EUCERIN HYALURON-FILLER CC CREAM

tammikuuta 25, 2016


Muutamat viime päivät olen testaillut tätä Eucerin CC voidetta ja voin hieman jo kertoa käyttökokoemuksistani. Mutta ensin tietoja tuotteesta:
Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream on suunniteltu niille aikuisille naisille, jotka etsivät tuotetta, joka vähentää välittömästi ihon ikääntymisen merkkejä ja luo tasaisen terveen näköisen ihon. CC voiteen käytöllä vähennät kosmetiikka-kuormaasi ja kaunistautumiseesi ei mene niin paljoa aikaa.
CC voide ehkäisee ryppyjen syntymistä ja korjailee pikkuvirheitä sekä kosteuttaa tehokkaasti.
Hyaluronihappoa sisältävä CC voide täyttää syvätkin rypyt ja voiteen sisältämät väripigmentit tasoittavat välittömästi ihonväriä. Voide hoitaa ihoa sisä- ja ulkopuolelta, koska se sisältää sekä pitkä- että lyhytketjuista hyaluronihappoa. Voide kosteuttaa ihoa saaden rypyt ja juonteet ikäänkuin täyttymään sisäpuolelta. Tämän lisäksi vain Eucerinin käyttämä glysiinisaponii stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa ihokerroksien soluissa ja toimii näin juuri syvimpien ryppyjen alkulähteillä.

Tuote siis sopii kaikille ja sisältää vielä 15 suojakertoimen ja UVA-suojan, mikä tähän vuoden aikaan on vielä riittävä, mutta kunhan aurinko alkaa enemmän paistamaan ja hanget hohtaa, niin suosittelen lisäämään tuota aurinkosuojaa, jos ulkoilee enemmän.
Minä olen sivellyt tätä Ecotoolsin isohkolla sudilla kasvoilleni pariin kertaan kerrostaen. Mutta koska minulla on sitä pahuksen couperosaa nenällä, poskipielissä ja leuassa ja onhan sitä vielä otsallakin, niin tarvitsen päälle peitevoidetta.  Olen käyttänyt tähän Joe Blascoen Special red neutralizeria. Kiinnitän vielä sormenpäillä siis tuon punaisuudenpoistajan, kuten meikkaaja Riia Koivisto teki mallille ja lisään tämän päälle vielä hieman CC:tä, sillä muuten väriero korostuu. Tämä voide kosteuttaa ja siksi pinta hieman kiiltelee ja olen aina viittä vailla tarttumassa puuteriin, mutta kun maltan hetken, kiilto tasoittuu ja iho näyttää tasaiselta ja hyvältä. Ei siis puuteria. Värisävynä tämä light on niin just tähän hetkeen ja saattaa olla, että keväämmällä on sitten jo liiankin kalpea, jos rusketun. Mutta kyllä tämäkin kauniisti sävyä antaa. Apteekeissa Eucerin Hyaluron-filler CC Cream on myynnissä helmikuusta lähtien. Pumppupullo 50 ml maksaa 33,40 e.

Tuote lehdistönäyte

                                               With love,
                                                      M

18 kommenttia on "EUCERIN HYALURON-FILLER CC CREAM"
 1. Hyviä vinkkejä, kiitos! Sormet syyhyten jo odottelen, että pääsisin tätä testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luonnollisesta meikistä pidät, niin tykkäät:)

   Poista
 2. Kuulostaa sellaiselta mistä voisin pitää, kaikki kosteuttava tänne heti, kiitos! Näyttää kuvassa aika tummalta toi väri, mutta se varmaan sulautuu ihan kivasti kasvoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt se on todella alkanut tuo ihon kuivuminen myös minulla! Pahus, mutta tämä on kyllä hyvä kosteuttajana, varsinkin jos laittaa vielä seerumin alle. Ei se sitten kuitenkaan ole tumma, kun se sulautuu kivasti ihon omaan väriin:)

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Voisin kokeillakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevyen meikin rakastajalle sopii, mutta ei peitä kyllä kaikkea:)

   Poista
 4. Juuri hyvä koiralenkille, antaa suojaa ja on riittävän kevyt. <3 Muutoinkin käytän cc-voiteita ja peittelen sitten Blascolla pahimmat rösöt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä suoja onkin tärkeää. Minulla käy myös niin, ettei noi CC:t täysin pysty peittämään kaikkea riittävästi.

   Poista
 5. Minäkin olen tätä testaillut nyt muutaman päivän - nyt kun meikkaaminen on hieman työlästä, on tämä ollut varsinainen pikapelastaja esim. kauppaan lähtiessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu oli muuten ihanan raikas:) Juuri päivämeikin ystävälle jees, mutta iltaan sitten muuta:)

   Poista
 6. Tämä oli kyllä iloinen yllättäjä. Tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja jos sä et ole aiemmin tarvinnut käyttää meikkivoidetta, niin silloin tämä on just!;)

   Poista
 7. Riian mukaan olin vaalean ja tummeman sävy rajamailla, otin kuitenkin vaalean, joka istuu talvenvalkoiseen ihoon loistavasti. Juuri sopiva kevyeen viikonopun #nomakeup-meikkiin, kun haluaa luonnollisen, mutta raikastuneen ulkonäön. Tarvitsen kyllä itsekin nenänpieleen ja tummia silmän alusia peittämään vähän peitevoidettakin ja pienen tupsauksen puuteria t-alueelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin:) Taitaa muuten olla melkein joka toisella tämä samainen ongelma, ettei peitä tarpeeksi kaikkea, mutta ihon pinta kuitenkin kivasti tasoittuu:)

   Poista
 8. Itsekin jo testailin parina päivänä, mutta laitoin sen meikkivoitteen alle. Siloitti kivasti ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on varmasti järkevää ja näin on itsekin pakko tehdä, jos ei halua puliveivata tuon peitevoiteen kanssa. Toisaalta rentona kotipäivänä tämä käy hyvin pelkästä kosteusvoiteesta:)

   Poista
 9. Tämä on lähdössä itselläni huomenna testaukseen. Minulle riittää pelkkä cc-voide loistavasti, yhtään paksumpi tai peittävämpi meikki saa kasvoni näyttämään liian meikatuilta ja tunkkaisilta. Couperosaa, epäpuhtauksia tai juonteita ei ole, ja ihoni on tyypiltään normaali. Tätä cc-voidetta on kehuttu paljon, joten odotan innolla testausta. Ikää mulla om 40 vee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät:) Tämä on varmasti juuri sinulle sopiva tuote, koska sinulla ei ole ongelmia ihollasi. Eli ei tarvitse paklata, sinä onnekas:)
   Kevyen ja luonnollisen lopputuloksen tällä kyllä saa.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature