Fnug Must have 25

tammikuuta 18, 2016"Fnug brändin takaa löytyy upea tanskalainen nainen Charlotte "Fnug" Munksgaard, jonka intohimona ovat kynsilakat". Skandinaaviset värisävyt ovat täydelliset ja hillityt, kauniista luonnosta inspiroidut. Rohkeuttakin löytyy ja varsinkin tämmöinen suklaa-mudansävy on minun mieleeni. Tuottteisiin on lisätty ylellistä kaviaariuutetta, joka sisältää korkeat pitoisuudet välttämättömiä amonihappoja ja mineraaleja, jotka vahvistavat luonnollisia kynsiä.Tuotteet valmistetaan EU:ssa ja kaikki tuotteet ovat formaldehydi, tolueeni ja dibutyyliftalaatti vapaita.
Kestoa luvataan ilman halkeamia, mutta minulla on nyt menossa surkea kynsikausi ja kynnet kärsivät liuskoittumisesta, jolloin kynsilakkakin joutuu koville ja lohkeilee. Mutta yritän pitkittää lakan kestoa värittömällä geelilakalla ja lisäilen parin päivän välein lakkaa tarvittaessa. Nappasin kynsistä pituudet pois, kun alkoivat ikävästi mennä poikki tuolta puolesta välistä niin, että piti oikein laastarin kanssa kasvattaa kynttä, jotta sen saisi edes leikattua. Yksi kun alkoi mennä, sai muutkin lähdöt ja nyt olen lyhkäisillä kynsillä mennyt uudesta vuodesta lähtien. Kyllä tämän kestää, kun tietää, että talvella aina käy näin. Kädetkin kyllä kuivaa niin, että saisi liotella voidepurkissa kokoajan.
Kärsitkö sinä kynsien ongelmista enemmän näin talvella?
Fnug tuotteita saatavilla jälleenmyyjiltä.

Lehdistönäyte
                                    With love,
                                          M
14 kommenttia on "Fnug Must have 25"
 1. Mulla on kans pari lakkaa Fnugilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä merkki oli mulle uusi ja miellytti, että jos on vähemmän myrkkyjä, niin sen parempi:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minusta tämä on sellainen hienostunut aikuisen naisen lakka ja käy moneen tilaisuuteen:)

   Poista
 3. Kärsin jonkun verran, mutta pahimmat ongelmat loppuivat vuosi sitten kun otin käyttöön Bakelin Efabodyn yövoiteeksi käsille, onhan se kallista "käsivoidetta", mutta kun se oikeasti auttaa. :D

  Tosi kaunis lakan sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin joo, tuo Bakel on kokeilematta, mutta uskon sanaasi, että on hyvä. Jos se auttaa myös kynsien liuskottumiseen, niin se on jo superhyvä!!
   Lakan sävy on minustakin tyylikäs ja kaunis:)

   Poista
 4. On ihan uus tuttavuus tuo merkki.Omat lakat tuon monesti Turkista,ovat laadukkaita ja edullisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli minullekin uusi tämä merkki! Niin, mistä vaan muualta saa lakat edullisesti, kuin täältä:)

   Poista
 5. Onpa hyvä sävy lakassa. Samasta vaivasta kärsin minäkin, kynnet liukottuvat todella helposti. Töissä jatkuva käsien peseminen ja käsidesin käyttö rasittavat myös kynsiä ja viikolla en usein jaksa kynsiä lakatakkaan.
  Mukavaa viikkoa M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se arjessa usein unohtuu tuo lakkaaminen ja jos käsiä täytyy pestä ja pyyhkiä paperiin, sekin kuivattaa! Ei ne kynnet aina lakassa tarvi ollakaan:)

   Poista
 6. Lakkapullo ei itsessään aiheuta mulla "ooh"-reaktiota, mutta lakan väri; se on upea! Tämän kelpuuttaisin milloin vain :) Mistä näitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä myy mm.Nougat,Dots, Destiny ja Mrs Jones täällä meilläpäin.

   Poista
 7. Ooh ihana sävy, mutta täysin uusi merkki. :) Kyllä on kauniit kynnet. Ihanaa päivää M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia:) Sävy on kyllä minustkin ihana:) Mukavaa iltaa <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature