Sisustuskauppa Piironki

marraskuuta 04, 2015Eilisen aamun aloitin bloggaajatapahtumassa sisustusliikkeessä nimeltään Piironki. Liike sijaitsee Aleksanterinkatu 12  Senaatintorin kupeessa. Ihastuttava Helsingin toiseksi vanhin rakennus on oiva sisustusliikkeeksi ja kaikki tavarat ja se fiilis mikä tulee kun astut sisälle, oijoi, se on menoa. Onneksi minulla oli kiire töihin, joten en ennättänyt muuta kuin pikaisesti ottaa kuvia, joten rahat säästyi. Toistaiseksi, mutta tuonne on pakko päästä uudestaan. Viehättäviä lyhtyjä, tekstiilejä ja piensisustustavaraa hyllyt notkuen. No, katsokaa itse.
Ihastuin tähän herkkään lumihiutalevalosarjaan vai ovatko ne vain lumihiutaleita sittenkin ilman valoja. No, kauniita ja herkkiä ja ottaisin myös ilman valojakin.
Paperitähdet ovat pitäneet pintansa jo vuosia ja tyylikkäät valot löytyy myös Happy lights pallovalosarjassa.
Niin ja tässä oli vain osa liikkeen tarjonnasta. Lisänä ovat tietenkin korut ja tekstiilit ja Jonna Kivilahden/ Mrs Jones blogin pitäjän sisustustarjontaa Pop up tapahtuman merkeissä muutaman kuukauden verran. Kannattaa piipahtaa, jos pyörii näillä nurkilla.

                                              With love,
                                                     M

                                                    

16 kommenttia on "Sisustuskauppa Piironki"
 1. Ei voi olla, joka kuvassa on jotain mitä haluaisin :) Ihana paikka <3

  VastaaPoista
 2. Piirongissa on tullut rampattua jo nuoresta tytöstä, jolloin liike oli pitkään Perämiehenkadulla eli ihan silloisen kodin naapurissa. Löysin sieltä kotiin vaikka mitä. Toimi ainakin silloin useiden lehtien tilaajapalveluna, eli lehden kautta tilaajat sai tilata Piirongista tavaraa. Piironki on päivittänyt itseään hienosti. :)

  Niinhän se Mrs. Jones olikin sitten tuttu hänkin, samoissa häissä oltu ja Mrs.Jonesin ex kas vaan on ollut mieheni hyvä kamu aikoinaan, eli ovat pörränneet kimpassa. Mrs. Jones myös nappaisi vanhimman tyttären lapsena lehtijuttuihin. Eli maailma vaan on tosi, tosi pieni. :) Juteltavaa eilen riitti.

  Ïhanaista iltaa M ja huomenna nähdään, vihdoinkin, ikävää pukkaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai,se on ollut vaarallista, jos ihan naapurissa on sisustuskauppa:) Sehän on kiva, jos tapaa tuttuja tämmöisissä kemuissa!

   Poista
 3. Ihania lyhtyjä. Tollaiset pöllöt haluan pojan huoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhtyjä minäkin kattelin ja pitää mennä sinne uudestaan kattelemaan!

   Poista
 4. Sisustuskaupoissa käynnit ovat 'vaarallisia' kukkarolle sekä kodin säilytystiloille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi aamen! Silti sitä välillä tulee sorruttua mieron tielle:)

   Poista
 5. Ihania tavaroita, tulee sellainen olo, että tahtoo kaiken! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin mulle aina käy noissa tuollaisissa kaupoissa:)

   Poista
 6. Kiitos Piironki-vinkistä, olinkin unohtanut koko puodin ja nyt ehdottomasti joululahjasoppailut mielessä täytyy kaartaa sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ole hyvä! Minulle tämä oli uusi liike tässä muodossa. Tosin ihan joskus olen käynyt, kun se sijaitsi hetken Arkadiankadulla.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature