Uusi makuuhuoneen valaisin

tammikuuta 23, 2016

Kirjan lukeminen on minulle tärkeä rituaali iltaisin ja mieluisin lukupaikka on makuuhuoneen sängyllä pötötellen. Silloin myös tärkeäksi nousee valaistus, sillä lukeminen muuttuu turhan raskaaksi, jos lukuvalo ei ole riittävä. Minäpä otin sitten ja valitsin taloon.comin nettisivulta itselleni mieluisan valaisimen ja eilen se sitten saapui.


Nyt on pakko huokaista noita kuljetusfirmoja, kuinka ne miellellään nakittaisi asiakkaan odottamaan päiväksi yhtä lähetystä. Kuljetuksen ajankohta oli 8-16. No useimmathan meistä tekevät sitä työtä työpaikalla tuona aikana, joten meinasi mennä vastaanottaminen hankalaksi. Onneksi muistin, että nuohooja tulee meille yhtenä aamuna nuohoamaan ja mies oli luvannut sen homman hoitaa, joten lamppukin sai luvan sitten tulla samaisena aamuna.


Lamppu koottiin kyllä nopeasti, mutta voihan, mikä homma, että tuon lampun sai tuohon putkeen asennettua, koska se oli niin millilleen mitoitettu. Mukana oli myös imukuppi, jolla lampun sai kierrettyä paikoilleen, mutta se luisteli lampun pinnalla, eikä kierto onnistunut. Lopulta mies sai sen viimein paikoilleen ja nyt vain toivon sen olevan kestävää laatua.


Olin suunnitellut hankkivani näitä kaksi, molemmin puolin sänkyä, mutta mies oli jo heivaamassa lampun mäkeen, joten annan pölyn laskeutua, ennenkuin ehdotan sitä uudestaan. Lampusta kyllä tykkäsin ja minusta se on tarpeeksi kevyt ja siro meidän makuuhuoneeseen.


Sponsored

                                                      With love,
                                                              M
20 kommenttia on "Uusi makuuhuoneen valaisin"
 1. Kaunis lamppu!
  Anna vaan pölyn laskeutua ja sitten voit tilata uuden samanlaisen kun vastoinkäymiset on toivottavasti unohdettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä se on jo laskeutunut, mutta ymmärrän miestäni,kun haavakin tuli sitä hitsin lamppua hiertäessä:) Öö, voisko hieman olla hempompaa tuo lamppujen vaihto? Nimimerkillä kysynpä vaan:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, niin on minustakin ja nyt jo kaipailisin sille kaveria. Tosin mies ei lue koskaan sängyllä, joten....

   Poista
 3. Tästä lampusta oli siis kyse ja onpahan tyylikäs. ;)Apua miten sen kilpailun kävi? Muiskuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips vaan ja juu oli, haavakin miehelle tuli siinä, kun sitä lamppua laitettiin!! Auts! Mutta nyt on uusi valaisin meitsillä:) Kilpailussa olin sit varmaankin viitonen,jos oikein ymmärsin. Kiitos ihanasta kannaustamisesta. Kaikki paketissa pojat taisi viedä voiton!
   Mukavaa lauantai-iltaa ystäväni <3

   Poista
 4. Tosi tyylikäs ja siro valaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Niin mäkin ajattelin ja tämmöisiä olen katsellut jo jonkin aikaa, toledo oli nimi kai, mutta hinta hieman suolaisempi kuin tämän:)

   Poista
 5. Hieno lamppu. Mä olen ollut joskus tosi kypsä tietyn firman kuljetuksiin. Yhdelle firmalle on tosi vaikeaa tajuta se, että asiakas ei ole juuri silloin kotona, kun hän sattuu soittamaan, että on oven takana. Sitten kun ei olla oven takana, eikä madollisesti seuraavanakaan päivänä, niin paketin saaminen menee tosi vaikeaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole rasittavaa! Eikö heidän tehtävä ole toimittaa paketti suhtkoht silloin kun asiakkaalle sopisi ja yleensä illalla kun joku on kotona? Mutta ei onnistunut edes jättää postiin,kun sitä kyselin, vaikka olisin tien toiselta puolen hakenut. Töihin en tätä tilausta halunnut, kun en tiennyt millaisessa loodassa se tulee. Joo, ens kerralla olen viisaampi. Toisaalta ihana ajatus, että paketti tulee ovelle, mutta vähän joustoa, please!

   Poista
 6. Tosi hyvännäköinen lamppu, vaikka aiheuttikin päänvaivaa :)
  Juuri sopivasti valoa iltalukemista varten.

  VastaaPoista
 7. Hyvän näköinen valaisin ja tosi, kun sängyssä lukee pitää olla kunnon valo ☺
  Mukavaa viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 8. Kaunis valaisin, siro, mutta samalla riittävän tehokas!
  Itsekin tykkään lueskella sängyssä, mutta oma pöytälamppuni
  valaisee kehnonlaisesti. Täytyykin korjata asia ja lähteä
  asiallista valaisinta metsästämään.

  Auringonsäteitä sunnuntaihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mikään ei ole kurjempaa, kun lukea huonossa valossa.
   Auringonsäteitä kaivattaisiin, kun täällä on karmee lumimyräkkä:)

   Poista
 9. Onpa kiva lamppu, sopii just teidän makkariin :)

  VastaaPoista
 10. Hauskan simppelin kokoinen valaisin. Sopii teille hienosti ♥

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature