DrHauschkan kevään Come back look hurmaa

helmikuuta 19, 2016

Tammikuun kirpeässä pakkasessa riensin blogitapahtumaan, jossa DrHauschkan kevään/kesän sävyjä esitteli meille kansainvälinen meikkitaiteilija Karim Sattar. Kokoelma sisältää toivottuja tuotteita vanhoista kokoelmista, joten nimenä on Come back look. Meikattavana oli Pupulandian Jenni.
Kaikenlaisia niksejä tämä Karim herra esitteli, tehden samalla ensin kevyen meikin Jennille ja lisäsi sitten hieman volyymia ja rakensi siitä iltameikin.
Nikseistä sen verran, että jos meikatessa silmät alkavat vuotamaan, niin nielaise pari kertaa, niin jo auttaa. Kajalia voi levittää myös silmän yläluomen sisärajaan. Hurjan näköistä touhua ja vaatinee hieman harjoittelua, mutta kieltämättä katse on intensiivinen.
Vihreitä ja ruskeita silmiä korostaa parhaiten violetti ja sinisiä silmiä kullanhohtoinen luomiväri. Poskipunaa voi käyttää myös luomilla.
Kulmavärinä toimii parhaiten kulmakynä tai puuterimainen luomiväri. Kulmat harjataan ensin alaspäin ja niihin levitetään väri ja sitten harjataan ylöspäin ja näin väri kiinnittyy parhaiten ihoon ja pysyy.
Ripsiväreillä voi kikkailla niin, että harjaa yläripset mustiksi ja alaripset vaikka vihreiksi, näin saat lookin, jossa on vähän ytyä.
Rajauksen voi tehdä siveltimellä aloittamalla luomen keskeltä ja vetämällä viivan silmänurkkaan ja sitten toinen viiva ulkonurkkaan päin. Rajaus onnistuu harvemmin kertavedolla, joten pienimmillä viivoilla jälki on siistimpi.


Luonnonkosmetiikkamerkki DrHauschka on 100% sertifioitua luonnon ja/tai luomukosmetiikkaa. Mineraalipigmentit sekä hoitavat rohtokasviuutteet, öljyt ja vahat säilyttävät ihon kosteuden ja suojaavat sitä ulkoisilta vaikutuksilta. Ei sisällä lainkaan synteettisiä tuoksu-tai säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikonia eikä PEG:tä.
Tiedot poimittu esitteestä.Tämä kaunis ja luonnollinen sävy Novum Mable Glow 08, on kuulemma useiden kuuluisien filmitähtien parissa hittituote, Karim kertoi ja uskon sen, sillä se mielenkiintoisesti korostaa huulien omaa sävyä ja näyttää luonnolliselta. Tätä sävyä on saatavissa vain rajoitetun ajan.

Heräsikö kiinnostus kevään sävyistä?

Tuotteet lehdistönäytteitä
                             

                                           With love,
                                                  M
8 kommenttia on "DrHauschkan kevään Come back look hurmaa"
 1. Miten upeita kuvia! Huulipuna näyttää ihan omalta sävyltä ja tuo luomiväripaletti on todella kaunis. <3 Ihanaa viikonloppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Huulipuna oli niin hyvä, että nuorempi tytär nappasi sen heti kun olin kuvannut:) Luomiväritkin tuovat hempeydellään mieleen sen kevään!
   Ihanaa viikonloppua!<3

   Poista
 2. Näyttää ihanalta. Jotenkin mä olen alkanut tykkäämään Dr Hauschkan kosmetiikasta paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näistä luonnonjutuista paras ja tasokkain on.

   Poista
 3. Ihania sävyjä luomiväripaletissa, tykkään!
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöiset sävy taitavat sopia aika monelle ja kun niitä vielä oppii yhdistelemään, niin meikki on täydellinen:)

   Poista
 4. No kyllä heräsi! Tuo huulipunan sävy saattaisi sopia
  minullekin. Missä näitä Hauschkan meikkejä myydään?
  Olisi kiva päästä tutustumaan koko valikoimaan.
  Kaunista viikonloppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule Stockmann, Sokos ainakin ja Life-verkkokaupat ja Hyvinvoinnin tavaratalot:)
   Kiva, jos tykästyit! Mukavaa viikonloppua <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature