Makuuhuoneeseen uusia tuulia?

tammikuuta 26, 2016

Kuva lainattu Ellos
Kuva lainattu Ellos


Kyllä se on hieman hassua, kun yhden toiveen toteuttaa, niin jo seuraavaa halajaa. Onko ihminen koskaan tyytyväinen? No, en käy tuota pohtimaan, sillä pelottaa jo vastaus. Minä pohdiskelen tässä kevyempiä aiheita ja juttuhan lähti siis siitä, että syksyllä maalasin makuuhuoneen seinän mustaksi, teimme miehen kanssa valkoisen sängynpäädyn, johon olen ollut todella tyytyväinen ja uskon, että nyt mieskin tykkää tästä versiosta enenmmän kuin entisen värimaailmasta. Hankin juuri viime viikolla uuden lampun ja nyt mielisin uusia sänkyvaatteita. Olen katsellut niitä H&M HOME:n pellavaisia ryppylakanoita, mutten tiedä olisinko niihin sitten tyytyväinen. Niin ihana kun tuo uudehko, auts onhan se jo puoli vuotta vanha, kuivaava pyykkärini onkin, niin se rypyttää ärsyttävästi nuo lakanat kuivatessaan, joten ryppyiset lakanathan minulla jo onkin, joten tarviiko sitä ihminen niitä nyt vielä pellavamuodossa?
Joka tapauksessa upeita makuuhuoneita on ihana katsella ja Pinterest on niitä pullollaan ja sieltä voi kivasti ammentaa lisäinspiraatiota. Eri asia on sitten, että mistä löytää sellaisia ihania vuodevaatteita, jotka ovat kohtuullisen hintaisia ja laadukkaita.
Tykkään siitä, että sängyn voi jättää petaamatta ja kauniiden vuodevaatteiden ansiosta sänky myllerrettynäkin näyttää tyylikkäältä ja kutsuvalta. Tai siihen siis pyrkisin. Candice-pussilakana kyllä kieltämättä houkuttaa tuolla Elloksen verkkokaupassa, mutta en nyt ihan vielä ole valmis painamaan nappia. Hiekan väri voisi olla mahdollinen tai oikeastaan valkoista ja mustaa, niin olisi aika dramaattinen.
Onko sinulla menossa muutoksien tuulia kodissasi? Toiveita? Haaveita? Toteutuksia?

                                      With love,
                                      M14 kommenttia on "Makuuhuoneeseen uusia tuulia?"
 1. Mä tulin toiveikkaana katsomaan, että mitä se Minna täällä paljastaakaan ;) No tiesinhän mä sen, että vuodevaatteisiin se liittyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry pettymys, kun ei tullut nyt muuta paljastettua:D Mä kyllä vähän mietin tuota otsikkoa, että viekö se harhaan....

   Poista
 2. Hyppäisin oitis nukkumaan kumpaan vaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikös ole ihania petauksia! Miksei ne omat petaukset koskaan näytä tältä??

   Poista
 3. Toiveena olisi saada uusi lamppu olohuoneeseen. Valintakin on tehty, nyt vaan pitäisi saada itsensä Ikeaan. Ihanat nuo lakanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Ikea on meilläkin suht lähellä, mutta sinne lähtemiseen täytyy saada kunnon inspis:)
   Kyllä kaikki uudet vuodevaatteet näyttää tosi ihanilta:)

   Poista
 4. Penkki ruokapöydän kaveriksi (kahden tuolin tilalle) - se on oma toiveeni tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin ihan hyvä idis,varsinkin jos siinä ei satu istumaan kahta nahistelevaa lasta:)

   Poista
 5. Nuo sängyt on niin kutsuvia ♥
  Nyt pyörii yksi asia vain pääs, perjantaina ilmastoinnin putsaaja valloitta meidän huushollin ja sitä en kestä jos kamala sotku jää, kun juuri oon teheny suursiivot ☺kääk☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei:) No, eiköhän niillä ole kunnon laitteet mukana, jotteivat koko huushollia sotke:)
   Suursiivoilun jälkeen sitä kieltämättä on euforiassa ja ei halua tietty ketään sotkemaan!

   Poista
 6. Mulla on hm:n pellavalakanat tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä kuulostaa ja tuntuu hyviltä, kerran olin jo ostamassa, muttei ollutkaan kahta yksittäistä pussilakanaa, vaan tupla, joten se jäi. Mutta nyt täytyy todella harkita:)

   Poista
 7. Meillä on paritkin noita HM:n "ryppylakanoita", enkä pois vaihtaisi mistään hinnasta! Vaalean- ja tummanharmaat. Eikä ne muuten edes rypisty samallla lailla kun ensimmäiset Anttilasta hankitut pellavapussilakanat, ovat sen verran paksua ja hyvää matskua. Suosittelen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä, sillä kyllä materiaalilla on väliä ja olen kyllä tykännyt noista H&M pyyhkeistäkin, joten nyt menee todella harkintaan:) Liikaa jos rypistyy, niin en tykkää!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature