Asukuva

joulukuuta 11, 2015

Joskus ostoksilla sattuu tuuria, kuten minulle tämän Seppälän toppiksen kanssa. Syyskuussa kun uudet takit ilmaantuivat kauppojen tankoja koristamaan, niin olimme nuoremman tyttären kanssa katselemassa jotain aivan muuta. Iskin silmäni valkoiseen toppatakkiin, joka oli rekillä ja alennuksessa. Alkuperäinen hinta oli 89 e muistaakseni ja nyt se oli alessa ja puolet vähemmän. Sovittelin ja ajattelin, että kerrankin oikea koko ja kevyt takki, joka pitää tuulta ja kosteutta ja varmasti on lämminkin. Meistä tuli kaverit ja ajattelin, että otan tämän. Mini m siinä touhusi omiaan ja latoi tiskille ostoksensa ja minä toppiksen. Myyjä sitten ystävällisesti rupatteli ja sanoi, että näistä tulee vielä alennukset, kun nyt on kaikista tuotteista 30% ale. Minä nyökkäilin ja ajattelin, että kiva, jos niistä mini m:n ostoksista saa alennusta ja sitten silmäni varmasti pyöristyivät kun takin hintakin tipahti 24 euroon. Voi jee ja kyllä kelpasi.Takin tulee olla suomessa kyllä aikamoinen, jotta sitä voi käyttää säällä kuin säällä. Tämä oli ehkä hieman lämmin vielä näille keleille, mutta ihanan kevyt ja ilmava, joten en kuitenkaan tepastellut kaupungilla hiki päässä. Huppu on nykyisin talvitakissa minulle ehdoton, sillä kun on oikein paha viima, niin mikään ei suojaa yhtä hyvin kuin huppu.
Pipo lehdistönäyte

Tytär suostui malliksi, koska sai omakseen Elloksen pipon viime viikon Ellos päiviltä. On kuulemma riittävän lämmin ja ei kutita. Värikin oli kaunis. Nyt vain pitäisi löytää sopiva huivi tämän pariksi.
Eilinen päivä meni siis kaupungilla lorvailuun, sillä olin vapaalla ja tytär pääsi koulusta jo lounasaikaan. Enkä sortunut joulusiivoilemaan tai pyykinpesuun vaan vietin rehellisen vapaapäivän. Kävimme pitsalla ja käppäilimme kaupungilla. Kivaa.
Oletteko te tehneet hyviä löytöjä talvivaatteiden suhteen tänä syksynä?

Tämä postaus tulee ajastuksella, sillä olen tutustumassa hieman joulumarkkinoihin ja Fiskarsin jouluun, mutta siitä kerron sitten myöhemmin lisää. Yritän instassa pitää teidät ajan tasalla.

Illalla taas sulkeutuu kolmannen adventin arvonta ja sunnuntaina kerrotaan onnekas voittaja ja neljäs arvonta käynnistetään. Vielä on siis aikaa osallistua klo 21.00 saakka. Osallistu!


                           With love,
                              M

15 kommenttia on "Asukuva "
 1. Huippulöydön olet tehnyt. Ihana takki. Valkoinen on niin kaunis kaiken mustan keskellä. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minäkin ajattelin, että enpä ole mukana massavärissä, eli mustassa:)
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Mahtava löytö ja ihanat kuvat ♡
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kerrankin jossain muuallla kuvaamassa kuin takapihalla:)

   Poista
 3. Kaunis löytö, valkoiset talvitakit ovat kauniita, mutta minunlaiseni sottapytty tuskin saisi tuollaista säilymään puhtaanan...:D Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä minäkin saatan sitä auton kylkeen hangata, mutta onneksi kestää pesun:)
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Loistava löytö. Kyllä tuo takki päällä kelpaa kulkea talven (tulevissa) viimoissa. Ja leutosäilläkin. Valkoinen on kiva väri sekä lumeen että lumettomuuteen.
  Minä hankin sinisen parkatakin juuri ennen reissullelähtöä, ajattelin, että on sitten lämmin takki päälle, kun sieltä etelästä tulee.
  Kiva tuo tyttäresi pipo.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Parkatakista minäkin haaveilin, mutta olivat aika hintavia. Katotaan nyt, kuinka tällä sitten oikeissa pakkasissa tarkenee:) Tytär oli mielissään piposta, kun oli sellainen kerrankin sopiva ja ei liian paksu!
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Ihana takki ja mihin hintaan!!!

  VastaaPoista
 6. Välillä sitä voi tehdä tuollaisia löytöjä.

  VastaaPoista
 7. Takki on ihana, mulla kyllä sottaantuisi heti. Aina ensimmäisenä nuohoon aina takilla auton jostain syystä. Tänne tuli musta pipo ja meni heti 11-vuotiaalle käyttöön. .) Hyviä unia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta, että helposti likaantuu:) Hyvä kun nuorisolle kelpasi nuo pipot, joten ei niillä sitten päät palele:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature