piti yrittää mahduttaa jo ennestään täynnä olevaan vatsaan ja suklaakakkuhan ei ole ihan kevyemmästä päästä. Voitte kuvitella, että ihan vyöryin kotiin.

Paikkana Kokomo Tiki on piristävä poikkeus ja drinkit ja ruoka taivaallisen hyvää. Verhoilla saa kabinetin erotettua ja myös äänieristettyä, joten omat juhlat siellä voi huoletta pitää, vaikka synttärit, polttarit, pikkujoulut.
 Tytär kertoi, että hänen kaverinsa käyvät siellä viikonloppuisin bilettämässä, joten voin hyvin kuvitella, että paikka vetää nuorisoa, sillä siellä on silloin esillä tanssilattia ja musiikkia tarjolla.
Mutta kyllä tänne pitää varmasti mies viedä joskus syömään, jotta voimme muistella melkein 20 v sitten tekemäämme häämatkaa Havajille. Sitä ennen kyllä paastoan, että jaksan huoletta syödä koko annokset.

Kokomo Tiki

40+ blogit

                                               With love,
                                             M
28 kommenttia on "Kokomo Tikibar ja 40+bloggaajien pikkujoulu"
 1. Oli kyllä niin hyvät ruuat, että ei varmaan koskaan aiemmin missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä aika fantastinen makuelämys ja menen varmasti toistekin:)

   Poista
 2. Voi taivas mitä ruokakerrontaa. Tuo paikka pitää kyllä katsastaa joskus itsekin :). Teillä on hyvä meno 40 plussassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen tällä viikolla lihonut varmasti useamman kilon näitä ruokia mässytellessä:) Kannattaa käydä, sillä tämä on hieman vaihtelua tavallisiin paikkoihin:)

   Poista
 3. Vieläkin on maha täynnä noista loistavista ribseistä :)

  VastaaPoista
 4. Teillähän oli komeaa meininkiä! Kokomo on kiva paikka rentoon menoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komeaa oli:) Uusi paikka minulle tämä Kokomo, mutta menen varmasti uudestaan:)

   Poista
 5. Mums....miten herkullisen näköistä :) Sääli etten itse päässyt tällä kertaa paikalle ja treffaamaan 40+ kollegoita.
  Ensi kerralla sitten ja tämä paikka menee kyllä testaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, ettet päässyt.Mutta seuraavalla kerralla sitten:) Kannattaa testata ja tooosi tyhjällä vatsalla, jotta kaikki herkut mahtuu!

   Poista
 6. Hyvät kuvat sait napsittua, vaikka oli pimeä valaistus! Olen hehkuttanut jo toista päivää noita ruoka-annoksia, taivaallisen hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin ihmettelin näitä kuvia, vaikka otinkin salamalla:) Kyllä tuolla oli mausteet sun muut kohdallaan:)

   Poista
 7. Jestas mitä herkkuja! Nyt alkoi maha kurnimaan vaikka poistuinkin
  vasta äsken aamupalapöydästä :)

  VastaaPoista
 8. Kylläpä olet onnistunut hyvin kuvissasi valaistuksellisesti haasteellisissa oloissa. Ja totta, ruoka oli hyvää ja sitä oli niin paljon, että seuraavanakin päivänä tiesi täyttäneensä vatsansa herkuilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minun kamera kuvaa hämärissäkin suhteellisen hyvin, mutta olin iloisen yllättynyt näistä salamalla otetuista kuvista! Kyllä todella maha oli pinkeänä illalla ja vielä aamullakin:)

   Poista
 9. Vitsi miten loistavia kuvia olet saanut, vaikka olikin pimeää. Ruoka napakymppi, seura napakymppi, ne drinkit, oh my god <3 <3

  VastaaPoista
 10. Vaikea kuvitella sut "vyörymässä" kotiin, kun olet niin hentoinen! <3 Mutta tiedän tuon tunteen, kun tulee ahdettua ihan liikaa. Eihän sitä ilman jälkkäriä voi lähteä ;D Minä en ainakaan. Usein ahdan vielä alkupalat ennen pääruokaa, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän tässäkin kävi, että koko setti vedettiin ja eikä ollut mitään tyttösten ruokaa vaan kunnon jäbä-meininkiä. No, ehkei tuo suklaakakku nyt sentään....

   Poista
 11. Oli mukava olla mukana, tavata teitä kaikkia livenä - ja syödä Kokomo Tikibarin herkkuja, tuo creme brulee oli loistava valinta aterian päätteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, vaikkakin muutama sana vaan vaihdettiinkin:) Ruoka...omg!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature