Vaasan leipäherkut

tammikuuta 27, 2016

Olipas mukava tulla kotiin tänään, kun Vaasan leipä oli tuonut muhkean kassin leipäherkkuja maisteltavaksi. Sieltä löytyi pikku suolapalaa, paahtista ja vähän makeaa herkkua myös.
Olinkin niin väsähtänyt töistä, että tämä kassi piristi kummasti ja oli nälkäkin, joten kävin heti maistelemaan antimia.


Nämä välipalaherkut ovat uusinta uutta Vaasalta ja käteviä pikku makupaloja niin välipalaksi kuin naposteluunkin. Pehmoisia suolapaloja, jossa täytteenä juusto tai pesto. Juusto tuli minun suosikiksi, sillä en ole niin peston ystävä. Retkieväänä varmasti mainio ja pussikaan ei paina repussa paljoa, sillä näitä löytyy pussista kahdeksan kappaletta.Taika leivän makuun olen päässyt jo syksyllä, mutta nyt uutuutena löytyy Taika Herkkukaura ja Monivilja. Paahtoleivät ovat ohuempia kuin olemme tottuneet, mutta sitä rapeimmaksi paahtuvia. Näitä voisi kyllä popsia kieltämättä turhankin monta. Maku Kauraleipään tulee kaurasta, omenan paloista ja auringonkukansiemenistä. Moniviljaan taas on lisätty pellavan- ja auringonkukan-siemeniä, hirssiä, kaura-sekä maissihiutaleita.


Vaasan tummat viipaleet on tummempi ja rukiisempi viipaleleipä, jossa riihiruis ja mallas tekvät uudenlaisen makumaailman ja koska näissä ei ole siemeniä, niin nämä on helpompi tarjota perheelle, koska kaikki eivät pidä siemenistä leivässä. Varsinkin lapset tahtovat ovat hyvinkin epäluuloisia kaikkeen rouheaan leipään ujutettuun siemeniin ja jyviin.Noh, tätä pussia ei olisi pitänyt edes avata, sillä meikäläisen tuntien käsi käy pussissa ja pullat katoavat kummallisesti. OOH sarjaan kuuluva Vanilja-rahka on kyllä ihanan pehmoinen herkkupala, joka huomenna varmaankin lähtee mukaani töihin kahvittelun seuraksi, sillä meidän tytöthän ovat vielä herkkulakossa ja mies ei näistä makeista kummemmin perusta.
Kyllä maha nyt pullottaa. Nämä herkut löytyvät helmikuusta alkaen kauppojen hyllyiltä. Eikun maistamaan.

Tuotteet saatu blogitestiin

        
                                 With love,
                                        M
8 kommenttia on "Vaasan leipäherkut"
 1. Hih sulle kävi samalla lailla, kuin täälläkin eli OOH vaniljarahkat miltei kaikki meni ja seuraavaksi tytär napsaisi pussin ja eipä muille jäänyt mitään. Taikaleipä on lemppari paahdettava leipä. <3

  Kivaa iltaa ja herkkuhetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kun olin vähän nälissäni:) Sulla sentään tytär otti pussin, kun mä taas törkeesti omin sen itelleni! Kalama mä oon!
   Mukavaa iltaa mussutellen <3

   Poista
 2. Noi suolaiset kiukurat sai veden kielelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösiä pitäs kai aina olla käsilaukun pohjalla, niin ei tuli kiukkuhetkiä:)

   Poista
 3. Nuo minisnackit ja vanilja-rahkapullat kelpaisi mulle! Olen kyllä yrittänyt vähentää leivän syöntiä ja pullien mussuttelua, mutta aina välillä annan sitten mennä edellisten päivienkin edestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä kannata liian kurttuotsaisesti aatella, syö silloin kun on nälkä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature