Ruusubeige beanie ja tuubihuivi

marraskuuta 20, 2015

Täällä flunssaisena kirjoitan teille ja kehotan pitämään pipon päässä ja huivin kaulassa, vaikka olisikin plussaa mittarissa. Minä kaiketi vilustutin itseni, kun kuljin viime lauantaina kaupoissa ja ulkona ja aina en muistanut pistää takkia kiinni. Tähän hätään kun ei ollut pipoa eikä tuubia, mutta nyt on. Vaikka nuhaisena, niin ei silti toimeettomana ja niin tuli beanie pipo ja tuubi valmiiksi pikapikaa. Neuloen ainaoikeaa kaksinkertaisella pehmoisella langalla tuon tuubihuivin saa muhkeammaksi ja yksinkertaisella sitten tuon beanien, jottei tule turbaani-mallia. Lanka on kierrätyslankaa, joten neulepaidan vedin langoiksi ja kastelin vyyhdit ja kerin uudelleen ja nyt kudottuna teille ne esittelen. Olen ylpeä tästä, sillä ennen heitin vain roskiin neulomukset, jotka eivät enää miellyttäneet. Purkaminen kun on niin työlästä ja tylsää.Ohjetta ja silmukkamäärää saa kysellä kiinnostuneet ja asiasta innostuneet.
Snyyff ja atshii! Mukavaa viikonloppua kaikille! Ai niin ja viikonloppuna polkaisen käyntiin joulukalenterin, jossa arvotaan ei vain kerran, vaan joka adventtisunnuntai, joten seurailehan blogiani!

                                                     With love,
                                                  M
8 kommenttia on "Ruusubeige beanie ja tuubihuivi"
 1. Parantumisia sinne ja mukavaa viikonloppua <3 Nyt olisi ollut kyllä sillä pipolla tarvetta, on meinaan aikas kylmä ilma. Onneksi silti on huppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta:) Joo, nykyisin en enää osta takkia ilman huppua! Mutta en vain tajunnut sitä käyttää ja tai saattoihan olla, että ihmisvilinässä ne pöpöt jyllää ja hyppäsi mun kyytiin:) Mukavaa viikonloppua<3

   Poista
 2. Aivan ihanan väriset neulokset <3
  Pikaista paranemista sinulle ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. No on kyllä niin somat ja sopisivat tänään joulukalenterireissulla ostamani harmaan villakangastakin kanssa. :) Ooh joulukalenteri! Hei pitäisikö sanoa tyttärelle, että hei blogeissa on hyviä joulukalentereita, että osallistupa niihin, hih. :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kaunis väri pipossa ja huivissa. Pikaista parantumista. Ja kun menet ulos, niin kääriydyhän noihin somiin asusteisiin!
   Mainio joulukalenteri - täytyypä tutkailla "luukkuja".
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
  2. Kiitos ja näin täytyy muistaa tehdä:) Aamulla oli meilläkin hieman lumen/kuuransekaista lunta auton ikkunoissa.
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
  3. Tiia! Se on vaarallista lähteä kylille, kun aina jotain tarttuu mukaan, paitsi ei sitä minkä toivoisi löytyvän:)
   Kannattaa vinkata joulukalentereista, niin pääset helpommalla :)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature