Joe Blasco Ultralift Serum, BB cream and Red Neutralizer

helmikuuta 03, 2016


Täällä on jälleen tarjolla testauksessa olleita tuotteita ja vielä näitä toki edelleen käytetäänkin. Talvi-iholla kun on vaatimuksia ja sille pitää tarjota parasta, jotta se kukoistaisi. Sain tuon Joe Blascon Ultralift Serumin joskus ennen joulua, mutta niin on vain aika mennyt, etten ole tähän ennättänyt paneutua. Koska haluan perehtyä tuotteeseen kunnolla, ennenkuin annan tuomioni, niin aikaahan näihin testailuihin menee. Joskus jonkun tuotteen kanssa ei vain ole sinut tai iho ei siitä tykkää, joten silloin siitä ei juttua tule. Saatan silti ennen testailuja esitellä tuotteet, sillä ne saattavat kuitenkin jollekin sopia. Esimerkiksi hiustuotteet ovat sellaisia, että joskus harmittavasti, vaikka olisi kuinka hyvä tuote ja siihen haluaisi ihastua, niin se ei vain omaan pehkoon toimi. Mutta onneksi meidän perheessä riittää noita testikavereita ja hiustuotteet onkin sitten ahkerassa käytössä, varsinkin jos on metritolkulla tuota hiusta. Kyllä ne aina jollekin sopivat sitten, etteivät mene roskiin.

Mutta Joe Blascon seerumiin palataan ja en ole sitä käyttänyt kuin puolitoista viikkoa ja on pakko todeta, että tästä tykkään. Ensinnäkin, kasvoihin ilmestyy aina pieniä varoitusmerkkejä, eli näppysiä, kun uusi tuote iholleni laitetaan. Ei heti, vaan parin päivän päästä. Edellisen seerumin kanssa pieni näppy leuassa ja tämän tuotteen kanssa pieni näppy kulmakarvoihin. Joten elossa ollaan ja reagoidaan. Kutinaa tai punoitusta ei ole, joten voin jatkaa testailua, tai siis jatkuvan punanenäisyyden jo tässä skippaan, sillä se on minulla aina kuvioissa. Tuoksu on raikas, taasko minä sen tästäkin löydän, mutta on se, ei voimakas, muttei tuoksutonkaan. Ohut, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Tätä ei sipaista silmien ympärille, mutta muualle kyllä. Aamuisin ja iltaisin voiteiden alle ja nyt minulla on myös nuo Jane Iredalen Preb tuotteet käytössä tämän kanssa. Tulin juuri kasvohoidosta ja sain kuulla, että ihoni ei ole pintakuiva, jota viimeksi minulle valiteltiin, joten tämä on antanut varmasti kosteutusta ja lämmitti mieltä, kun kerrottiin, että kasvoni tuntuvat kiinteiltä. Wau, tuollaista ei ole koskaan ennen sanottu ja uskon, ettei nämä seerumiläträilyt ole ihan hukkaan menneet.  Itsellänikin on sellainen tunne, että iho tuntuu olevan hieman napakampi ja sitähän tässä tavoitellaan, tuote kun  sisältää ainesosia ja yhdistelmiä, jotka parantavat ihon elastisuutta. Mutta hankalaa se on, kun omia kasvoja aina sieltä peilistä katselee, niin ei sitä helposti huomaa, kuin vaan ne virheet.Joe Blascon BB creamilta 5 in 1 odotin paljon ja että sitä voisi käyttää ilman tuhtia peitevoiteita, mutta toisin kävi. Minun couperosaa se ei peittänyt, vaikka muuten tuntuikin hyvältä sävyltä tämä light.  Voin kyllä käyttää tätä vaikkapa kävelylenkillä suojaavana voiteena, mutta kyllä minä tuon punaisuuden peittäjän siihen kaveriksi tarvitsen. Tämä on ihanteellisen kevyt voide sellaiselle iholle, jolle ei tarvita paljoakaan peittämistä. Se antaa kauniin sävyn ja tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa ja suojaa ikääntymiseltä, sekä antaa hehkua.

Onko tuotteet tuttuja ja ehkä käytössä? Käykö sinulle koskaan niin, että odotat joltakin tuotteelta paljon ja luulet sen olevan juuri sinulle, mutta teistä ei vain tule bestiksiä?

Lehdistönäytteitä
                                         With love,
                            M10 kommenttia on "Joe Blasco Ultralift Serum, BB cream and Red Neutralizer"
 1. Tuo punaisuuden peittäjä on loistava! Blascoa olen käyttänyt parikymppisestä eli hurjan pitkän pätkän jo. Ja jos jotain en vaihda niin valonappia. Tuo seerumi oli taivaallinen, käytin koko pullon ihan viimeiseen tippaan asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blascon peitenappi todella peittää ja muuten se meikkivoiden siinä pienessä rasiassa on ollut mun suosikki! Mutta harmi, ettei tämä bb mulle nyt riitä, tai siis iholle, mutta jollekin onnekkaalle kyllä! Seerumi on yllättänyt mut positiivisesti :)

   Poista
 2. Toi seerumi on mun suosikki. Rakastan sitä! Meikin alla ihan ässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se ässä-tittelin taitaa multakin saada:)

   Poista
 3. toi seerumi on mulla nyt käytössä ja tykkään. Mulla on kaksi seerumia, joista tykkään yhtä paljon. Tämä on niistä toinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla just meidän ikäluokalle suunnattu! Kerran yksi zumba-kamu toitotti facebookissa, että kannattaa käyttää tätä seerumia, sillä häneltä kysyttiin heti kohta aloittamisen jälkeen alkossa papereita! Niin ja nainen on kohta nelikymppinen:D Joten toimii!

   Poista
 4. Monen (kalliin selektiivisen) meikkivoiteen kanssa on käynyt niin, ettei suurista odotuksista huolimatta ole ollut ollenkaan hyvä. Silloin on harmittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri sitä kurjuutta, kun olettaa tuotteen olevan itselle the one ja sitten se ei toimi ollenkaan. Sitten sitä ihmettelee, että mikä meni pieleen:)

   Poista
 5. Tilasin syksyllä Blascon voiteen, minkä piti olla punaisuuteen tehoava. Se tuntui muuten ihan loistavalta, mutta jostain kumman syystä kuivatti ihoni ihan korpuksi ja punoittavaan kohtaan nousi pieniä näppylöitä, jouduin siitä luopumaan.
  Blascon valovoide on kyllä aina käytössä, pieni ja tärkeä nappini:)
  Seerumi on varmasti hyvä tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aina kinkkistä, kun ei tiedä mikä sille omalle iholle on parasta! Harmillista, mutta ei ihoaan kukaan halua turhaan rääkätä. Valonappi minullakin on, mtta jotenkin olen unohtanut sen käytön kokonaan. Pitääpä ottaa se käyttöön:) Seerumi on ylellinen ja toimiva:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature