Kun nälkä yllättää...

tammikuuta 31, 2016

...kannattaa pyöräyttää helppo metukkasalaatti. Meidän perheessä on usein tehty varsinkin viikonloppuna ja yleensä perjantai- tai sunnuntai-iltaisin salaatteja, jotka joskus ovat ihan tukevia ja ruokaisia. Tähän nopeaan salaatttiin voi laittaa mitä kaapista löytyy: pippurimetwursti on tärkein ainesosa, keitettyä pastaa, juustonpaloja, herkkukurkkua, kirsikkatomaatteja, keitettyjä munia, kurkkua, jäävuorisalaattia ja punasipulia.Löytyi sieltä Plantagenista myös leikkokukkia ja valkoiset tulppaanit ovat aina piristäviä ja sopivat tähän talveen värinsäkin puolesta.
Sunnuntai-ilta jo koittaa ja huomenna alkaa taas työviikko ja aherrus, niin ja helmikuu. Viikonloppu menee välillä kuin siivillä, puhumattakaan kuukausista!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

                                                With love,
                                               M
10 kommenttia on "Kun nälkä yllättää..."
 1. Hyvää on, salaattiinhan käy periaatteessa kaikki, kuten pizzaankin. :) Täällä juuri sellaiset tilattiin. ;) Ihana tuo maljakko. Mukavaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on:) Pizzaa tilattiin mekin viikko sitten, mutta nyt piti saada vähän terveellisempää, kuten metukkasalaatti, heh heh:) Tämä maljakko ostettiin silloin yhdessä sieltä Tallinnasta ja nyt vasta keksin sille käyttöä:)

   Poista
 2. Pippurimetwursti. Harvemmin löytyy meiltä metwursteja. Ihan sen suolaisuuden takia niitä tulee vältettyä. Sanot, että se on tässä tärkein ainesosa. Tuota pitää kuitenkin kokeilla. Metwurstimäärät kun eivät salaateissa ole kuitenkaan niin suuria. Ja suolainen salaatti on herkullista.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, terveyssalaatista ei nyt ole kyse:) Tätä ei paljoa kannatakaan laittaa, tulee turhan makkaraista, mutta sopivassa määrin ja juuri pippurireunoilla maustettua metukkaa:)

   Poista
 3. Minä olen myös erikoistunut vastaaviin ruokasalaatteihin. Voisin elää pelkästään sellaisilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on helppoja ja näihin voi todellakin heittää sekaan mitä kaapissa on:)

   Poista
 4. Namskis, nyt tuli nälkä! Tuosta salaatista löytyy kaikki
  mun lemppariainekset.
  Mukavaa helmikuun ensimmäistä päivää <3

  VastaaPoista
 5. Uuh, miten näyttää hyvälle <3! Ihanaa helmikuuta kaimaseni!

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature