Osis+

tammikuuta 20, 2016

Viikko sitten kerroinkin uusista hiustuotteista, joita sain Osis+ tapahtumassa ja nyt kerron hieman miten nämä tuotteet itsellä toimivat. Osis+ Bouncy Curls, Volume up ja Freeze finish ovat tuotteita, joita olen nyt muutaman kerran hiuksiini suihkinut ja sivellyt. Nämä tuotteet valittiin minulle sillä periaatteella, että saisin vielä jäljellä olevia kiharoita hieman tuettua siihen saakka, kunnes saan taas uudet kiharat hiuksiini. Lisäksi toivon tietysti kuparinpunaisen värin säilyvän hehkuvana mahdollisimman pitkään. Tässäpä haastetta, sillä punainen tahtoo helposti haalistua. Onneksi nykyisin hiusten hoitamisessa ja muotoilussa pyritään kiinnittämään tähän seikkaan huomiota, jotta meillä olisi piempään mahdollisuutta nauttia hiuksistamme ja niiden värisävyistä sellaisina, kun ne ovat kampaajalta lähtiessämme.


Täytyy nyt sanoa tähän, että itselläni on paksut karheat hiukset ja niitä on paljon, joten suoranaista tuuheutta en kaipaa, mutta kun hiukset ovat raskaat, niin niitä täytyy tukea tyvestä ja kohottaa ilmavaksi, jottei tule pannaria. Lisäksi kihara vain latvassa saa lopputuloksen vieläkin hassummaksi, jos hiukset ovat littanana päälaelta. No tämä Volume up auttaa siihen, mutta suihketta kannattaa käyttää maltilla, kuten aina ja testailla montako suihkausta tarvitsee kampaukseensa. Huvittavinta tässä meikäläisen kohdalla kuitenkin oli se, ettei missään kerrottu, laitetaanko tämä kosteaan tukkaan vaiko täysin kuivaan. No, minäpä kokeilin pyyhekuivattuun ja lisäsin vielä tuota kiharageelia ja ajattelin, että voihan tämä olla kamala munaus. WOU, miten turpo tukastani tuli kuivauksen jälkeen. Jo vain toimii.


Tämä Bouncy curls teki minuun ehdottomasti vaikutuksen ja täytyy vielä kehaista tuoksua, ihanan hedelmäinen ja geeli levittyi hiuksiin hyvin, eikä tehnyt tahmaista pintaa, mutta tunsin heti kuivatessa kuinka kiharoihin sai ryhtiä, niitä puristellessa ja pöyhiessä. Loistotuote ja jää ehdottomasti vakiotuotteeksi.


Tämä suihke Freeze, on peruslakka ja saattaa olla, että minulla on vielä opettelemista tämän kanssa. En ole pahemmin lakkaa viime aikoina suihkinut, jotta tukasta ei tule sellaista jäykkistä. Jos taas kiharran hiuksiani, silloin koen, että lakka on paikallaan ja hieman olen tätä suihkinut ja testaillut. En osaa vielä sanoa, onko tämä it, mutta ihan menettelee.
Mutta armottomin on tässä pakkassäässä ollut pipo, jonka joutuu päähän vetämään, silloin voi sanoa kampaukselle goodbye ja toivoa parasta.´Ehkäpä siinä hieman auttaa, jos on kunnon pohjustukset ja viimeistelyt suoritettu, mutta niin turhamainen en kuitenkaan  ole, jotten sitä pipoa sitten kuitenkaan näillä pakkasilla laittaisi.


Tuotteet lehdistönäytteitä

                                                            With love,
                                             M
12 kommenttia on "Osis+"
 1. Nämä Odis tuotteet on kyllä aivan mahtavia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä ovat ja olen joitakin näitä jo vuosia sitten käyttänytkin:)

   Poista
 2. Osis on kyllä niin huippu, vuosia olen käyttänyt Osiksen hiuslakkaa ja kokenut sen yhdeksi parhaista. Tänään nähdään, jee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, hyviä tuotteita, jotka toimii! Kiva oli nähdä ja iso kiitos kyydistä ja halit sulle <3

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt monta pullollista Osiksen lakkoja, kiharavoiteita ja kiiltosuihkeita. Kaikki toimivat hyvin :) Lakoista olen suosinut ykköstä, koska se antaa kaikista kevyimmän pidon ja sopii hyvin ponnarilakaksi. Eli toisin sanoen taltuttaa pörröt ja antaa todella kevyen pidon. Se voisi olla sullekin hyvä, jos et halua "kovia" kiharoita :)

  VastaaPoista
 4. Nuo Osis-tuotteet kuulostavat toimivilta! Tiedätkö onko tuossa sarjassa hajusteettomia hiustenhoitotuotteita? Niitä on harmittavan vähän, itselläni on käytössä Cutrinin Sensitive muotovaahto ja hiusspray.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en tiedä, mutta epäilen ettei, koska luulisi, että siitä olisi rummutettu. Nämä hiustuotteet tuppaavat kyllä aika voimakkaasti tuoksumaan!Otanpa asiakseni kysäistä!

   Poista
 5. Osiksen lakat on hyviä, monta vuotta olut käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja samaa tuolla edellä jo kirjoitinkin, että vuosia sitten näitä on jo tullut testailtua:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No kyllä tuo geelituote nousi myös minun suosikki-tuotteeksi ja muutkin toimivat hyvin:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature