Diy: Joulukortit

joulukuuta 19, 2015

Joulukorttitehtaalta kiiruulla täällä postailen. Vielä on hommat vähän vaiheessa ja ajattelin, ettei taida keretä tänä jouluna minulla kortit lainkaan matkaan, mutta ei hätää, tulossa ovat. Nimittäin nämä hamahelmikortit ovat kauniita ja helppoja toteuttaa kortti-ideaksi ja lahjapaketeihin koristeeksi. Olihan minulla muitakin ideoita, mutta aina kaikki ei toimikaan, kuten on suunnitellut ja pitää vaihtaa idea toiseksi. Näitä on käsityölehtien sivuilla ollut esillä ja askartelukaupoissa, joten kiva, kun vihdoin hamahelmillä on jokin rooli. Kun tytöt oli pieniä, niin näitä he tykkäsivät askarrella ja sitten minä yritin kuumeisesti etsiä mitä näillä tekisi ja mihin niitä käyttäisi, kun pienokainen niitä niin ahkerasti ahersi. Mutta nyt tämä vasta sitten keksittiin. Tämä kortti-idea on siis helppo toteuttaa jo kolmevuotiaan kanssa, jos ottaa yksinkertaisimman alusen, vaikka sydämen tai ympyrän.Loppuun pieni vinkki arvonnasta, johon voi osallistua vielä tähän iltaan klo 21.00 saakka. Ihoa sillä voi puhdistaa, silmiin antaa säihkettä, huulia ravita ja värittää sekä meikkiä levittää. No, tulipas helpot vinkit, joten jos kiinnostaaa, niin tule mukaan arvontaan osallistumaan täältä.

Nyt riennän siivousten pariin ja toivottelen mukavaa lauantaita!
                                 
                                                    With love,
                                                           M
10 kommenttia on "Diy: Joulukortit"
 1. Hamahelmikortit - ihan uusi juttu minulle. Kortit näyttävät niin kauniilta ja yksinkertaisuudessaan tyylikkäiltä. Kiitos vinkistä!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näistä varmasti ne teidän pienet saattaisivat tykätä ja on hyvä harjoitus pinsettiotteeseen. Aikuisemmat voivat sitten taituroida erikoisempiakin kuvioita!

   Poista
 2. Voi kun jotkut ovat reippaita. Mä tein vuosia niin paljon kortteja, että enää ei vaan kykene. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän:) Täytyy paljastaa, että tytöt suostuivat tekemään muutaman ja ne oli nuo hienommat, tietty:)

   Poista
 3. Onpa tosiaan kiva idea. Ihania nuo lumihiutalekortit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, että tästä vanhasta jutusta on tullut vähän kuin hitti nyt tälle joululle, jos vain olet pyörinyt Sinooperissä tai katsellut askartelulehtiä:)

   Poista
 4. Voi itku, ootko hamahelmeillyt! Aina kun noita silittelen, ne hajoaa käsiin kuin korttitalo. ;) Kauniita, tosi kauniita ja vekkuli idea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden silityksessä pitää olla rauhallinen ja painaa vaan ensin raudalla leivinpaperin välissä. Kyllä ne minullakin hajosi, mutta sitten tajusin, ettei saa heti liikuttaa rautaa ja todella varovainen pitää olla:) Kyllä näistä minustakin tuli somia:)

   Poista
 5. Oi, hamahelmiästähän on moneksi. Kauniita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin, kun olen pitänyt niitä vähän turhana, mutta hyvä, kun joku on keksinyt hyötykäyttää näitä ja lapset todella rakastavat näiden kanssa piperrellä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature