Lumenen True Mystic Volume Mascara ja True Mystic silmänrjaustussi

tammikuuta 24, 2016Olen ripsivärin suurkuluttaja, pakko se on myöntää. En lähde minnekään ilman risiväriä ja noh, taidan  minä lähikaupassa käydä, mutta yleensä ottaen se on melkein yhtä tärkeä minulle kuin hampaiden harjaus aamulla. Niinpä rispiväriltä vaadin paljon ja useita kokeilleena, tiedän heti, mikä toimii ja mikä ei. Ripset ovat nyt saaneet Revitalash seerumia ja oikeasti ne ovat kasvaneet ja jopa alkaneet kihartua ylöspäin. Mutta tästä tulossa oma juttunsa myöhemmin. Ripsivärin laittaminen on siis tämän johdosta hieman helpottunut ja ripset näyttävät kauniilta pitempään, jopa vielä illalla. Oli aika, kun käytin vain vedenkestäviä ripsevärejä, sillä silmäni vuotavat herkästi tuulesta ja keväällä siitepölyaikaan muutoinkin. Mutta vedenkestävä ei tietysti pysy ripsissä rasvaisten luomien takia ja sen takia on ollut hieman epävarma olo meikistä ja sen suttautumisesta.


Nyt olen ollut iloinen näistä kestävimmistä ripsiväreistä, jotka saa vedellä pestyä pois. En kuitenkaan ihan pelkällä vedellä yleensä pese, mutta samalla poistoaineella kuin muunkin meikin. Nämä pysyy kyllä kiitettävästi ripsissä ja tässä Volume mascarassa on pitoa ihailtavasti riittänyt, jopa kostealla säällä. Ainoa ongelma oli tämä paukkupakkanen, jossa sitten ripsiväri joutui niin koetukselle ja ilmeisesti huurtui ja sisälle tullessa suli ja tahrasi ripsen kuvia luomen yläpuolelle. Mutta, muutoin olen ollut enenmmän kuin tyytyväinen. Idea tähän mascaraan on ammennettu pohjolan tummista öistä ja kaamoksesta. Ripsivärin voidemainen vahakoostumus tekee ripsistä tuuheat, muttei paakkuiset. Tosin eräässä meikkaustilaisuudessa meikkaaja kertoi, että hämähäkkisilmät, joita niin moni pelkää, on kovaa vauhtia tulossa ja mitä paksummat ja jopa yhteen liimautuneet, sitä parempi. Tätä ei vielä tällä ripsivärillä saa aikaan, mutta tällä on mahdollista useampaan kertaan kerrostaa ja siten luoda illuusio runsaammista ripsistä. True Volume Mystic Mascaralla olen saanut kuitenkin normaalin lookin yhdellä kerroksella, joten liian tuhtia tavaraa tämä ei ole. Harja on tähden muotoinen ja se nostaa ripsiä ylöspäin ja tuuheuttaa niitä ripsiväriä sutiessa. Harjan kuidussa on maksimaalinen tarttumapinta, jonka ansiosta jokaiseen ripseen levittyy optimaalinen määrä ripsiväriä. Dramaattisen lopputuloksen viimeistelevät Polar Night-pigmentit. Formuloitu ilman parabeeneja, formalehydin luovuttajia, alkoholia ja hajusteita.


Meikatessa mielelläni rajaan silmät, mutta ongelmia aina tuottaa rajausvärin pysyvyys ja geelimäiset siveltimellä tehtävät rajaukset ovatkin olleet kiitettävästi käytössä. Niillä ei tosin saa sellaista kauniin ohutta rajausta, vaikka meikkaajan vinkkinä minulle olikin, että hän välttelisi suoranaisia kissamaisia rajauksia minuna. En niitä sellaisena laitakaan, mutta kyllä se tuo intensiivisyyttä katseeseen ja viimeistellymmän lopputuloksen, kun ripsienrajaus on tehty. Tämä Lumenen True Mystic silmänrajaustussi on yllättänyt kyllä kestävyydellän ja tämä ei ole lainkaan suttaantunut, vaikka on ollut käytössä koko päivän. Silti tämä lähtee pesussa helposti pois. Silmänrajaustussilla saa ohuen ja tarkan viivan, kuivuu nopeasti, hylkii vettä ja on tahraamaton. Juuri näin. Tämäkin on formuloitu ilman parabeeneja ja alkoholia.
Näillä on menty jo reipas kuukausi ja mennään vastakin. Oikeastaan ensimmäinen Lumenen ripsiväri  minulla, joka peittoaa kirkkaasti useamman selektiivisen puolen ripsivärin ja hintakin vain 19.90 e ja rajaustussin saa hintaan 12,90 e. Molempia löytyy mustan lisäksi myös ruskeina. Suosittelen kokeilemaan.

Tuotteet lehdistönäytteitä

                                     
                                         With love,
                                  M
14 kommenttia on "Lumenen True Mystic Volume Mascara ja True Mystic silmänrjaustussi"
 1. Tuota ripsaria täytyy varmaan kokeilla, edelleen kun on etsinnässä täydellinen ripsiväri, joka ei tee pandasilmiä.

  Japanista itse asiassa löysin täydellisen, kauniit ripset tekevän ripsivärin, ei levinnyt ja peseytyi vaikka vedellä helposti. Valitettavasi älysin ostaa vain yhden, eikä netistäkään näytä saavan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Ei muuta kuin uutta matkaa suunnittelemaan:)

   Poista
 2. Noita molempia on ollutkin tarkoitus kokeilla, kiitos testauksesta;) Sokoksella katselin testeriä ja se näytti siltä , että väriä tuli harjaan roimasti paakuilla, lieneekö avaamattomassa samalla lailla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä sellaista paakkuhommelii ole huomannut, sillä minä olen kyllä saanut kerrostaakin välillä, kun on tullut niin vähän tavaraa harjaan. Jaa, olisko se testeri kuivahtanut?

   Poista
 3. Kiitos vinkistä - jokohan löytyisi haastaja Sensain ja Isadoran 38 -ripsareille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule niitä minäkin olen vuosittain käyttänyt, mutta nyt tämä kyllä on ihan superhyvä haastaja. Mutta Sensai ei kyllä lähde pakkasellakaan toisin kun tämän kanssa kävi. Että sellainen ero:)

   Poista
 4. Mä olen ihan ihastunut noihin rajaustusseihin. Tulee todella siistin näköinen rajaus.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee ja ihmeen helposti onnistuu, kaikkien kanssa ei näin helposti tule hyvää jälkeä!
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Näyättäisi aika hyvältä ripsarilta. Myös tuo rajaustussi on aika tarkan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo rajaustussi on tarkka kuin mikä ja ohutta jälkeä tulee:)

   Poista
 6. Uijui ei mikään ole niin tärkeää, kuin hampaidenpesu, hehee terkuttaa hammasneurootikko. Noh ei vaiskaan, odotan paljon tuolta ripsarilta ja täytyy sanoa, että sillä on aivan ihana tähtiyömäinen ja Lumenemainen ulkonäkö. Hitsinpimpulat tuo tussikin näyttää toella hyvältä.

  Iloa iltaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei äiti, kyllä mä pesen hampaat, vaikkei olisi ripsväriä laitettu:) Se on kuules hyvä!
   Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 7. Tuo tussi on hyvä, sain sen Livboxista ja ripsari on tällä hetkellä testiajossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minut yllätti täysin tuon tussin kestävyys ja ei suttantunut luomivakoon, kuten aika usein käy:)
   Ripsarista en kyllä löydä mitään moitittavaa, sen pitää minkä lupaa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature